|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. hauschka
11.3.2008 0:10:38   
neli08
ali katera pozna to kozmetiko? ali je res tako naravna in oh in sploh? kako se vam obnese in kakšne so kaj cene (kreme za obraz, okoli oči, tuš geli, losjoni za telo, šamponi)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. hauschka
11.3.2008 0:42:02   
trnuljčica
Imela. Pa mi ni odgovarjala za moj tip kože. Cene mislim, da kar enake kot od Vichy-ja, ki ga imam sedaj.

(odgovor članu neli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 8:20:43   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Imela. Pa mi ni odgovarjala za moj tip kože. Cene mislim, da kar enake kot od Vichy-ja, ki ga imam sedaj.

...s tem, da je Vichy daaaleč od naravnega. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 9:20:09   
solatja
meni je ok. je pa res, da namesto raznih umetnih zadev, ki podaljšujejo rok uporabe, nekateri izdelki vsebujejo alkohol, če ne, bi se takoj vse pokvarilo. meni ustreza tonik, kreme pa nisem našla zase, pa čeprav sem se zelo trudila user posted image imajo pa precej različnih izdelkov, vendar imajo vsi izredno podoben vonj... zeliščni, seveda. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 20:31:46   
Mojca20
Tudi jaz uporabljam to kremo za obraz in mi, ravno danes sem kupila novo, ker mi je prešnje zmanjkalo. Meni je fajn in tudi odgovarja moji koži

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2008 20:47:46   
petrcamg
Uporabljam in mi je super. Kolikor vem, imaš pa možnost to kozmetiko stestirati v trgovinah Sanolabor, kamor občasno pridejo delati mini nego. To pomeni, da ti sčisti obraz z mlekom, uporabi tonik, te namaže s kremo...prilagodi tvoji koži. V radovljico, v domačo lekarno Meta pa je prišla tudi njihova vizažistka in te je namazala. Samo za vse zadeve se moraš prijaviti.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?