|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga nosečnost in slabosti
17.5.2007 16:15:48   
Anonimen
Kakšna je verjetnost, da ti je v drugi nosečnosti bolj slabo, kot v prvi? Prva nosečnost se je sicer končala s SS v drugem trimesečju in vseskozi sem imela slabosti (vendar brez bruhanja). Druge nosečnosti se grozno veselim in bojim....zanima pa me, kakšne izkušnje imate s slabostmi? Je možno, da mi drugič ne bo slabo? Ali je vedno drugič še hujše (to sem nekje prebrala) ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: druga nosečnost in slabosti
17.5.2007 17:00:39   
madela
Prvič nisem nič bruhala,niti ni bilo slabosti,drugič pa katastrofa-celo nosečnost sem bruhala in imela slabost. Mi je pa zelo pomagal Rupurut.
Žal mi je,da se je tvoja 1.nosečnost tako končala in veliko sreče v 2. nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 17:24:00   
Magi*
v prvi nosečnosti nič slabo, sedaj pa katastrofa. sam, da bi bil user posted image  zdrav, pa bomo tudi to zgurali.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 17:26:17   
mamuška
V 1. nosečnosti nobenih težav, nobene slabosti nič - otrok odmrl nekje okoli 10. tedna, SS konec 12. tedna. V 2. nosečnosti slabost, ki ni bila huda, se jo je dalo prenašat, samo določenih vonjav ni smleo bit. Zdaj, v 3. podn. SLabo mi je od jutra do večera, najhuje je zvečer, tudi bruham še vedno, pa tolčem 13. teden. Ampak vse bomo prestale, samo da bodo otročki zdravi.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 22:39:20   
dskubin
v obeh nosečnosti mi je blo malo slabo, ampak nisem nikoli bruhala. Se mi zdi, da je bilo prvič hujše. Mi je blo slabo, če sem bila lačna, ko sem pa pojedla, mi je bilo slabo od tega. Ni mi pa smrdela nobena hrana, kar se je poznalo na kilah. No, v drugo sem bila na dieti zaradi motene tolerance na glukozo in mi je bilo prišparanih par odvečnih kilogramov.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 22:40:15   
Anonimen
Ni pri vsaki punci enako.. Enim je slabo, enim ne.. Upam, da tebi ne bo user posted image

LP

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 22:51:34   
Jančika_
Moja statistika:
1.: hude slabosti 12 tednov, skoraj nič bruhanja =>Vasja
2.: samo enkrat mi je bilo rahlo slabo => ss pri 10t
3.: nobene slabosti sploh => ss pri 8t
4.: slabo za umret, bruhancija juhuhuuser posted image tudi 5x dnevno, celih 16 tednov => Kajetan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2007 11:49:25   
ElaM
1. nobenih slabosti, ss v 8t
2. hude slabosti do 15t, vse ok
3. hude slabosti od jutra do večera, sem pa v 11t

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2007 12:36:42   
Mateja82
V drugi user posted image  je bilo slabosti in bruhanja malo manj, pa tudi končale so se kakšne tri tedne prej kot v prvi .

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?