Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dr. Antonič Babnik in 4 D 3.6.2011 14:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali ni bolj enostavno če jih pokličeš pa vprašaš kaj delajo na 4D? Jaz ne razumem ljudi, ki se naročijo na določen pregled, pa niti ne vejo na kaj se naročajo?!
|
|
|
|
RE: dr. Antonič Babnik in 4 D 3.6.2011 15:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej sem klicala in sestra pravi, da naredi. Sam me vseeno zanima izkušnja tistih, ki so dejansko bili pri njej. Pri strahovi in septumu ti morfologijo dodatno zaračunajo in nanese 110 eur. Tu pa cca 80 eur kao vse skupaj. Hmmm. Torej na plano tiste z izkušnjami. Hvala.
|
|
|
|
RE: dr. Antonič Babnik in 4 D 3.6.2011 15:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
če je sestra tako rekla že drži, ne vem zakaj bi ti dala x informacijo.
|
|
|
|
RE: dr. Antonič Babnik in 4 D 3.6.2011 17:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooj, anonimna bi pač rada vedela, kakšne izkušnje imajo mamice z njo. Če te tako moti, da želi "x" informacijo pač ne komentiraj. Če imate nekatere slab dan se obregajte ob tiste, ki so vam slab dan naredili, ne pa kar napadat mamic, ki želijo na forumu preprosto nekaj vprašat.
|
|
|
|
RE: dr. Antonič Babnik in 4 D 4.6.2011 9:24:53
|
|
|
|
janapan
|
Jaz sem bila pri njej na 3d v postojni. Bila je meni osebno zelo v redu, vzela si je čas vse pokazala in povedala. Je bila pa taka profesionalna ni bila nekaj posebno raznežena če veš kaj mislim, ni poetizirala v smislu "poglej to prelepo ročico" ampak je bila direktna- "deklica je! ;)....no jaz sem bila zadovoljna ker mi tak način paše
|
|
|
|
RE: dr. Antonič Babnik in 4 D 5.6.2011 21:18:25
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem pri njej delala morofologijo v 1. nosečnosti in nuhalno in morfologijo v drugi nosečnosti, zdaj pa je moja soebna ginekologinja. Je zelo strokovna oseba, res si vzame čas in temeljito pogleda, če je vse ok. Se spomnim na prvi morfologiji je trajalo 45 minut, me je skoraj na glavo postavila, ker je hotla pogledati, če plod nima zajčje ustnice. Je pa tako kot je predhodnica napisala glede pocukranih izjav. Na trenutke zna zveneti tudi precej hladno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?