Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drugačen poročni večer kot klasično 5.1.2009 18:26:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
ne razumem točno... Ne veš kam bi šla s svojim dragim sama po poročnem prigrizku
|
|
RE: drugačen poročni večer kot klasično 5.1.2009 19:06:16
|
|
|
|
Gina
|
Zelo težko se vživim v to situacijo, ker ko sem hotela imeti veliko večerjo, sem hotela, da se vidi moja obleka in da sem pač glavna zvezda, sem tudi bila, ampak zato imela še kar veliko poroko z vsem pompom zraven. Zdaj bi si želela kvečjemu majhno poroko, brez ceremonij, še obleko bi imela ne-glih-poročno. Bi hotela bit samo z mojim in uživat en z drugim. Ti bi pa hotela bit zvezda večera v lepi oblekci, brez povabljenih ljudi. NO, to dvoje mi pa ne gre skup. Potem je boljše, če greš s temi svojimi povabljenimi še mal po stari ljubljani šetat pa se slikat, pa kar tako se veselit (ena moja frendica je tako naredila, pa je bilo prav luštno), potem pa nekam mal zaplesat - saj ni tako drago, če še 4 ali 6 ostalih častita zraven.
|
|
|
|
RE: drugačen poročni večer kot klasično 6.1.2009 7:55:54
|
|
|
|
zimbra
|
Nič sicer nisi napisala kaka finančna sredstva si imela v mislih, prav tako ne razumem, ali bi rada da po zakuski ostaneta z možem sama ali iščeš nadaljevanje tudi za svate? Če bosta sama, bi jaz rezervirala sobo v enem fensi hotelu (Lev v Ljubljani, ali še boljše Palace v Portorožu), in se pustila razvajat... najprej intimna večerjica, potem naj vama pripravijo jakuzzi samo za vaju, nato pa seveda "prespat" in zjutraj zajtrk v postejo. Tudi v Palacu cene niso tako navite (navadna soba je že 200€) in če se odpoveš "ohceti" to ni tak strošek. Ena od mojih prijateljic je tako naredila in pravi da si je poročno noč zapomnila za vedno. Intimno in lepo.
|
|
|
|
RE: drugačen poročni večer kot klasično 6.1.2009 13:29:09
|
|
|
|
mojca345
|
zimbra, ni slaba ideja... ja sama bova potem....
|
|
|
|
RE: drugačen poročni večer kot klasično 6.1.2009 13:32:57
|
|
|
|
Lalica1
|
Se strinjam z zimbro. Pa se zapeljita lepo do obale, rezervirajta sobo in si privoščita razvajanje v nedogled. Kolikokrat si pa to drugače privoščimo? Nikoli! Pa vso srečo in lep poročni dan ti želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?