Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 7.9.2009 20:34:22
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ja mi smo na začetku imeli iste probleme,ker smo poskušali dajati še drugo hrano poleg briketov in konzerve.Od kar je samo brikete nimamo problemov,pa še to moram iste kupovat,ker se začne spet driska.pa vedno moramo pazit,da ne izmakne kakšnega priboljška(salame,piškotek,sadje ima ful rada a kaj ,ko se drekica takoj spremeni )Tako da naša mora na žalost biti ob samo briketih in vodi,potem pa ni problemov.imamo pa zlato prinašalko sedaj staro 10 mesecev.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 7.9.2009 20:43:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja, naredili ste napako, sploh pri tako mladem psu...predlagam naslednje: - danes ga pusti lačnega, daj mu samo vodo, da se prebava umiri - jutri mu daj riž in kuhanega piščanca, nič drugega, riž zelo telo močno razkuhan, koliko se da, tako da je ze sluzast, nobene zelenjave in nicesar zraven.. - pojutrišnjem mu normalno ponudi brikete, pazi da pije vodo in vse Če ne bo boljše TAKOJ k veterinarju, ker lahko mladič zelo hitro dehidrira, lahko pa da je kaj drugega krivo in ne hrana. Ampak ponavadi malo posta in nekaj riža pomaga. Potem pa zaenkrat ne eksperimentiraj z drugo hrano RAZEN tisto kar je že dajal vzreditelj. Ko boš pa začela dodajat pa ne konzervo tune, ampak recimo malo kuhanega piščanca, malo riža, malo neslane zelenjave, super je skuta nemastna, kakšno jajčko, itn. Tuna je bila zraven spremembe, ki psu velikokrat povzroči drisko tudi veliko premastna za mladička.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 7.9.2009 21:26:46
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala -bom upoštevala nasvet
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 7.9.2009 22:02:01
|
|
|
|
Ribica **
|
Jaz nisem psa nikoli pustila brez obroka - ne pri driski, ne pri bruhanju. Ona se je zbruhala in tezila za hrano. Kadar je bilo res hudo, je dobila le riz, piscanca in korenje pa, ce smo to imeli pac doma. Res pa je, da nikoli ni bilo tezav z menjavo hrane, pa skoraj nikoli nismo delali kaj dosti postopoma. Potem, ko bo kuza vecji, je za drisko fajn Farmatan - neke kapsule iz kostanja, se kupi v navadni lekarni.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 8.9.2009 8:24:49
|
|
|
|
pipi
|
Ojla, tako kot so ti napisale poskusi z razkuhanim rižem in pustim kuhanim piščancem. Pri nasih dveh je to ponavadi pomagalo. Lačnega pa jaz ne bi puščala.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 8.9.2009 9:30:17
|
|
|
|
Splišni
|
Kaj pa čaj iz suhih borovnic? A mislite, da to ne bi pomagalo? Kot pri otrocih? Pa voda se mi zdi, d ane sme biti sveža. A ni tako?
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 8.9.2009 12:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z Arwenko, le, da jaz kužata ne bi pustila čisto cel dan brez hrane, ampak bi mu npr. ukinila zajtrk in kosilo in bi mu dala šele večerjo - ampak bolj malo, ne preveč.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 8.9.2009 15:30:49
|
|
|
|
Laubica
|
Papamo rižeka Sem pa danes zjutraj zvedela zakaj spet driska-ker je ta manjšemu sinu cel grozd vkradel in se najedel
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 9.9.2009 11:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, pri grozdju je treba pa pazit. Na splošno ga psi ne smejo jest, ker je baje za njih precej strupen.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 9.9.2009 13:26:09
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipi Ojla, tako kot so ti napisale poskusi z razkuhanim rižem in pustim kuhanim piščancem. Pri nasih dveh je to ponavadi pomagalo. Lačnega pa jaz ne bi puščala. Enako smo mi delali in potem še kak dan ali dva po driski
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.9.2009 13:27:15 >
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 9.9.2009 13:55:46
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi uf, pri grozdju je treba pa pazit. Na splošno ga psi ne smejo jest, ker je baje za njih precej strupen. Ja, to je pa res. Peške so menda strupene.
|
|
|
|
RE: driska pri psu staremu 2 meseca 9.9.2009 14:02:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, če niste opazile je bila ura 20h ko se je pojavilo vprašanje in pisanje in pod danes mu niv več ne dat za jest je bilo mišljeno spustit en večerni obrok, nič drugega. Čeprav moje psice so včasih prostovoljno lačne tudi 2 dni, pa ni nič narobe z njimi, pač včasih rabijo malo pavze, pa imajo hrano skoz na voljo. Jaz pa pri psih, ki so imeli težave vedno naredim rahel post, da se želodec in črevesje umiri, se mi zdi za njih ful vredu in ponavadi je prej boljše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?