Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 16.8.2006 23:44:38
|
|
|
|
Ro-La
|
nič bat, boš vidla kako hitro bo šlo , jaz sem prvič z umetnimi "na ful" rojevala 4 ure, drugič pa "le" 40 minut(pa nimam želje ponovnega poroda ). res pa je, da prvič ne veš kaj te čaka
< Sporočilo je popravil Ro-La -- 16.8.2006 23:46:13 >
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 16.8.2006 23:49:32
|
|
|
|
rija
|
Mene bi tudi bilo. Pri prvem nisem vedela kaj me čaka. Pri drugem pa bi se mi že sanjalo
|
|
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 6:13:47
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Nič bat!Ti garantiram, da je lažje!Zato se kr pomiri in odženi strah! Mi smo tudi prvič 4 ure rojevali z umetnimi in še ful sem bila šivana. Drugič je blo pa slabo uro vse mimo. Še študirat nisem imela časa, da bi me blo strah. In naj ti povem, da do sedaj še nisem srečala ene, ki bi rekla, da je blo drugič težje,kot prvič!Tako da, le pogumno!!!!
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 8:09:41
|
|
|
|
Marogica
|
Mislim, da je tvoj strah čisto upravičen, saj pri drugem že veš kako gre in kaj te čaka. Zato sem bila tudi jaz dosti boj nervozna. Se pa je izteklo vse normalno, ponavadi so tudi drugi porodi krajši. Tudi pri meni je bil. Prvi je trajal 13 drugi pa 12 ur... Kaj hočemo, ni ravno neke razlike, po statističnih podatkih pa je tudi pri meni držalo-to s krajšim porodom. Hiter porod in čim manj strahu ti želim.
|
|
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 8:45:08
|
|
|
|
SaaS
|
Po mojem je pri vseh ta strah prisoten. Pred prvim porodom sem mislila, kako je v drugo lažje in manj strah, ker vsaj veš kaj te čaka. Ja, ha ha, ravno zaradi tega sem bila še bolj nervozna. Je bil pa potem drugi porod vsekakor lažji in predvsem veeelikooo hitrejši. Prvič je trajalo 15ur, drugič 1uro.
|
|
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 8:54:27
|
|
|
|
pinkiponki
|
ojej SaaS, se bo pa ja pri meni tvoja zgodba ponovila, ker tut jst sm prvič rojevala 13 ur in ne bi imela nič proti, če bi tokrat 1, hihi. No, hvala za tolažbo punce.
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 9:49:14
|
|
|
|
Blacky30
|
Prvič me je bilo blazno strah. Zdaj vem, zakaj. Tako, da me je zdaj strah še 1000x bolj. Zato pa še ne bom imela drugega kmalu.
|
|
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 15:29:19
|
|
|
|
ribica.
|
Prvič me ni blo strah, čeprav sem se 10 ur res matrala. Drugič je trajalo "komaj" 6 ur, vendar je bilo dokaj bolj človeško. Po drugem porodu mi je po glavi hodila le ena misel: Kako sem jaz sploh prvič preživela???
|
|
|
|
RE: drugega poroda bolj strah kot prvega... 17.8.2006 15:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
prvega me sploh ni bilo strah.Itak sem prespala zaradi inekcije skoraj vse popadke.prebudila sem se ko je bilo treba otroka ven spravit Trajalo je vse skupaj več kot 2 uri Imam zelo lepo izkušnjo in upam,da bo v drugo tudi tako
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?