|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   duda
22.2.2007 20:29:20   
bonbončica
Živjo!!

Punce dejte mi povedat kakšna je razlika med silikonsko dudo in pa gumjasto. A je kera bolša, al kero bol priporočajo, al do kerga leta je ena ali druga?

Pa še če kera ve internetni naslov od tojsrusa

hvala in lepo nočko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: duda
22.2.2007 21:53:24   
Putka
Ja silikonska je tista prozorna in nima okusa, medtem ko je gumijasta iz lateksa. Moja jo je ven pljuvala, najbrž ji ni bila všeč. Pa sem kupovala Mam-ove, še luštne so bile.

www.toysrus.com

Putka

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 22:59:12   
Olivija
meni je bolj všeč silikonska, ker tiste iz kavčuka postanejo lepljive in se hitreje obrabijo. Take so naše izklušnje. Potem so pa tako obrabljene in imajo en svoj okus, da jo otrok noče zamenjati za novo, tako je bilo pri moji sestri.

Nevem pa, če so se kaj spremenile, ker je od tega tudi že 20 let. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 0:28:48   
borovnička
Nik ima samo dude iz lateksa. Silikonske ni maral že v porodnišnici. Tiste iz lateksa so bolj mehke. Prvo dudo je imel do 4 meseca. Ne da se toliko obrabijo, samo od sesanja se raztegnejo. Zdaj ima pa tri dude, pa jih malo menjamo.

Glede na starost pa je prilagojena velikost. To ti pa piše na embalaži, kjer je dudica zapakirana.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 0:31:08   
kofetek2010
gumjaste so dveh vrst - ene iz kavčuka in ene iz lateksa user posted image

naši dudlarki je vseeno, glavno da je in da je anatomska (npr. Nuk, Bibi) user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2007 7:43:32   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

naši dudlarki je vseeno, glavno da je in da je anatomska (npr. Nuk, Bibi) user posted image

Našemu dudarju isto, ima pa jo od Nuk-a.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2007 7:58:24   
L & L
Pri mojih dveh dudlarjih pa zmaga Mam, ni važno al lateks al silikon, važno da je.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2007 8:04:04   
Marogica
V bistvu ne vem, kakšna je razlika, razen v materialu. Bi pa morala mojega "dudi-moža" vprašat, ker vztrajno zavrača silikonskeuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2007 8:13:54   
Anonimen

Naša je pa ne mara user posted image , ma Aventovo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2007 8:17:00   
Anonimen
Silikonska je trpežnejša, se počasneje obrabi in ne začne smrdeti. Je pa trša od tiste iz lateksa oziroma kavčuka, ki ji ti rečeš gumijasta. Za večje otroke ima NUk npr. dude samo še iz lateksa oz. kavčuka, da ne potiskajo toliko zob naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2007 8:42:05   
Putka

gumjaste so dveh vrst - ene iz kavčuka in ene iz lateksa

Kavčuk je surovina iz katere delajo lateks (vidla na lastne oči, bila v fabriki gume). Priteče ven iz drevesa kavčukovca in bi bilo precej težko iz lepljive tekočine karkoli oblikovat. Potem sledi obdelava, da dobijo ali gumo ali lateks.

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2007 9:14:53   
Natti
Kavčuk ali lateks je praktično eno in insto, le da se raztegne in moraš pogosteje menjati. Jaz uporabljam pri tretjemu silikon in sicer od Aventa, pri prvih dveh pa sem imela izključno kavčuk. baje, da bodo pri Aventovih nehali izdelovati lateksove cuclje in zato smo kar na silikonu. Od začetka pa smo kar menjali, da se ni navadil le na en material.
Silikon je lepši na izgled, kaj pa je bolje... mislkim da je kar vseeno- cucelj je cucelj

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2007 19:24:33   
štorkljica
Pravijo da je silikon bolj kompakten in se ne more tako raztegovat kot lateks, sploh če majo otroci eno dudo dalj časa pol ponavadi se že tako raztegnejo in ratajo ko gumi (take nagnusne). Sam naša tut prisega na lateks, pa smo ji dajali že vse možne dude kar smo v trgovini našli, pa je pol na koncu vzela lateks. Zdaj "uporablja" PrettyBaby dude iz Špara - najcenejše sevedauser posted image

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2007 7:41:57   
Balerina
naša druge ni marala kot iz lateksa od chiccota tisto ki je cela iz lateksa. Očitno jo je pri drugih tista plastika žula. Sedaj ko jo zobi matrajo pa ji ravno prav pride sej si zobe drgne z drugo stranjo dide.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?