|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga nosečnost - materinska šola???
8.7.2008 13:03:31   
travica1
Pozdravljene,

sem v začetku osmega meseca in ne vem ali naj grem v materinsko šolo ali ne. Naš prvi palček ima štiri leta in takrat sem tudi opravlila to šolo. Nekako se mi sedaj ne ljubi tja hodit, vendar me skrbi če sem v tem času kaj bistvenega pozabila...Kakšne so vaše izkušnje?

Lp, Travica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: druga nosečnost - materinska šola???
8.7.2008 13:07:34   
Maxica
Ne, jaz v drugo nisem hodila. Že prvič se mi zdi, da je bilo več ali manj ene teorije, prakso pa itak potem sam doma izkusiš, na pravem dojenčku, tako da v bistvu kaj bistvenega me tam niso naučili.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu travica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 13:09:20   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne, jaz v drugo nisem hodila. Že prvič se mi zdi, da je bilo več ali manj ene teorije, prakso pa itak potem sam doma izkusiš, na pravem dojenčku, tako da v bistvu kaj bistvenega me tam niso naučili.

isto, s tem, da je pri nas 9 let razlike user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 13:13:41   
metkica1
Tudi jaz v drugo nisem hodila.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 13:16:49   
Vrtnica79
Tudi jaz sem šla samo prvič, razlike pa je bilo 6- let.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 13:36:04   
mojsoncek
V prvo sem sla, sedaj pa po vsej verjetnosti ne. Menda se v dveh leti in pol ni nic kaj spremenilo user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 14:01:41   
aluš
V drugo nisem šla, imamo 6,5 let razlike. Pa saj ne pozabiš, vsaj tistega ne kar si se sam naučil, v materinski je itak, ma ne vem pred 11  eltimi je bilo 3/4 brez veze - to sem videla sicer šele potem ko sem že imela dojenčka. Vse sama teorija, kot knjiga.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2008 14:05:50   
Anonimen
materinske šole ne rabiš obiskat niti prvič,niti drugič...
naučit te pa itak nimajo kaj :))

(odgovor članu travica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2008 17:47:09   
bskrle
Jaz sem šla pa 3x, en večer je malo telovadbe, pa mi je pasalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 21:42:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2008 0:39:30   
Annny
Mislim, da tu na forumu izveš veliko več koristnih podatkov, kot pa v materinski šoli.Jaz sem šla enkrat pogledat in nikoli več, ker se mi je vse skupaj zdelo malce 'zastarelo'user posted image  No, najbrž je odvisno, kako je kaj organizirano.Dejansko pa tega ne rabiš, če si registrirana na RRuser posted image

(odgovor članu travica1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2008 10:04:15   
Yasminka
Tudi jaz sem šla samo prvič. V drugo bom rodila zdaj... v nekaj dneh, razlike bo 2,5 leti.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2008 20:04:08   
ANA_P
To bo moj prvi otrok in sem se odločila za obisk MŠ. Glede na to da še otrok nimam in da tam nisem izvedela nič novega, mislim da je tudi ti ne potrebuješ. Edino če greš tja, pa še jih morda ti kaj naučiš, kr je najbolj smešno, ko sestra bere iz knjige teorijo, ker še otrok nimauser posted image

Aja, pa gledali smo film kako spočeti otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2008 20:18:29   
aleži
Jaz v drugo tudi nisem hodila, ker bistveno je vse isto od previjanja do hranjenja. Če imaš zapiske od prej, si jih preberi, čeprav se zdaj veliko že več piše po internetu tako, da nima smisla it, saj te ne bodo naučila kaj novega. Edino kar pri nas sem pogrešala v MŠ, premalo povdarka je na pravilnem dihanju med popadki!!! (samo 1x smo dihali) hvala bogu ti pokažejo še enkrat sestre kako pravilno dihat!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?