|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska
26.6.2007 11:40:13   
pokec
Pozdravljene! Naša 3 letnica je imela prejšnji teden dva dni drisko. Potem se je počasi ustavilo, sicer še ne popolnoma, danes pa ima že spet samo drisko. Sem klicala k njeni zdravnici, pa mi je medicinska sestra rekla da naj samo veliko pije in da ni nobenih drugih zdravil. Linex sicer je ampak ne zapira, temveč samo ohranja prave bakterije v želodčku. Ali res ne obstaja nič, kar bi pomagalo? Kaj vi naredite v tem primeru?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska
26.6.2007 11:45:20   
Anonimen
Drugače zapirajo bobi palčke-jaz jih ponavadi dam, če ima drisko. 

(odgovor članu pokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 12:01:45   
pokec
o hvala. bomo probali. se res prvič srečujemo s to težavo in sem čisto zgubljena. hvala še enkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 12:03:26   
TONČI.
Ali pa daj za jesti maline. Maline zapirajo

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 12:08:12   
honey
Coca cola, ki jih prej uničiš mehurčke. Preverjeno deluje. Mi je pa povedala za to znanka, ki je pediatrinja.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 12:25:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Ali pa daj za jesti maline. Maline zapirajo

To bodo po moje borvnice in to suhe. Ne verjamem, da bi sveže sadje zapiralo, prej obratno.

Torej daj ji piti čas iz suhih borovnic (kupijo se v lekrani če jih nimaš), to zapira. Bobi palčke pa, ker so slane, zadržujejo vodo v telesu. Tudi coca cola menda res zapira.

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 13:00:41   
mily
Uf, jst sem profi za driskouser posted image .

Riž razkuhan. Da se nardi mal sluzast in potem samo odlij vodo in nič spirat riža.
Prepečenc, bobi palčke, prestice oz. pač vso to malo slano pecivo.
Pržganka (na čisto malo olja daš malo moke, da porjavi, zaliješ in pokuhaš. Lahko malo soliš.)
Banana (je super tako pri zaprtju, kot pri driski, ker uravnava črevesno floro. Mora pa biti še zelo čvrsta)
Suhe borovnice. Nardiš čaj, ki ga pije, lahko a tudi borovnice ven poje. Ne sladkaj.
Ruski čaj (nesladkan)

To je vse česar se zdele spomnem.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 7:12:04   
pokec
hvala vam vsem za nasvete. res ste sončki. lep dan vam želim

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?