|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   družinica
27.9.2007 0:16:10   
malecka
moram napisati, da sem srečno poročena in da sem še vedno zaljubljena v dragega. na kraj pameti mi ne pride da bi ga kakorkoli prizadela.
taščo imam super, zelo se razumeva in ne bi hotela, da projde od nas ali mi od nje....
imam otroke ki jih obožujem, čeprav mi tanajstarejša dela velike preglavice...
sedaj pa me zanima ali je še komu to všeč ali sem jaz čudna, ker cenim in spoštujem familijo. se je preveč oklepam, namreč sem to že slišala, da sem preveč vezana na moje bližnje? user posted image kaj pravite vi.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: družinica
27.9.2007 7:12:57   
purple
Le zakaj bi bila čudna. To je nekaj najlepšega. Bodi srečna še naprej.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 7:18:41   
Tiamo
Ja, čudna si user posted image  in to v dobrem pomenu. Tudi jaz sem zelo navezana na družino, tako mojo, kot družino mojega partnerja.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 7:22:20   
srki
Nisi čudna ne. Pa upam oz. upaj, da bo vedno tako.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 7:22:25   
Anonimen
V bistvu je to tako redek pojav, da te lahko zares smatramo za čudno. Kaj pa je danes v tej samozadostnosti ljudi lepšega kot navezanost na svoje bližnje. Ljudje vseeno smo socialna bitja. To, da je to kar se ti dogaja prej izjema kot pravilo je samo refleksija stanja našega duha. Malo smo pošizili.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 7:55:28   
nuala
Sama moraš vedeti, če si na najožji družinski grog navezana preveč.
To pomeni, da vidiš samo njih ( pri čemer trpijo npr. znanci, služba, prijateljice, tvoja zunanjost ), jim ustrežeš v vsaki malenkosti ( kar zna biti včasih slabo ) oz. jim spregledašp vsako napako. Če si srečna samo, kadar imaš vse člane pod nazorom oz. se ne moreš odklopiti in popiti kave s prijateljico.

Če pa imaš enostavno rada svojo družino in so ti na prvem mestu, pri ravnanju z njimi pa uporabljaš veliko mero ljubezni in zdrav razum, si verjetno ena od srečnic, še posebej, če ti naklonjenost vračajo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 8:14:26   
VERONICA
Eno je ljubiti, ceniti, spoštovati familijo, in to je meni zelo ok.

Če si na njih preveč vezana, se jih preveč okrepaš ni ok. Odraščajoči otroci tega ne marajo! To je verjetno razlog problemom s starejšo kčerjo. Problemi z mlajšo še pridejo, če imaš sina po bo še huje.

Otroci niso na svetu da bi izpolnjevali tvoje potrebe po druženju.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 11:11:44   
malecka
ma lahko bi povedala še marsikaj imam doro kolegico in z njo lahko popijem kavo.
lahko jih pustim ker vem da so v dobrih rokah ko me ni (tašča) user posted image . sem hotela povedati da sem tko srečna, mi je kar čudno so mi mnogi fauš, in pravijo vse kar je lepo ne traja dolgo.
sam jaz mislim da kolk se potrudiš, kolk vložiš tolk dobiš in če okol tebe tud tako mislijo potem vse štima, a ne?

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 13:28:37   
Jutra
Lepo je, če si navezan na ožjo in širšo družino, je naša osnovna celica bivanja. Bodi srečna še naprejuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 9:17:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 10:17:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

ma lahko bi povedala še marsikaj imam doro kolegico in z njo lahko popijem kavo.
lahko jih pustim ker vem da so v dobrih rokah ko me ni (tašča) user posted image . sem hotela povedati da sem tko srečna, mi je kar čudno so mi mnogi fauš, in pravijo vse kar je lepo ne traja dolgo.
sam jaz mislim da kolk se potrudiš, kolk vložiš tolk dobiš in če okol tebe tud tako mislijo potem vse štima, a ne?

jaz bi tudi imela tako taščo, ki bi želela sploh še za koga drugega poskrbeti, razen zase. Komaj je čakala, da se reši svojih otrok iz hiše, vedno jih je pošiljala drugam, ko so kaj rabili - k očetu, sestri...
Mislim, da nisi čudna. Imaš srečo, da si v svoj krog našla ljudi, ki te imajo radi in so ti pripravljeni pomagati. Seveda takim ni težko vračati ljubezni, zato ste vsi zadovoljni. In res si lahko srečna...user posted image

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!