|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga zanositev
17.3.2008 7:59:55   
Nova sporočila
Anonimen
Pozdravljene.

Mene pa zanima kako hitro vam je uspelo zanositi v drugo? Ko smo se odločili za prvega otroka, je ratalo skoraj takoj. Zdaj v drugo pa nikakor noče. Trudimo se že od decembra, pa še vedno nič user posted image

Hvala za odgovore.

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: druga zanositev
17.3.2008 9:42:12   
Nova sporočila
urskas
pri nas je bilo ravno obratno...
Prvič smo rabili 7 mesecev, drugič takoj, tretjič pa v drugo.

Praviš da se trudita "že" 4 mesece...
Ne tako hitro obupat, saj bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 10:09:10   
Nova sporočila
Anonimen
sekundarna neplodnost: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2175561

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 10:19:44   
Nova sporočila
Naja31
Vse tri nosečnosti uspele takoj,s  tem, da je druga bila neuspešna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 10:40:52   
Nova sporočila
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zdaj v drugo pa nikakor noče. Trudimo se že od decembra, pa še vedno nič user posted image

Vem, da je težko, če si zelo želiš user posted image čakati malce dlje, sploh pa, če je v prvo uspelo takoj. Obdobje 4-ih mesecev, ko ne rata, pa ni še za vreči puško v koruzo. Včasih traja dlje, včasih pa uspe takoj.
Nama je v prvo uspelo po 6 mesecih. Sedaj v drugo pa se trudimo že od oktobra (februarja sem imela sicer zgodnji ss).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2008 11:02:20   
Nova sporočila
Anonimen

Anonimen user posted image
user posted image
Živjo punce,
pred dvema letoma sem na tem forumu našla marsikatero uporabno informacijo, ko sva z možem šla skozi prvi IVF postopek. Uspešno user posted image !
Od takrat vas nisem prebirala. Sedaj, ko razmišljamo o še enem otroku, se mi porajajo nova vprašanja.
Zanima me: vas je veliko, ki imate že dva (ali več otrok) spočetih v postopkih OBMP? Kako poteka drugič? Mene ne čaka noben zamrznjenček. Iste preiskave? Iste čakalne dobe (zanima me predvsem za Ljubljano)?
Hvala za pomoč! Veliko uspeha vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Najbolj poznani naravni afrodiziaki
Afrodiziak oz. grško afrodisios, kar pomeni ljubezenski užitek, je substanca, ki povečuje spolno poželenje. Obstajajo št...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?