|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   duda
3.1.2005 19:29:06   
idika
Imam en problem in ta je, kako naj navadim 2 mesečno hčerko na dudo, da si ne bi tlačila cele pesti v usta. Na prstku ima že kar ranico. Lepo prosim za nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   duda
3.1.2005 19:51:55   
HuAnita
Pri naši je pomagala edino kavčukova najnovejša Chiccotova duda za spanje (stane cca 1000 sit), ki je podobna bradavici, pa jo rada seslja...

Lp,
Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   duda
3.1.2005 20:02:54   
idika
Sej jaz imam tako dudo, samo jo noče vlečt.Problem je tudi v tem, da noče niti flaške z mojim mlekom, tako,da jaz sploh nikamor ne morem.

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   duda
3.1.2005 20:09:29   
HuAnita
Tudi pri mana je trajalo nekaj časa, da je začela sesljat dudo. Mama pa mi je svetovala, naj jo namočim v sladkor, med ali v kakšen sladek sirup, pa jo bo 'prijela'. Valda tega nisem naredila! Sem ji pa nanjo brizgnila nekaj kapljic svojega mleka...
Aja, zakaj ne moreš nikamor iti?!:( Tudi midve se samo dojiva zaenkrat, hvala bogu, pa lih zaradi tega lahko grem, kakor hočem... je vedno pri roki, pa sem zadnjič v kavarni, ko se je zbudila, čez njo in dojko položila plenico... :)

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   duda
3.1.2005 21:00:20   
Anonimen
Poizkusi več različnih dudic. Jaz sem se seboj v porodnišnico vzela dve, Nukovo in Chicotovo. Eno anatomsko in eno navadno. Zmagala je Nukova anatomska. Je res čisto majčkena in je kar primerna. Poizkusiti je treba.

(odgovor članu idika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   duda
3.1.2005 21:38:26   
lin
Mi smo imeli enak problem!
Probali smo vse mogoče(nuk,chicco,avent...in nakoncu pristali na MAM-baby center)
neki cajta je tudi pri nas trajalo,da jo je sprejela,in še zdaj jo ima samo za zaspat,da bi jo pa hotela ko je mal tečna,ni šans.kaj čmo eni otroci neizpustijo dude iz ust,drugi pa je nočejo!
Nam je z veliko trud uspelo.
In sicer tako da sem ji dobesedno tiščala v usta(no ne na silo)morem rečt,da je dudo prijela(pa čeprav samo za zaspat)šele pri 4 mesecu!
Srečno!
Aja probaj ji malček povit rokico ali pa ji natakni bombažno rokavičko na rokico(veš tiste da se nepraskajo)Mogoče bo pomagalo ali pa bo pol tisto cucala!

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   duda
4.1.2005 8:07:26   
idika
HuAnita, sva se narobe razumeli. Nikamor ne morem it sama, tako da bi hčerko pustila pri mojih starših ali komu drugemu, ker noče pit iz flaške, potem se pa ful joka, ker je lačna. V tem je problem. Kar se pa dude tiče imam doma nekaj NUK-ovih anatomsko oblikovanih dud, pa AVENT-ovih dud, pa smo probal tud tako, da sem brizgnila nekaj kapljic svojega mleka nanjo, pa vseeno ni ratalo.Ful jo z jezikom ven meče.

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   duda
4.1.2005 9:36:10   
ajda11
lp

Tudi pri nas smo se trudili z dudami. Imela sem Aventovo silikonsko, potem Nukovo silikonsko in vedno je duda v loku letela iz ust, mala pa toliko da ni bruhala. Ker je imela zelo razvit sesalni refleks sem jo imela non-stop na zizi, drugače se je sploh ni dalo potolažit. Potem pa sem kupila Nukovo dudo iz lateksa (kaučuka) in je "palilo". Meni osebno lateks
ni všeč, kljub temu da je naravni material, se vse gor prime, postane lepljiv in duda razvlečena. Je pa duda bistveno mehkejša od tiste iz silikona in jo je po par poskusih sprejela, čeprav ji še sedaj včasih prvi trenutek gre na bruhanje. Funkcionira pa, in samo to je važno.

Suzana

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?