Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 13:07:34
|
|
|
|
Maxica
|
Ne, jaz v drugo nisem hodila. Že prvič se mi zdi, da je bilo več ali manj ene teorije, prakso pa itak potem sam doma izkusiš, na pravem dojenčku, tako da v bistvu kaj bistvenega me tam niso naučili.
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 13:09:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Ne, jaz v drugo nisem hodila. Že prvič se mi zdi, da je bilo več ali manj ene teorije, prakso pa itak potem sam doma izkusiš, na pravem dojenčku, tako da v bistvu kaj bistvenega me tam niso naučili. isto, s tem, da je pri nas 9 let razlike
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 13:13:41
|
|
|
|
metkica1
|
Tudi jaz v drugo nisem hodila.
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 13:16:49
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tudi jaz sem šla samo prvič, razlike pa je bilo 6- let.
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 13:36:04
|
|
|
|
mojsoncek
|
V prvo sem sla, sedaj pa po vsej verjetnosti ne. Menda se v dveh leti in pol ni nic kaj spremenilo
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 14:01:41
|
|
|
|
aluš
|
V drugo nisem šla, imamo 6,5 let razlike. Pa saj ne pozabiš, vsaj tistega ne kar si se sam naučil, v materinski je itak, ma ne vem pred 11 eltimi je bilo 3/4 brez veze - to sem videla sicer šele potem ko sem že imela dojenčka. Vse sama teorija, kot knjiga.
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 14:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
materinske šole ne rabiš obiskat niti prvič,niti drugič... naučit te pa itak nimajo kaj :))
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 8.7.2008 17:47:09
|
|
|
|
bskrle
|
Jaz sem šla pa 3x, en večer je malo telovadbe, pa mi je pasalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 21:42:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 9.7.2008 0:39:30
|
|
|
|
Annny
|
Mislim, da tu na forumu izveš veliko več koristnih podatkov, kot pa v materinski šoli.Jaz sem šla enkrat pogledat in nikoli več, ker se mi je vse skupaj zdelo malce 'zastarelo' No, najbrž je odvisno, kako je kaj organizirano.Dejansko pa tega ne rabiš, če si registrirana na RR
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 9.7.2008 10:04:15
|
|
|
|
Yasminka
|
Tudi jaz sem šla samo prvič. V drugo bom rodila zdaj... v nekaj dneh, razlike bo 2,5 leti.
|
|
|
|
RE: druga nosečnost - materinska šola??? 9.7.2008 20:04:08
|
|
|
|
ANA_P
|
To bo moj prvi otrok in sem se odločila za obisk MŠ. Glede na to da še otrok nimam in da tam nisem izvedela nič novega, mislim da je tudi ti ne potrebuješ. Edino če greš tja, pa še jih morda ti kaj naučiš, kr je najbolj smešno, ko sestra bere iz knjige teorijo, ker še otrok nima Aja, pa gledali smo film kako spočeti otroka
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?