|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Reš - stroški
6.10.2011 19:06:47   
krisv
Danes sem dobila napotnico za OBMP. S partnerjem se odločava med mariborsko kliniko in dr. Rešem. A mi lahko katera našteje stroške, ki jih pri dr. Rešu kriješ sam. Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Reš - stroški
7.10.2011 9:36:54   
ninocka26
Pri Rešu plačata krvne preiskave za hormone in krvne preiskave za SPB (to je pred postopkom). V postopku po punkciji se morata pa še zapeljati v Italijo po Prometrium.
To je bilo vse kar sva morala midva plačati pri njemu.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2011 17:54:49   
krisv
Hvala za odgovor. user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2011 9:27:29   
Anonimen
Midva sva šla po napotnico za preiskave na SPB vsak k svojemu osebnemu zdravniku. Sicer neradi dajo, ker bi to moralo iti prek ginekologa oz zdravnika, pri katerem se zdraviš zaradi neplodnosti (pri dr. Rešu te stvari niso poštimane - tako krvne preiskave na hormone kot testi na SPB bi ti morali pripadati na zdravstveno zavarovanje), a midva sva ju dobila, tako da se velja poskusit.

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2011 15:59:24   
krisv
Anonimna, hvala za namig. A sta šla na te preiskave neposredno pred postopkom ali sta jih že imela pri prvem posvetu s seboj?
Kaj pa hormonske priskave? Predvidevam, da bi se lahko dalo na enak način narediti. Ali pač?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2011 14:18:46   
Anonimen
Midva sva šla šele pred postopkom, hormoni so v nekaj dneh (mislim, da sem dobila čez dan ali dva po pošti izvid - govorim za Adrialab), testi na SPB pa nekaj več... teden ali dva, ne spomnim se točno. Jaz glede hormonov nisem komplicirala, ker je 16 eur, vsekakor pa lahko poizkusiš dobiti na napotnico, zakaj bi pa plačevala, če ni treba. SPB so drage, 45 eur za vsakega. Srečno in ne pustite se neurejeni birokraciji! ;)

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2011 12:28:34   
Buska
Pri dr. Resu
Kupiš samo Prometrium ... vasih pove ze prej, vcasih pozabi ... tako, da ne rabis vedno po punkciji ...
je pa tako, da imas dovolj tablet, medtem, ko jih je drugje premalo in jih tudi dalj casa jemljes
Krvne preiskave so bile brezplacne.

Za drugje pa ne vem!

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2011 10:38:42   
krisv
Hvala obema. user posted image

Imam še eno vprašanje: A Reš vedno dela dva spermiograma? Ali samo, ko je rezultat pri prvem izredno slab? Če prinese partner pol leta star spermiogram, ga bo v vsakem primeru moral še tam narediti? Je možno, da "odda" seme na dan 1. posveta ali dobi pač en drug datum? No, malo več kot eno vprašanje... user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2011 10:19:35   
saramiska
Reš hoče dva spermiograma (mislim, da je tudi drugje tako, ker se lahko kakovost sperme po parih tednih ali mesecih zelo razlikuje), midva sva imela en spermiogram iz Leonišča (star... hm, kake dva meseca, nisem ziher), tako da je naredil samo še enega. Ne vem pa, koliko mora bit "svež" izvid, da je še kul.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2011 19:29:27   
krisv
No, datum sem dobila. 14.11. user posted image Sem bila presenečena kako hitro. Hvala za vse info.

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2011 20:51:55   
zebr4
Pozdravljene,

bom kar tukaj postavila vprašanje, da ne odpiram nove teme.
Glede na to, da poizkušava že 3 leta (vmes 1 SS) imava vse izvide (spermiogram, hormonske preiskave), opravljena laparo+histero (odstranjena pregrada+endo), terapija femara+dabroston....... zanima me če je katera imela že podoben primer in kaj je sledilo pri Rešu po 1. posvetu?

Hvala vnaprej za odgovore.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.12.2011 9:03:40   
tatyancha
zebr4 pozdravljena!
Midva imava za sabo že vse preiskave, kot sem pisala že na eni drugi temi( spermiogram, laparo, terapijo s klomifenom)
28.11. sva bila na prvem posvetu pri dr.Rešu, meni je naredil UZ, mojmu spermiogram in zdaj v januarju sva že v postopku.

Lepe praznike in čimveč user posted image v novem letu želim vsem

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?