|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugi otrok zastonj
19.5.2011 20:33:08   
PC Baby
Sem iskala z brskalnikom pa ne najdem: a drugi otrok je zastonj samo v istem vrtcu, ali tudi v drugem?
Naš namreč hodi v Andersena, za tamalo pa nismo dobili v javnem vrtcu, ampak bomo mogoče v nekem zasebnem, ki je subvencioniran  s strani MOLa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.5.2011 21:45:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: drugi otrok zastonj
19.5.2011 21:48:28   
K_a_t_i
Kolikor sem se jaz zanimala, je privat vrtec subvencioniran do iste višine kot javni (oz do 85% te cene). Če je pa dražji pa razliko doplačaš.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.5.2011 21:56:23 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2011 21:49:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ne rabi bit isti vrtec, mora pa bit javen.. 

ne bo držalo. Mora pa imeti koncesijo.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.5.2011 21:51:42 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2011 21:54:01   
K_a_t_i
Evo, tukaj sem jaz spraševala nekaj podobnega...
http://www.ringaraja.net/forum/privat-vrtec---subvencija-v-praksi/m_5632716/mpage_1/tm.htm#5636596

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2011 19:36:25   
lexl
Pozdravljena,
kot sem že nekje prej napisala: če daš drugega otroka v zasebni vrtec (s tem, da mora biti ta vpisan v razvid in pa imeti odločbo ministrstva o sofinanciranju) dobiš povrnjeno nekaj od države in nekaj od občine, vendar gre vse po ceni javnega vrtca in ne zasebnega, ostalo pa je tvoj strošek. Starejši otrok v javnem vrtcu ti gre s tem avtomatično za en plačilni razred nižje.
Malo pa zamenjujete zasebni vrtec in vrtec s koncesijo. Zasebni vrtec je čisto zasebni vrtec in si določa ceno sam, vrtec s koncesijo pa je tretiran kot javni vrtec in tudi ceno mora imeti tako. Otroci, ki hodijo v vrtec s koncesijo so izenačeni z ostalimi otroki in so subvencionirani v celoti.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2011 20:31:40   
PC Baby
Ta o katerem govorim jaz je prav (in tako tudi piše na njihovem prospektu) Zasebni vrtec s koncesijo. Danes sem bila pri njih in so mi objasnili tako kot ti, tako, da hvala :)

Me pa zanima še ena zadeva, ki je nisem hotela vprašat njih, da ne bi slučajno izvisela;

Glede na napisano bi moj drugi otrok prišel zastonj v ta vrtec (doplačilo razlike je minimalno), ampak a oni dobijo od občine celo vsoto ali morajo oni financirat mojega otroka, ker je pač drugi? Sej že ko pišem se mi zdi glupo vprašanje, ampak slišala sem tudi že to pa rajši preverim. Ker če slučajno oni ne dobijo ppovrnjenih stroškov, potemtakem bojo rajši namesto mojega otroka vzeli drugega, ane? V tem primeru bi bla modro tiho in in plačevala razliko, ker je še vedno ful ceneje od drugih privat varstev.

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2011 20:42:49   
Naja31
Za drugega otroka vrtce plačuje Ministrstvo za šolstvo, vrtci za te otroke dobijo denar, samo denar gre iz proračuna in ne iz naših žepov (vsaj direktno neuser posted image ). Tako da tvoj zasebni vrtec bo dobil denar za tvojega otroka, sigurno ga ne bodo čuvali zastonj.

Del plačila vrtca pa subvencionira občina, tako kot vsakemu otroku, ne glede na to ali je prvi, drugi, tretji,....

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2011 21:00:13   
PC Baby
OK, hvala. Zdej mi je pa čisto jasno user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2011 9:12:30   
jana banana
imam info, da z septembrom ne bo vec brezplacnega vastva za 2. otroka, ampak 50%
sam tolk.... v vednost

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2011 10:06:00   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana

imam info, da z septembrom ne bo vec brezplacnega vastva za 2. otroka, ampak 50%
sam tolk.... v vednost

Jaz sem pa slišala da 50% plačevanja za 2 otroka  s septebrom še 100% ne bo user posted image

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2011 20:26:46   
PC Baby
Ne, v veljavo bo stopilo 2012/2013

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2011 23:06:49   
november2010
jeeej! user posted image user posted image user posted image user posted image

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2011 21:02:00   
PC Baby
Takrat ko bomo mi dobili vrtec za ta drugo... Če ne bomo spet izviseli...

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2011 7:44:13   
sončnica24
Ja če bo vse skupaj sprejeto je to napisano v beli knjigi - zdaj pa vprašanje če bo to sprejeto glede na to kam nas ta vlada pelje. Drugače pa je predvideno da bodo starši plačevali 50% plačilnega razreda v katerega bodo uvrščeni.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2011 11:35:40   
3x mami
da bodo ukinili 2. brezplacnega? to prvic slisim in upam, da ni res user posted image
mogoce katera ve, ce je to ze sprejeto ali ce so to samo govorice? mi bomo imeli zdaj 3 vrtickarje, v letu 2012/13 pa 'samo se' dva.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?