Anonimen
|
Težko je ful,ko prav da bo dala mal večjo plačo,pa iz tega ni nič.To govori že od kar sem tukej.Vem da mi bo zamerla,ker se boji svojega očeta,ki ima roko nad vsem še,čeprav ni na papriju napisan.Boji se ga kot ne vem kaj.Nič nikoli nobenemu od tujih ko so bili zaosleni ni rekla,je sama naredila,najbolj na j.... jaz,ko mi upa vsak rečt.Jaz pa sem tok nora da za vse poskrbim,samo na svojo rit ne mislim. Punce težko je rečt,ne vem kako naj začnem....Bojim se da bova prekinle najin privat odnos.Ko kdo kaj rabi,moram jaz delat,ko kdo zboli moram jaz delat,ko gre kdo na dopust moram jaz delat. Veste kaj jim ne gre v glavo,da sem dovolj stara,da me ne morejo več met pod kontrolo,da mam svoj leif,svojo familijo,da mi v privat ne morejo ukazovat.tak občutek mam,da se pol v poslu maščujejo,ker v privat se pa ne dam. Pa še to največ bizni8sa v firmi jaz nardim,in kaj dobim v zahvalo tistih par €,pa še vto brez dodatkov,kot so prvoz,malica,regres;kaj je že to?Od kar sem zaposlena tega še nikol nisem vidla. drugo leto ko bo septeber in bo moj pikec šel v vrtec,se pravi 1.9.2008 bom temu 100% naredila konec.Vse bi bilo ok in prav,če se jaz osebno ne bi tok sekirala,žrem se......Če se ne bi,bi bilo lažje.
|