|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   draga elektrika
3.12.2007 10:48:09   
nagica
Zanima me, po koliko imate mesečno položnice za elektriko. Mogoče se katera javi, ki sama sporoča stanje števca in ne plačuje pavšala, pa katera ki ima hišo in 4- člansko družino...Jest ne vem, ampak vsak mesec je več, brez kakršnega koli luksuza, brez sušilca, brez bojlarja...No, upam da mi bo potem lažje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: draga elektrika
3.12.2007 10:58:23   
Anonimen
Stanovanje 80kv, sušilec, pomivalc, varčne žarnice...bojler ne....30€ mesečno trenutno. Perem in sušim 4-5 strojev tedensko, sam čez vikend. Tudi drugač gledam da likam in pomivalc zaženem po 22i uri k je cenej tok.

(odgovor članu nagica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 11:13:39   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Stanovanje 80kv, sušilec, pomivalc, varčne žarnice...bojler ne....30€ mesečno trenutno. Perem in sušim 4-5 strojev tedensko, sam čez vikend. Tudi drugač gledam da likam in pomivalc zaženem po 22i uri k je cenej tok.

Enako - no, jaz dam tudi perilo prati med tednom, samo po 22. uri.
Drugače smo dobili pa poračun za 102 eura.
Torej če prištejem še poračun,  je cca. mesečno 40 eurov.

LPa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 11:20:54   
LoCa
:O, js mam 38m2 in mam elektriko 22 evrov user posted image . luči mam samo kadar je treba, večinoma mam eno z varčno žarnico, perem za vikend, pomivam na roko, bojlerja nimam, nimam frocovuser posted image , mam pa dosti računalnik vklopljen? je mogoče to krivo? mamo števce,tko da gre na porabo. in je tut res da moja polovica zarad enga butastega sira da se stopi  daje hrano v pečko, sm mu že povedala da je konc tega user posted image

< Sporočilo je popravil LoCa -- 3.12.2007 11:25:19 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 11:26:00   
Anonimen
60m2
Peremo 5-6 na teden, 80 literski bojler, pečica laufa večkrat tedensko, vendar imam ekonomičen štedilnik,pozimi kuham na drva- obrok 37 evrov, poračun 00

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 11:32:00   
žarnica
68 kvadratov,2 odrasla+2 otroka,perem skoraj vsak dan (ponoči),računalnik prižgan cel dan,pečica 2-3x tedensko,štedilnik na plin, mikrovalovka,bojler, peremo na roke,sušilca nimamo in plačujemo 51 eur na mesec. Letos smo imeli 80 eur poračuna za plačat,lani 35000 sit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 11:38:36   
natasaom
evo,jest javljam stanje števca vsak mesec.v hiši sva dve družini.to je 8 oseb..bojlerja nimamo-vodo greje centralna na drva...spodaj imajo sušilca,ki ga laufajo samo čez vikend-vsaj pravjo tako.elektrike imamo 60e včasih kak evro gor-dol

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 12:03:11   
Divja vijolica
Hiša, 7-8 članov, 125 eur/mesečno. Ne vem, ali imamo res največ?user posted image Moji starši nam očitajo, da stroj in sušilni pobereta največ elektrike. Ne vem, če je ravno tako. Mi imamo zgoraj, hladilnik, luči, računalnik, stroj in sušilni.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 12:05:46   
Divja vijolica
Pa še poračun je bil letos "samo" 150 eur.

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 12:05:55   
aluš
Mi smo dve stranki v hiši, skupaj imamo 80 eur mesečno. To se pravi za našo družino za cca 100 m2 imamo 40 eur. Smo dva odrasla + dva otroka. Peremo v povprečju 1x dnevno, za vikend večkrat dnevno. Sušilec suši navadno vsako drugo žehto. Pečica minimalno, bojler na drva (centralno). Luči gorijo non-stop vse, TV tudi. Zjutraj 1 uro vklopljen el. radiator. Pomivalni stroj, ki vodo segreva-pere vsaj 1x dnevno. Likanje količinsko primerno pranju. Likam v nedeljah cca 2 uri, pa 2x med tednom uro do uro in pol. Štedilnik na plin, mikrovalovka, infra pečka, fen ipd. drobnarije, ki tudi papcajo evrčke.

Ampak imamo samo eno tarifo (povprečno oz.  enotno-ne vem kako se reče). To mi je super. Ker če bi mogla pazit kdaj bom prala in likala, ne vem kakšen kaos bi imel.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 13:40:36   
s.
Stanovanje 40m2, kuh. bojler, bojler v kopalnici, štedilnik, pomivalec, vsi gosp.aparati, računalnik, el. konvektorski radiator, pralni stroj, kalolifer... pa imam od 30-40 eur mesečno.

Popisujem sama in javljam popis.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 15:00:17   
srki
Jaz bi pa samo nekaj pripomnila, mogoče bustasto, pa vseeno: Glede na to, da brez elektrike ne moremo, da je res zakon, če samo pomislimo, za kaj vse se nuca, še dokaj poceni, če pa nekdo za mobitel porabi 50 eur. Tako da.....

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 16:51:57   
Anonimen
30 kvadratov, mesečno 28 €, več kot v hiši staršev,kjer je 130 kvadratov.Imajo pa 38 €.Enako strojev, enako oseb. Poračuna bova imela minimalno. Nimam sušilca, pomivalnega.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 18:29:08   
Moyca_
70m2. pomivalni stroj, 2 računalnika, pralni stroj, sušilni stroj, plačujema 40 € na mesec, ta mesec je položnica 0€ ker je bil poračun, pa še 50€ je v dobrem, torej še za nasledni mesecuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2007 18:29:46   
Moyca_
aja stroji pa delajo v 85% ponoči in čez vikend

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2007 17:48:14   
Nanni
Ne glede na to kolk damo na mesec za elektriko, se mormo zavedat, da je ta res še vedno zelo poceni. In tudi ogrevanje na elektriko je trenutno najcenejše. Malo pomislite koliko zdevate za bencin in nafto na mesec, da ne govorim o mobitelu, ki sploh ni življenjsko potreben tako kot elektrika. Nihče se ne razburja, če mora plačatai 50 €, 60 € za mobitel, če ima pa toliko elektrike na mesec je pa too much. Mislim taki primitivci me pa totalno vržejo iz tira.
Najbolj sramotno pri vsem pa je, da ljudje jamrajo, da nimajo za elektriko, potem jim pa v žepu začne zvonit mobitel. HAlooooooo!!!!!!!!!!  A za to pa imajo. In dokler imajo mobitel, mi ne bo nihče govoril da je socilani problem in ne vem kaj še vse.
V glavnem - ELEKTRIKA JE POCENI, to pa zato, ker cene kljub odprtju trga še vedno regulira država. In distibucijska podjetja el. energijo kupujejo po znatno višji ceni kot jo pa prodajajo!!!!!!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2007 17:49:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image
Točno tako. In plačaš kolikor porabiš.

(odgovor članu Nanni)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.12.2007 17:55:37   
natasaom
men se elektrika tud ne zdi draga.moja sestra ima centralno na elektriko pa plačuje 50e  za 40kvadratov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.12.2007 19:12:34   
Moyca_
a je kdo rekel da je dragauser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.12.2007 19:35:56   
LoCa
hja, ni draga, samo ko moreš nrdit buđet za stroške te vseeno prime slabo. če dam za jogurt celo premoženje pol mi manj ostane za elektriko user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.12.2007 20:04:53   
cukr07
Stanovanje veliko 33 m2, 2 odrasla, mesečni obrok povprečno 30-32€. Hladilnik, pomivalni stroj, pečica, steklokeramična plošča, mikrovalovka, bojler v kopalnici 80l, pralni stroj, TV, računalnik (vklopljen non stop). Perem in likam ponavadi za vikend. Pomivalni stroj pa vklopim takrat, ko je pač poln.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.12.2007 20:33:19   
Tinky
90 m2, 2 osebi
Pomivalni, sušilni in pralni stroj, steklokeramična plošča, pečica, mikrovalovna, 80 l bojler, 2 računalnika, ki šopata cel dan, tv, varčne žarnice, hladilnik, masažna banja (jo uporabljava približno 2x na teden)
35 EUR, plačava po števcu

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.12.2007 20:45:48   
mala pikica
110 m2, pavšalno plačujeva 35€ celo leto, imava pa enotarifni števec, torej nimava nočnega in dnevnega toka. Na elektriko pa imava: TV, računalnik, to je tako ali tako jasno, pa tudi štedilnik, pečica, mikrovalovna, zmrzovalna omara, centralna je sicer na plin, potrebuje pa peč elektriko. Porabiva pa približno 180 kW na mesec.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.12.2007 20:46:40   
Anonimen
56 m2, 3 osebe

Pomivalni (po potrebi, tudi čez dan), pralni stroj (večinoma konec tedna), steklokeramična plošča, pečica, mikrovalovna, 80 l bojler, en manjši bojler v kuhinji, računalnik, tv, hladilnik

= 54 evrov - po moje smo rekorderji

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.12.2007 21:14:50   
karmy
20m2, 1 odrasel, 1 otrok, imava čisto vse na elektriko: štedilnik,bojler,pralni stroj,... vse kar pač paše zravn. Na mesec imava 14€ elektrike, dobila sva pa poračun za dodatnih 50€ od marca pa do novembra

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?