|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.pušenjak
5.2.2008 15:05:44   
Anonimen
a katera ve kako ga kontaktiram oz. če prilima link.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.pušenjak
5.2.2008 15:06:36   
Anonimen
http://med.over.net/forum5/list.php?19

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 15:11:20   
Anonimen
hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 15:24:31   
Taula
Na dopusti je do 10.2., boš mogla počakati.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 16:03:51   
J.L.
Je na dopustu ja, samo občasno odgovarja vseeno, tak da lahko sprobaš. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 16:14:46   
vvns
Jaz sem poklicala kar v porodnišnico Lj. in sem prosila za njega. če ga slučajno ni oz. da nima časa se dogovoriš kdaj lahko pokličeš.user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2009 15:00:33   
inčibinči
Pozdravljeni!
Na vas se obračam, ker sem zelo zaskrbljena. včeraj sem bila na preiskavi nuhalna svetlina.  tam so mi izmerili FHR 151 bpm, CRL 47,4mm, BPD 13,2 mm, NT 2,1 mm. tveganje je 1: 182, zato mi je zdravnica svetovala še dvojni hormonski test . danes me je zdravnica poklicala in rekla, da izvidi DHT potrjujejo verjetnost mongoloizma. Drug teden sem naročena na biopisjo horionskih resic. zelo sem zaskrbljena in vas lepo prosim za kakšen odgovor. ali je izvid nuhalne svetline zelo slab po podatkih ki sem jih napisala? zdravnica pravi, da močno dvomi da bi bil izvid diagnostičnega posega normalen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2009 17:43:32   
tia12
AH.....Jaz sem imela nuhalno 3,4mm se pravi tveganje je bilo 1:66.

Šla sem na AMNIOCENTEZO, ki pa je pokazala, da je z mojim user posted image vse u redu...Svetujem ti amniocintezo, ker DHT pač ni dovolj zanesljiv in je lahko tudi lažen tako kot je bila pri meni Nuhalna svetlina.

V katerem tednu pa si?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu inčibinči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2009 19:03:41   
inčibinči
sem v 12 tednu. skrbi me ker je slab tudi dvojni hormonski test.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2009 20:49:07   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: inčibinči

sem v 12 tednu. skrbi me ker je slab tudi dvojni hormonski test.

DHT pokaže isto kot nuhalna svetlina.
Ko sem bila jaz na nuhalni mi je dr. Ksenija Geršak, ki mi je nuhalno tudi delala rekla, da dvojni kromosomski test kaze isto, kot nuhalna....ali je povečano ali pa ne.

Amniocenteza pa je preiskava, ki je 100%. Pregledajo otročkove kromosome.
Dela pa se v 16. tednu.

Preberi si tale forum med njimi sem tudi jaz. Bos videla,da imajo punce veliko slabse rezultate kot ti, pa se ponavadi vse konča tako kot je treba.

http://www.ringaraja.net/forum/Jutri_imama_amnio/m_3304529/tm.htm

Kako ti pa je svetovala tvoja ginekologinja?

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2009 21:08:31   
inčibinči
moja ginekologinja je rekla, naj v vsakem primeru grem na preiskavo. me je pa danes po telefonu poklicala dr. Antonič in mi rekla, da bo izvid horionskih resic najverjetneje slab zaradi Ns, če ne bodo pa prisotne druge nepravilnosti. ne pričakuje uredu izvida.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2009 21:40:59   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: inčibinči

moja ginekologinja je rekla, naj v vsakem primeru grem na preiskavo. me je pa danes po telefonu poklicala dr. Antonič in mi rekla, da bo izvid horionskih resic najverjetneje slab zaradi Ns, če ne bodo pa prisotne druge nepravilnosti. ne pričakuje uredu izvida.

Joj....kako morjo bit taki zdravniki....kr neki... Namesto, da bi dajali podporo pa takle...

Kako bi bilo sele pri meni ko sem imela 3,4mm.
Moja sestrična je imela NS 4,9mm  sla je tudi na amniocentezo....ki je bila sicer uredu...Ker pa je imela NS večjo kot pa 3,5mm ji je pripadal tudi brezplačen ultrazvok srčka...vendar je zdravnik ni napodil...zakaj je ni, ne ve nihče...Skratka mali ima srčno napako..,ki bi jo lahko pravočasno odkrili če bi odšla na ultrazvok srčka....

MISLM J....Š TAKE ZDRAVNIKE!!!!

Ti lepo pejt na AMNIOCENTEZO in če bo ta uredu, naj ti nebo težko dat še 100€ za kardiografijo (ultrazvok srčka).

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2009 22:26:54   
inčibinči
ej resnično hvala za vso podporo in samo upam, da ne bo kaj hujšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2009 23:26:17   
tia12
Držim pesti zate.....in za tvojo bebiko...user posted image user posted image user posted image

Pa poročaj kako bo o.k.?

Fsm, Tina

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2009 8:08:23   
borabara
najbolš je da kr dr. Pušenjaka pokličeš in opraviš pri njih genetski posvet in amnio ki je 99,9% in boš pomirjena . Moj rezultat je bil  1-216, rizično je do 1:300 amnio in posvet ti krije zdravstvo . ti takoj pokliči Pušenjeak av porodnišnico ali  Postojno

lp
nin@

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2009 9:19:11   
viledka
jaz sem imela oba testa zelo slabo (NS in DHT) - tveganje je bilo 1:13 - so mi tudi tako rekli kot tebi - pa je amniocinteza pokazala da je ok. Le pozitivno misli, ker je meni en mesec zivljenja pozrlo, ker so me " prepricali" da ne bo OK - tako da ti svetujem, da pocakas in se ne obremenjujes s to statistiko prevec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.1.2009 22:24:06   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a katera ve kako ga kontaktiram oz. če prilima link.

Neki časa ni bil aktiven na med.over.net, mi je dal telefonsko številko v Dravljah, kamor sem se lahko  naročila na NS: 051321224 ali 015226073. Če rabiš za nuhalno in če želiš točno k njemu, moraš to povedat pri naročanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?