|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska pri psu staremu 2 meseca
7.9.2009 20:04:49   
Laubica
Prosim za nasvete-jaz sem bla zlo pametna in sem seveda ker sem vse druge poslušala zraven kvalitetnih RC briketov našemu kralju začela dajat drugo hrano in ko je dobil drugič konzervo tune se je začela driskauser posted image pol sem nadaljevala z briketi je blo mal bolje ,pol mi je pa trgovka rekla da naj mu še mešam ene druge od RC pa sem zgleda dala preveč novih in premalo starih briketov in spet mamo driskouser posted image user posted image user posted image user posted image -zdaj mu ravnokar kuham riž in korenje in mu mislim jutri dat zraven briketov-kaj ve date da se ta driska končauser posted image user posted image user posted image
Za mačko vem da pomaga 2 dni star kruh z pašteto-preverjeno pomaga -kaj pa za psauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska pri psu staremu 2 meseca
7.9.2009 20:34:22   
Isabellabina
Ja mi smo na začetku imeli iste probleme,ker smo poskušali dajati še drugo hrano poleg briketov in konzerve.Od kar je samo brikete nimamo problemov,pa še to moram iste kupovat,ker se začne spet driska.pa vedno moramo pazit,da ne izmakne kakšnega priboljška(salame,piškotek,sadje ima ful rada a kaj ,ko se drekica takoj spremeniuser posted image )Tako da naša mora na žalost biti ob samo briketih in vodi,potem pa ni problemov.imamo pa zlato prinašalko sedaj staro 10 mesecev.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2009 20:43:05   
Arwenko
Hja, naredili ste napako, sploh pri tako mladem psu...predlagam naslednje:
- danes ga pusti lačnega, daj mu samo vodo, da se prebava umiri
- jutri mu daj riž in kuhanega piščanca, nič drugega, riž zelo telo močno razkuhan, koliko se da, tako da je ze sluzast, nobene zelenjave in nicesar zraven..
- pojutrišnjem mu normalno ponudi brikete, pazi da pije vodo in vse
Če ne bo boljše TAKOJ k veterinarju, ker lahko mladič zelo hitro dehidrira, lahko pa da je kaj drugega krivo in ne hrana. Ampak ponavadi malo posta in nekaj riža pomaga. Potem pa zaenkrat ne eksperimentiraj z drugo hrano RAZEN tisto kar je že dajal vzreditelj. Ko boš pa začela dodajat pa ne konzervo tune, ampak recimo malo kuhanega piščanca, malo riža, malo neslane zelenjave, super je skuta nemastna, kakšno jajčko, itn. Tuna je bila zraven spremembe, ki psu velikokrat povzroči drisko tudi veliko premastna za mladička.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2009 21:26:46   
Laubica
Hvala -bom upoštevala nasvet

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2009 22:02:01   
Ribica **
Jaz nisem psa nikoli pustila brez obroka - ne pri driski, ne pri bruhanju. Ona se je zbruhala in tezila za hrano. Kadar je bilo res hudo, je dobila le riz, piscanca in korenje pa, ce smo to imeli pac doma. Res pa je, da nikoli ni bilo tezav z menjavo hrane, pa skoraj nikoli nismo delali kaj dosti postopoma.

Potem, ko bo kuza vecji, je za drisko fajn Farmatan - neke kapsule iz kostanja, se kupi v navadni lekarni.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2009 8:24:49   
pipi
Ojla,

tako kot so ti napisale poskusi z razkuhanim rižem in pustim kuhanim piščancem. Pri nasih dveh je to ponavadi pomagalo. Lačnega pa jaz ne bi puščala.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2009 9:30:17   
Splišni
Kaj pa čaj iz suhih borovnic? A mislite, da to ne bi pomagalo? Kot pri otrocih?

Pa voda se mi zdi, d ane sme biti sveža. A ni tako?

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2009 12:10:02   
Anonimen
Se strinjam z Arwenko, le, da jaz kužata ne bi pustila čisto cel dan brez hrane, ampak bi mu npr. ukinila zajtrk in kosilo in bi mu dala šele večerjo - ampak bolj malo, ne preveč.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2009 15:30:49   
Laubica
Papamo rižeka
Sem pa danes zjutraj zvedela zakaj spet driska-ker je ta manjšemu sinu cel grozd vkradel in se najedeluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2009 11:03:49   
Anonimen
uf, pri grozdju je treba pa pazit. Na splošno ga psi ne smejo jest, ker je baje za njih precej strupen.user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2009 13:26:09   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pipi

Ojla,

tako kot so ti napisale poskusi z razkuhanim rižem in pustim kuhanim piščancem. Pri nasih dveh je to ponavadi pomagalo. Lačnega pa jaz ne bi puščala.

Enako smo mi delali in potem še kak dan ali dva po driski

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.9.2009 13:27:15 >

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2009 13:55:46   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

uf, pri grozdju je treba pa pazit. Na splošno ga psi ne smejo jest, ker je baje za njih precej strupen.user posted image

Ja, to je pa res. Peške so menda strupene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2009 14:02:59   
Arwenko
Punce, če niste opazile je bila ura 20h ko se je pojavilo vprašanje in pisanje in pod danes mu niv več ne dat za jest je bilo mišljeno spustit en večerni obrok, nič drugega. Čeprav moje psice so včasih prostovoljno lačne tudi 2 dni, pa ni nič narobe z njimi, pač včasih rabijo malo pavze, pa imajo hrano skoz na voljo. Jaz pa pri psih, ki so imeli težave vedno naredim rahel post, da se želodec in črevesje umiri, se mi zdi za njih ful vredu in ponavadi je prej boljše. 

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2009 9:43:25   
Anonimen
arwenko, ne, to pa nisem pogledala koliko je ura..user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?