Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hkitty Drage dame, mamice.....zanima me koliko časa si vzamete za druženje z prijateljicami,....kar koli samo kli po gsmju, pijača, izhod za cel dan, mogoče vikend paket......? Koliko imate časa za to sploh,...ali pa ne, nikoli oz.občasno, mogoče 1 do 2 na mesec.....?' Že celo življenje živim v istem mestu, zato imam tukaj tudi veliko večino svoje družbe. Prijateljic in prijateljev. Koliko časa si vzamem za druženje z njimi? Odvisno, o kakšni vrsti druženje je govora. Za kavo pri meni ali pri kom drugem doma - vsaj 1x tedensko, vsaj 1 ura, vsaj pri eni/enem. Raje več, kot manj. Za klepetanje po GSM-u? Vsak dan s kom. Je pa res, da raje prakticiram Facebookov chat. Tako sem dosegljiva za nujnejše klice, pa še zastonj je. Za pijačo v lokalih? Zadnje čase malo manj, kakor prej, ampak še vedno nekajkrat mesečno. Celodnevnih izhodov s prijateljicami ne prakticiram, imamo pa večkrat celonočne. Vikend paketi pa odpadejo, ker sem premalo prilagodljiva in preveč dam na komoditeto. Načeloma imam, kot nezaposlena, časa za to več kot preveč. Tako, da sem bolj jaz tista, ki se prilagajam tistim, ki so zaposleni. Da pa nikoli ne bi imela časa za prijatelje/-ice... ne, to pa ni mogoče. Saj potem ne bi mogla niti reči, da smo prijatelji/-ce. Imam rada FB in GSM, ampak ga pa ni čez osebni stik.