Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 17.5.2007 17:00:39
|
|
|
|
madela
|
Prvič nisem nič bruhala,niti ni bilo slabosti,drugič pa katastrofa-celo nosečnost sem bruhala in imela slabost. Mi je pa zelo pomagal Rupurut. Žal mi je,da se je tvoja 1.nosečnost tako končala in veliko sreče v 2. nosečnosti
|
|
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 17.5.2007 17:24:00
|
|
|
|
Magi*
|
v prvi nosečnosti nič slabo, sedaj pa katastrofa. sam, da bi bil zdrav, pa bomo tudi to zgurali.
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 17.5.2007 17:26:17
|
|
|
|
mamuška
|
V 1. nosečnosti nobenih težav, nobene slabosti nič - otrok odmrl nekje okoli 10. tedna, SS konec 12. tedna. V 2. nosečnosti slabost, ki ni bila huda, se jo je dalo prenašat, samo določenih vonjav ni smleo bit. Zdaj, v 3. podn. SLabo mi je od jutra do večera, najhuje je zvečer, tudi bruham še vedno, pa tolčem 13. teden. Ampak vse bomo prestale, samo da bodo otročki zdravi.
|
|
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 17.5.2007 22:39:20
|
|
|
|
dskubin
|
v obeh nosečnosti mi je blo malo slabo, ampak nisem nikoli bruhala. Se mi zdi, da je bilo prvič hujše. Mi je blo slabo, če sem bila lačna, ko sem pa pojedla, mi je bilo slabo od tega. Ni mi pa smrdela nobena hrana, kar se je poznalo na kilah. No, v drugo sem bila na dieti zaradi motene tolerance na glukozo in mi je bilo prišparanih par odvečnih kilogramov.
|
|
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 17.5.2007 22:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni pri vsaki punci enako.. Enim je slabo, enim ne.. Upam, da tebi ne bo LP
|
|
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 17.5.2007 22:51:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Moja statistika: 1.: hude slabosti 12 tednov, skoraj nič bruhanja =>Vasja 2.: samo enkrat mi je bilo rahlo slabo => ss pri 10t 3.: nobene slabosti sploh => ss pri 8t 4.: slabo za umret, bruhancija juhuhu tudi 5x dnevno, celih 16 tednov => Kajetan
|
|
|
|
RE: druga nosečnost in slabosti 18.5.2007 11:49:25
|
|
|
|
ElaM
|
1. nobenih slabosti, ss v 8t 2. hude slabosti do 15t, vse ok 3. hude slabosti od jutra do večera, sem pa v 11t
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?