|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Reš - postopek umetne oploditve
4.6.2007 19:12:52   
daisy23
Zanima me ali je prvi poskus umetne oploditve pri dr. Rešu vedno samoplačniški, ali imate tudi druge izkušnje glede prvega poskusa na napotnico in kolikšna je bila čakalna doba pri njemu, na napotnico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Reš - postopek umetne oploditve
4.6.2007 22:19:33   
sayuri
LAhko je tudi preko napotnice. Mislim, da se okrog 10 mesecev čaka.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 9:42:51   
macka27
midva imava postopek ICSI pri dr.Rešu, pa sva šla samoplačniško, ker bi na napotnico čakala približno 1 leto.

Dr. Reš pa nama je razložil, če greva 1. postopek samoplačniško, imava 2. postopek preko zavarovalnice in prideva na vrsto 2-3 mesece!

Nushy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 15:36:37   
T1979
Oj,
koliko pa stane ta samoplačniški poseg user posted image
Hvala

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 15:51:42   
sayuri
ICSI je 1010€ + 275€ sem dala za zdravila. Na okroglo okrog 1300€

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 15:54:21   
Anonimen
Mene ni vzel preko zavarovalnice.Vse poskuse in zdravila sem sama plačala.user posted image
Rekel mi je, da ima določeno število pacientk na leto, ki jih vzame z napotnico.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 18:03:39   
florita
kolikokrat pa ti ponovi umteno za ta denar se pravi je cca. 1300 eur ? Koliko se samoplačniško čaka?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 18:04:25   
florita
o kakšnih zdravilih pa govorimo?

klomifenu....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 18:17:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: florita

kolikokrat pa ti ponovi umteno za ta denar se pravi je cca. 1300 eur ? Koliko se samoplačniško čaka?

to je en postopek, razen če pridelaš še zamrznjenčke. Na samoplačniško ne čakaš nič,oz čakaš samo na svojo menstruacijo. julija so dopusti, tak da bo najbrž zdaj malo gužva in ni nujno, da prideš do julija že v postopek, najbrž šele avgusta.

ni govora o klomifenu, ampak inekcijah menogona ali menopurja, ali gonala (eno od teh treh ti bo izbral, gonal je predragi, pa ga reš ne prakticira) in spreju suprefactu ter seveda svečkah progesterona za po punkciji

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 18:35:41   
Anonimen
Ali je katera izmed vas pri dr. Rešu vztrajala, da se prvi postopek izvede na napotnico in NE samoplačniško???
Zakaj bi plačevali, če nam to pripada po zakonu?Spet se vse vrti okoli biznisa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 18:54:45   
Anonimen
Vsak center ima preko zavarovalnice določeno število koliko postopkov lahko opravi. Enkrat so se pojavljale celo številke, koliko postopkov kdo naredi. Reš jih naredi res veliko, več jih ne more. Vztrajaš lahko, samo boš čakala 1 leto, potem pa lahko greš tudi v LJ ali MB. Če pa plačaš, pa prideš takoj na vrsto. Jaz sem pri njemu vedno imela vsak drug postopek prek zavarovalnice. Če prvega plačaš in greš drugega prek zavarovalnice, potem se čaka 2-3 mesece.
Noben te ne sili, da greš k njemu in plačaš, še vedno lahko koristiš svoje brezplačne postopke v LJ ali MB.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2007 21:13:45   
taša33
MIŠEK13-  v 2. poskusu umetne oploditve , pri dr.Rešu sem imela trepijo dephereline in 3 doze gonala, tako, da to kar prakticira, verjetno pa zelo malo. Gonal je zelo močen , zato sem imela tudi glavobole in vrtoglavice, pa tudi spalo se mi je vedno.
Upam, da bo poskus uspel in da 15.06. zagledamuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2007 9:45:17   
GoYa
Jaz sem imela pri Rešu prvi postopek na koncesijo. In to sem bila takoj na vrsti, brez čakanjauser posted image . Mi je zelo čudno, ker vem, da so zgodbe drugačne (če želiš priti takoj na vrsto, moraš plačati).  Mogoče je "kriv" moj G, ker izvajam postopke prek njega (on mi predpiše terapijo, dela punkcijo in ET..no, razen prvič mi je Reš delal, moj G je pa sam zraven gledaluser posted image ).

In začuda, drugi postopek je bil spet na koncesijo. Verjetno, ker so se privč zmotili...al kaj ti jaz vem, kaj je bilo. Tretji pa je bil potem samoplačniški in stal je cca. 400 jurjev (takrat so bli še tolarčki).

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?