8Lubenica5
|
Hej! Jaz sem hujšala z Dr.Pirnatom. Letos junija sem začela, končala pa proti koncu julija. Avgusta ga ni bilo, je imel dopust, tako da bi mogla s septembrom spet začet, ampak nebom. Bom sama doma, sicer bolj počasi, ampak bo, oz. gre. Mi je pa ta človek zelo antipatičen in se mi je full zameril. Če bi šla še k njemu, bi šla zato, da mu povem enih par. Že prvič ko sem bila, ni bil ravno prijazen, ampak OK, sem mislila slab dan... No prvi teden hujšanja sem res zgubila 3kg, ampak sem 5 dni bruhala po 2x na dan. Enostavno mi je bilo slabo, verjetno ker sem čisto spremenila prehranjevalne navade in hrano samo. In pridem k njemu, mu povem, on pa me dobesedno obtoži in napizdi, da sem bruhala nalašč in da sem bolana. Sem mu lepo odgovarjala, da ni res, ko pa mi je to rekel četrtič, sem pa malo bolj na grdo odgovorila. Recimo da je pomagalo. No naprej je šlo vredu, par dek preveč-manj...odnos tudi odvisno od dneva. Tisti teden, ko sem bila zadnjič pri njemu pa sem šla dol samo 10 dek. Čeprav po hlačah se je poznalo, na kilah pa ne. No pa me je nadru da sem jedla po svoje! Ampak nisem. Če je že tak zdravnik bi lahko vedel da se ustavi po enem času (kile), shujšaš pa vseeno. Odgovorila pa sem mu z istim glasom nazaj, kot je on mene obtožu. Če me nebi njegov odnos šokiral bi mu povedala še kaj!! Plačevala sem po 35€, delal mi je akupunkturo na gležnjih, trebuhu, rokah, vratu in na čelu. Vsega skupaj sem bila notri mogoče 5 min, čakala sem ga vedno vsaj 10, kar sem ga vprašala je kr nekaj odgovoru in reku naj ga poslušam in ne sprašujem za vsako stvar. Uglavnem katastrofa. Na zadnjem obisku mi je ravno tako naredil akupunkturo in rekel naj naslednji dan že normalno jem . Seveda nisem, če sem že plačala in naj bi blo to za cel teden kot ponavadi. Pa ukazal mi je da se do septembra nesmem zredit več kot 1kg, ampak niti shujšat nesmem več kot 1kg! Zato da bo lahko kasiral!! V avgustu sem shujšala 5 kg (več jem kot z njim, obdržala sem navade - 5x na dan po malo in gibam) in vem da bi me nadrl, če bi šla zdej k njemu! Sem se malo razpisala...uglavnem nimam lepe izkušnje z njim. Fajn mi je bilo samo to ker sem hitro shujšala 10kg, ker sem jih res imela preveč, to mi je dalo voljo in zdaj gremo počasi naprej! On pa naj kar druge ljudi nadira, mene več nebo! Lp
|