Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drugačen zid za popestritev prostora 5.12.2006 9:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ideja: svetlo modre stene,vendar svetel regal.
|
|
|
|
RE: drugačen zid za popestritev prostora 5.12.2006 16:59:37
|
|
|
|
maliva
|
modra spada med hladne barve, bež je mešanica hladnih in toplih barv, se pravi, da ti manjka topel odtenek... recimo oranžna ali rdeča (nikakor ne vijolična)... lahko recimo eno stano prebarvaš diagonalno oranžno, ali navpično orančno, ali zgornji del oranžno, če si v mansardi, samo poševnino oranžno, ali čez cel prostor narišeš decimeter debelo oranžno čro (v sredini), ... skratka, moj predlog je močna oražna, ki bo pasala k temno modremu odtenku, in nato tudi nekaj oranžnih okraskov. regal bi pa dala svetel, ja. bež kot sedežna ali bel.
|
|
|
|
RE: drugačen zid za popestritev prostora 5.12.2006 17:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam eno steno v dnevni sobi živo rdečo. In je super. Mislim da bi tud na modro pasala. Drugač mi je pa ful huda kombinacija živo rumena in živo modra.
|
|
|
|
RE: drugačen zid za popestritev prostora 5.12.2006 21:45:49
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Oh punce, hvala za nsvet. Sam za oranžno al pa rdečo na modro se mi zdi da moraš biti kar pogumen. Jaz ravno ne upam... Sem pa razmišljala, da bi s pomočjo kakšnih šablon mal skombinirala temno in svetlomodro. Samo ne vem, kje bi se kakšne šablone dale dobit...Pa če rabiš za to mojstra, al lahko sam "packaš".???
|
|
|
|
RE: drugačen zid za popestritev prostora 5.12.2006 22:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem sicer, kakšna je modra, ker je modrih "en milijon". Še z eno modro prostora ne bi zapirala, raje kakšna toplejša barva, topla rumena, oranžna, rdeča, mogoče celo oker z barvnimi dodatki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?