Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 10:17:28
|
|
|
|
*alja*
|
Kake figurice iz medenega testa izrezane. Miklavža zdaj ko je ta čas naprimer pa lepo pentljo okrog.
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 11:11:43
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Jaz bi pripravila mafine (čokoladne, bananine ali pica mafine), ker je priprava res zelo enostavna. Na kulinariki je en kup receptov za mafine. Potem jih lahko ti ali otroci okrasijo s kakšno sladko glazuro, smarties bonbončki, lešniki, mandlji.
|
|
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 11:25:05
|
|
|
|
kapitan jan
|
Hvala punce. Sem tudi jaz premišljevala za muffine, a se mi zdijo malce preveliki, manjšega pekača pa nimam.
|
|
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 11:30:40
|
|
|
|
uškinamama
|
kaj pa tiste pujske za srečo?
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 14:29:53
|
|
|
|
Luni
|
Želvice: velike slane prestice naložiš na pekač, na vsako prestico daš tofee čokolatin in daš v pečico toliko, da se čokolatin malo rsztopi. Pri nas so zginile v momentu! Evo, sem našla povezavo: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/zelvice-11042.html
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 15:42:08
|
|
|
|
al1*
|
Čokoladno kuverturo stopiš in naliješ v modelčke za gips. ko se strdijo vsakega posebej zaviješ v celofan.
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 24.11.2009 15:47:33
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapitan jan Hvala punce. Sem tudi jaz premišljevala za muffine, a se mi zdijo malce preveliki, manjšega pekača pa nimam. ne rabiš pekača, kupi si 'oblekice' za praline (take kot so npr rafaeloti notr), daj po 2 do 3 enega v drugega na raven pekač in nadevaj notr za čajno žličko mase... pečejo se potem precej manj, dobiš jih ogromno pa ravno tako so dobri
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: drobno sladko presenečenje 25.11.2009 8:40:11
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
al1 - odlična ideja! To bom priložila božičnim darilcem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......