|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugo mnenje
1.4.2005 8:38:12   
gojska
:rozica:Dobro jutro punce:bravo:

A se ni april super začel ?:love:

Včeraj ste odgovarjale miški glede količine spermijev itd. Nama je dr. Reš rekel polnoma isto. Da bova s to količino plavalcev zanosila v 10letih, če sploh.
Problem je v tem, da ko je:miska: prvič dal seme je bilo tako:" Gospe s tem bi vi v treh letih morala zanositi."
Drugič je bilo slabše, tretjič pa sploh zanič- komaj sva zagledala osamljenega plavalca. Seveda se je takoj začel pogovor o umetni op.
Zdaj sva pa oba skeptična. Sploh moj:miska:. Da se mu zdi sumljivo itd. Meni je zoprno tako mislit, ker če ne zaupaš strokovnjaku,pol naj gre pa vse v maloro.:grrr:Imam pa občutek da se forsira samoplačniško oploditev, čeprav dobro vem da prve 4 krije zavarovanje. Potem pa saj veste kolk sem stara in kako se mudi.

Zanima me kje bi lahko še naredila spermiogram. Mogoče takšen, kjer jih preštejejo?

No malo sem dolgovezila ampak gre se za kar veliko denarja pa še odstotek uspeha je nizek.
Nekateri pa od tega živijo, al kaj ? Za posrat.

Ne me narobe razumet, Saj bi tudi nabrala ta denar, ampak nočem da me kdo vleče za nos .

EN lep 1 april vam želim in spomnite se kakšnega dobrega štosa.
,
:rozica:GOJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   drugo mnenje
1.4.2005 8:47:26   
Anonimen
Tudi, če prvi poskusi niso samoplačniški. Klinika od zavarovalnice oziroma dobi denar za posege. Mogoče je res kaj na tem, kar praviš.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   drugo mnenje
1.4.2005 9:03:12   
TVN
Goja69, tudi moja izkušnja z dr. Rešem je zelo podobna tvoji, vsaj kar se občutkov tiče. Sicer je bil možev spermiogram 3x zelo dober in tudi po odnosu so se plavalčki pri meni dobro videli, ampak kaj, ko nisem in nisem zanosila. Potem pa smo se začeli dogovarjati o umetni oploditvi in mi je naračunal divjo številko že za prvi poskus. Malce sva oklevala, iz istih razlogov kot ti. Vem, da je v lj-porodnišnici prva zastonj. In potem se k dr. Rešu nisva več vrnila. Šla sem nazaj k svoji G in se ji iskreno izpovedala. Odločili sva se, da še malce počakava. No, tole čakanje se raztegnilo sicer na skoraj 2 leti, ampak letos januarja sem postala srečna nosečka po naravni poti.
Tudi tebi želim srečo in poskusi še kje drugje, sicer pa pojdi na umetno v lj-porodnišnico.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   drugo mnenje
1.4.2005 9:58:19   
tinkamiška
Alja tudi za tebe držim pesti, da rata:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   drugo mnenje
1.4.2005 10:35:27   
TANTRA
Tudi jaz sem mnenja, da je treba poizkusiti drugje, če nisi zadovoljna. Časi so se spremenili in ni vse v denarju, sploh če gre za tako občutljivo in nežno zadevo, kot je otrok. Potrebuješ tudi nežno besedo, vzpodbudo, da ti da upanje in se ustvari zaupanje do zdravnika.:rozica: Sploh, če rezultati niso obetavni.

Zato, pogumno naprej, še ima Slovenija ljudi, ki so najprej ljudje...:rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   drugo mnenje
1.4.2005 10:56:38   
koala
Punca, če je v tebi samo kanček dvoma poišči pomoč še drugje. Tvoja pravica je, da si pridobiš še drugo mnenje. Pa zdi se mi da je tamu dr. malo v glavo stoplo. Sory moje mnenje. Pa brez zamere tiste, ki ste z njim zadovoljne.

Koala

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   drugo mnenje
1.4.2005 11:12:41   
tinkamiška
Alja:rozica: vesele smo vsake, ki se nam pridruži:rozica: in si med sabo pomagamo, vlivamo upanje in se veselimo, vsake vesele novičke, pa če je še tako majhna.:rozica:

Vesela sem tudi vsakega mnenja, ki ga napiše katerakoli izmed vas in iz srca želim vsaki, da postane mamica, še sploh pa takim, kot si ti, ki se že kar precej časa spopadajo s preprekami in kljub temu upajo in bodrijo tudi druge:rozica:

Zato kr srfaj še naprej med nami in se druži z nami:rozica::rozica::rozica:

Fajn bot:)

Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   drugo mnenje
1.4.2005 13:18:51   
GoYa
Jaz npr. sem pri dr. Rešu. Sem v 2. postopku in nisem plačala ne prvega, ne drugega. Kako to, ne vem :zmeden2: Očitno sreča. Drugače je pri dr. Rešu tako, da je en postopek samoplačniški, naslednji pa na koncesijo in tako na prej, torej vsak drugi samoplačniški. Na GK v LJ imaš takoj 4 zaporedne postopke koncesijske. Je pa tudi čakalna doba v LJ in MB. Jaz pri Rešu nisem čakala nič.
SEm pa še od dostih slišala, da pri Rešu prideš takoj na vrsto, če si prvi postopek plačaš sam. Cene so pa res vrtoglave :grrr: Ampak v GK LJ so pa najvišje.

LP, GoYa

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   drugo mnenje
1.4.2005 15:29:50   
Maša26
Pri nama se sicer še nismo resno pogovarjali o teh postopkih, ampak precej razmišljam o tem. Kako je to lahko, da je vsak drugi samoplačniški :zmeden2:
A tudi če pri dr. Rešu čakaš v vrsti (če greš naprej, logično, da je samoplačniško), si v prvem poskusu samoplačnik? :zmeden2::zmeden2:

Če je kateri to jasno, bom zelo hvaležna za odgovor :rozica::rozica::rozica:

LP!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   drugo mnenje
1.4.2005 18:25:13   
miska2004
Tkole je to: zavarovalnica ti krije 4 poskuse. Čakalne dobe so zelo dolge, pri Rešu cca. 1 leto, zato on predlaga, da prvega plačaš, si na vrsti v roku 1 meseca, drugega pa imaš potem že čez nekaj mesecev, koncesijskega.
Da prvega plačaš, je tudi zato baje fino, ker je cenejši od drugega; namreč pri prvem ti ne dajo prav velik hormonov, ker ne vejo, kako se bo telo odzvalo, pri drugem pa potem dozo povečajo, in zato pride dražje.
Vsaj tako je Reš povedal. Verjetno je pa res kaj na tem, da se služi, saj mi, ki si želimo otroka, nam teh 300.000 SIT zbrat skupaj ni tak problem.
Aja, na KCju pa pride tak postopek 511.000 SIT (pri Rešu pa 240.000 + tisti hormoni, ki se kupijo v Italiji, skupaj cca. 300.000)-

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   drugo mnenje
2.4.2005 8:22:40   
Maša26
miška2004,

hvala za odgovor!!!!!!!!!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Konec koncev je v bistvu vseeno kar logično.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?