Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 3.10.2006 10:39:40
|
|
|
|
Palčica*
|
Oj Iwa, Fajn, da si se oglasila. Anderletova je tud moja ginekologinja,ampak ker sem sama tudi čist sveža ,Ti kaj dost povedat ne morem,saj še ne vem kdaj imam prvi pregled,okol 20.10 moram šele poklicati za datum. Imaš pa prav,res je okrog nje slišati vse mogoče. Vem,da je trapasto,a velikokrat sem (ko sem slišala kakšno na njen račun) razmišljala,da bi zamenjala ginekologa. Zakaj sem ostala? Zato,ker sama nisem imela konkretnega razloga za odhod in pa ja zaradi Lučke (sestre).Slednjo sem včasih poklicala za nasvet in prav vedno si je vzela čas in pomagala,do tiste meje kjer lahko. Moja najboljša prijateljica je med nosečnostjo pravtako hodila k njej,z vsemi pomisleki,ki jih imava midve in ostala. Res je,da je ob paniki (beri krvavitvi) takoj poiskala pomoč na Jesenicah in še po tem,ko je bilo vse v redu šla na kontroli na Jesenice. Anderletovi je normalno vedela kaj se je dogajalo,le za nadaljni kontroli pri dr.Srdanoviču ne.Tega ji povedala ni . Zakaj? Znano je,da tega ne mara.Pacientke želi imeti sama,če ni nujno potrebno drugače. Tko da ne vem...Je mal samosvoja,tudi na Jesenicah jo ravno ne kujejo v zvezde,ampak ma tud svoje pluse. Pravijo,da se spremeni,ko je pacientka noseča. Da si vzame čas,je potrpežljiva in razloži vse potrebno. Iwa,če Te kaj zanima ali česa ne razumeš-vprašaj jo.Samo kimaj ne,če česa ne veš.Nima smisla. Končno pa...če Ti ne bo všeč jo še vedno lahko zamenjaš. Sporoči kako bo. Me zanima ta prvi pregled .Želim Ti lepo nosečnost. lp, Palčica
|
|
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 3.10.2006 11:06:43
|
|
|
|
iwa
|
Hvala za tako hitr odgovor. Malo sm zdaj še brskala po RR in dobila same negativne (grozne) odgovore od prej na njo pa zdaj res več ne vem kaj naj. Bom počakala da prvi pregled mine in se bom pol odločila kako in kaj. Itak zdaj začasno živimv LJ tko da bi mi bil kak G v bližini LJ primernejši. A kaj ko ne vem kdo?pa še vsi so verjetno prezasedeni... Bomo vidli kaj pravjo še ostale punce..
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 3.10.2006 20:25:20
|
|
|
|
tejčica
|
Ko sem bila še na Gorenjskem, je bila dr. Anderletova tudi moja ginekologinja. Z njo sicer kakšnih večjih težav nisem imela, sem pa šele ko sem se preselila na Obalo in zamenjala G, videla kaj pomeni, če se ti G posveti. Njej je bilo vse težko povedat in če ne bi sama vprašala, ne bi izvedela nič. Z besedami in sploh UZ-ji skopari, slikico ji je takooooo zeloooo težko sprintat in so za plačat (sedanji G mi sam od sebe vsakič ko dela UZ da slikico) in na splošno se mi zdi hladna. Tudi moja sestra je bila pri njej pa je zamenjala G. Ona je pa imela kar veliko težav, na katere Andreletova sploh ni odreagirala, ko pa se je šla pokazat na Jesenice so jo pa takoj notri obdržali. Njene reakcije ko ji je povedala raje ne napišem. Take so moje izkušnje izpred štirih let. V dobro pacientk, pa upam da se je v teh letih kaj spremenila.
|
|
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 3.10.2006 20:58:52
|
|
|
|
SPORTINA
|
Lep pozdrav, nikogar nocem strašit, pa tudi ljudje smo razlicni, a jaz sem jo zamenjala... Če še dela spodnja povezava, kjer sem opisala mojo slabo izkušnjo pred porodom.... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=386227&mpage=1 lp
|
|
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 4.10.2006 8:26:19
|
|
|
|
iwa
|
Hvala punce za odgovore. Ker sm učer cel dopoldan brala takšne in drugače prigode z mojo dodesanjo zdravnico sm se odločno odločila da jo bom zamenjala. In v akcijo sm šla že danes zjutraj v Domžale. Ker je dr.Strah-ova tooo much zasedena sm se naročila k dr.Jemec iz Kamnika ki trenutno nadomešča dr.Megličevo za katero sm slišala da je zlo fajn, pa še ma vrata koj zraven dr.Strah-ove in ne bo problem ne za NS ne morfologijo, itd. tko da sm zlo zadovoljna in pomirjena. Pa še 1.pregled mi je sestra dala en teden kasnej kot v Radovljici ker je rekla da se takrat mogoče še ne bo nič vidlo in bi bilo škoda zganjat paniko . Tko da hvala še enkrat za nasvete pa lep dan!
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 4.10.2006 10:12:06
|
|
|
|
Palčica*
|
Z vsem tem kar sem prebrala ste v resne pomisleke spravile tudi mene.
|
|
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 4.10.2006 11:59:12
|
|
|
|
iwa
|
Oprosti Palčica* če sm te spravila v dvome. Zame je pač zelo pomembno da se pri G dobro počutim. Mogoč bi bilo tud pri dr.A. vse OK, ampak skoz bi me nekaj skrbelo to bi bilo pa brezveze. Želim ti lepo in zdravo !
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 4.10.2006 12:40:24
|
|
|
|
arielca
|
Ojla, Naj opišem še mojo izkušnjo. Malo preden sem zanosila, sem menjala G (prej sem jo imela v LJ pa mi je bilo predaleč) in po nasvetu kolegice sem se vpisala k dr. Anderletovi. Moje izkušnjo z njo so pozitivne. Vedno je bila korektna, prijazna, se mi je posvetila in ni komplicirala. Dobila sem vse odgovore, pojasnila mi je vse izvide in mi povedala, kaj sledi na naslednjem pregledu. Tudi pri morfologiji je bil moj zraven in si je vzela čas. Res je med pregledom z UZ najprej bolj tiho, potem pa nama je vse pokazala in razložila. Skratka, nimam pripomb. Njena sestra je pa sploh prijazna . Zaradi vseh stvari, ki sem jih slišala, sem tudi sama razmišljala o ponovni menjavi. A v končni fazi nisem našla razloga za zamenjavo niti nisem imela nobenih težav z njo. Mogoče me je motilo samo to, da se pri pregledih striktno drži pravil in (če ni nujno) ne opravi nobenega UZ več kot je predpisano. Res je, da sem imela krasno nosečnost (nobenih težav), da sem se ves čas dobro počutila in da ne morem povedati, kako dr. Anderletova ravna v kritičnih situacijah, vseeno pa se mi zdi pomembno, da G zaupaš, da verjameš, da dela v tvoje dobro in da se počutiš varno. Sicer je lahko še tako opevan strokovnjak, pa ti ne bo všeč... V končni fazi, je odločitev vaša. Srečke , pazite nase in pametno izbiro vam želim!
|
|
RE: dr. Anderle v Radovljici 5.10.2006 16:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni se je zdela dr. Anderletova OK, čeprav so mi prav vsi svetovali naj jo zamenjam. Enostavno nisem imela nobenega razloga za zamenjavo vse do 21. tedna ko mi (dobesedno) ni hotela opraviti morfologije ploda, kar spada v redni pregled in se mora opraviti. To sem ji tudi povedala, da hočem in pričakujem da mi opravi morfologijo, ona pa mi je odvrnila v smislu: ni mi jo treba opravljat, saj ste itak opravili nuhalno svetlino (pri dr. Strahovi, ki je na lastno želji in sem jo mimogrede seveda morala tut plačat), potem sem dr.Anderletovo prosila naj mi vsaj izda napotnico za ginek. na Jesenicah če mi ona noče opraviti morfologije, da tam mi jo pa bodo. Potem mi pa napotnice ni hotela izdat! "Če že hočete, jo bom pa jaz opravila (morfologijo)!" mi je zabrusila. Jz pa sem kar hitro rekla, da hvala, ampak zdaj jo pa nočem več in da jo bom obvestila kam naj pošlje mojo kartoteko. In sem šla na Jesenice, kjer so me zares temeljito pregledali, vsakič opravili UZ...In potem ko sem v bolnišnici slišala neko nosečnico o slabi izkušnji iz prejšnje nosečnosti ko je izgubila novorojenčico, sem bila dokončno prepričana, da sem storila prav! Tako kot je rekla arielca; če nimaš nobenih težav v nosečnosti je dr. Anderletova čisto OK. In na splošno; če si zdrav je vsak zdravnik super...če ste me razumele?
< Sporočilo je popravil caffee -- 5.10.2006 16:16:52 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?