Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
drugačna M in antibiotik 1.8.2008 8:25:12
|
|
|
|
soncek_25
|
Dobro jutro! Upam, da ne boste mislile, da sem čudna, ali karkoli...rabim samo nasvet, oziroma, če ima katera kakšne podobne izkušnje Problem sem malo opisala že v drugi temi, ampak bom vseeno ponovila. V torek bi morala dobiti , vendar je ni bilo (vedno točna na isti dan), oziroma imam od srede do danes samo rozast izcedek in kakšno kapljico krvi, večinoma samo na papirju. Poleg tega sem v torek začela jemati amoksiklav (vnetje mehurja)...mogoče zaradi tega ni močna kot ponavadi in je samo izcedek. Danes sem sicer naredila test in je negativen. Ne vem, mogoče je vse to res posledica prevelike želje po otroku, ali pa mogoče obstaja še kaj upanja. Zanima me, če ima katera kakšno podobno izkušnjo in kako se je na koncu izšlo. Drugače res dvomim, da bi bila kljub negativnemu testu in izcedkom , ampak saj veste... Hvala vsem za odgovore in pomoč.
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.8.2008 13:15:51 >
|
|
|
|
RE: rabim nasvet 1.8.2008 8:28:48
|
|
|
|
Shuka
|
Ja, to bo po vsej verjetnosti zaradi zdravila ker, sama sem krvavela po ss in ker sem imela vnetje maternice so mi predpisali Amoksiklav in sem po 1 dnevu nehala krvaveti, tako da je zelo možno, da tudi tvoja M. ne pride zaradi zdravila do izraza. To je moje mnenje in izkušnja.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.