|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska in krčki
29.8.2006 12:59:54   
pearl
Odkar sva prišli s posvetovalnice ima naša user posted image  drisko, ne pretirano, ampak dovolj, da joče in jo zvija, stara bo 6 tednov. Ko jo imam odvito se še pošteno ne sprdne pa se ji že vlije, drugače pa nima vročine, le krči jo dajejo, se pa dojiva, jaz pa nimam driske. Sumim, da se je lahko okužila, ko jo prijemajo za rokice, pol pa v usta, ali pa je kriva hrana. Skratka, odločila sem se, da ji bom dala Linex, v lekarni so rekli, da naj dam naenkrat pol kapsule, z malo mleka.
Kakšne izkušnje imete s tem. Linex mi je svetovala tudi patronažna, ko sem ji omenila, da gremo na morje in kaj naj vzamemo s seboj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska in krčki
29.8.2006 13:30:23   
tulip
Pri tako majhnem dojenčku je lahko driska huda stvar - pazit moraš, da ne dehidrira, pogosteje jo pristavljaj, pa treba je ugotovit, zakaj je do driske prišlo! Koliko časa pa že traja? Lahko je res okužba, lahko pa se ji je razvila kakšna alergija... Jaz ti svetujem, da se posvetuješ s pediatrinjo, če driska ne bo prenehala, Linex kapsule pa daš po navodilu farmacevta.user posted image
Naj čimprej mine!

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 14:23:53   
lenika
Naša pediatrinja je pa enkrat rekla,da dojeni otročki skoraj nikoli nimajo driske, ampak le bolj ali manj pogosto kakajo. user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 14:45:13   
vanč
Zavrti telefon in pokliči svojo pediatrinjo. Boš vsaj bolj mirna. Po navadi pediatri že takoj po natančnem opisu znakov vejo za kaj lahko gre in ti bo ustrezno svetovala.

vanč

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 14:59:41   
pearl
Dopoldan sem ji dala pol kapsule linux-a, in je spet tako kot mora biti, spi in lepo umirjeno papca. Sedaj se mi je samo polula, pa tudi krči jo ne mučijo. Prej sem jo večkrat pristavljala, pa je malo potegnila in je pričela spet kričat, potem pa rokico v usta in jok. Ponoči pa ni bilo nikoli problemov, je spala in tudi nočni obrok je umirjeno popacala. Upam, da ji je Linux pomagal, ali pa ima res alergijo na hrano, sumim na ustekleničeno vodo, saj sem na forumu zasledila, da so lahko krči tudi od usteklenečine vode. Bomo videli, če ne bo boljše, bova res šli k pediatru. Hvala vam za nasvete.

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2006 16:28:27   
mml
Mogoče si pa ti kaj takšnega pojedla, da jo napenja in ima krče. Pri nas je user posted image , ko je imela krče, med vsakim dojenjem tudi kakala, takšen precej tekoč/kašast kakec. Ko pa so krči izzveneli, je pričela kakati bistveno bolj po redko.
Boš videla kaj bo. Upam, da bo čim prej vse tako kot mora bit.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 7:21:48   
pearl
Pri včerajšjem previjanju se je ponovno podriskala user posted image , pa sva šli kar k najinemu pediatru. Zaenkrat smo ukinili AD3 kapljice. Linux-a ji zaenkart ne bom dajala, če ne bo do petka boljše, gremo nazaj k zdravniku. Svetoval mi je da drugih čajev naj ne pijem, le čaj za dojenje.
Res mi ni jasno, kaj je povzročitelj, saj ne jem svežega sadja in zelenjave,  niti mlečnih izdelkv, sedaj bom še probala kak dan brez kruha, si bom pa skuhala riž.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?