|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Urh (Kranj)
5.9.2006 21:20:02   
Anonimen
mene pa zanima, če ima katera tega ginekologa? Rada bi šla k njemu, pa sem zanjga slišala da je ok, nekaj pa jih pravi da ni ok.
Ali mi katera priporoča katerega drugega ginekologa v Kranju?
Načrtujeva user posted image , zato bi rada dobrega G v Kranju, ker ga imam sedaj v Novem mestu!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.Urh (Kranj)
5.9.2006 21:31:37   
mojčca
Meni osebno se zdi super, je pa res, da kar se tiče bolniške, je pa bolj kriza. Dobiš jo res samo v nujnih primerih oz. če je rizična nosečnost. Mene je kljub krvavitvi v 6 tednu poslal nazaj v službo, čez slab mesec in pol pa se mi je krvavitev ponovila in takrat sem dobila bolniško do konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2006 21:34:51   
Anonimen
Osebno ga poznam samo na par metrovuser posted image  in je lep in zelo simpatičen, se zna celo pohecat, kar je v kranjski ginekologiji prava redkost. Kar pa slišim o njem, so pa same pohvale. Nisem še slišala nič slabega.
Dr. Hanđar je tudi zelo prijazen, njega ne bom nikoli pozabila, ko me je imel samo na enem ultrazvoku. Sem šla domov z usti do ušes, sploh se nisem mogla nehati smejati. Pa ful se je trudil na ultraznoku, meril stvari, ki mu jih sploh ne bi bilo treba. Tako da ta dva sta v redu.

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2006 21:39:38   
cicido
Je tudi moj ginekolog in se mi zdi super, tudi glede bolniske, samo kolikor sem od drugih slisala, ne naroca vec. Se pa pozanimaj. Ambulanto ima vsako sredo, na tel.st. 04/  20 82 813 in povprasaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2006 21:42:03   
Anonimen
hvala za odgovore. vem da ne naroča več, ampak, imam malo vezo (hvala bogu, vsaj nekje)! upam da mi uspe!

(odgovor članu cicido)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2006 22:16:56   
tintin
Meni pa ni tako všeč. Imela sem IMN. Moja izkušnja: malo neizkušen. Priporočam Dr. Rantovo. Prijazna in fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2006 22:19:19   
tintin
Aja pa dr. Rantova še sprejema.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2006 22:20:15   
Anonimen
Evo, meni pa je dr. Rantova neizkušena. Ko sem bila prvič pri njej na pregledu (med nosečnostjo), je rekla, da imam nekam veliko maternico, da lahko da sta dva ali pa je kaj drugega narobe ... Me je res prestrašila. Nato se je na UZ (pri dr. Handžarju) izkazalo, da imam čisto normalno veliko maternico in enega dojenčka.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2006 6:44:41   
Mišyka
Tut jst grem čez 14 dni prvič k dr. Rantovi. Baje da je ful vredu in da imajo nosečnice absolutno prednost, tko da upam, da bom čimprej šla tja kot nosečnica. To je pa vse kar vem, ker mi jo je svetovala kolegica, ki hodi tja samo na redne preglede in zaradi tabletk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
6.9.2006 7:11:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2006 7:18:59   
lučka 25
Prijateljica, ki se trudi na user posted image  že dve leti pravi da je super in ji je opravil tudi vse preglede in opravil operacije (HSG, laparoskopijo,..).
Midva se trudiva na user posted image  več kot eno leto in med tem časom sem imela 2x PCT naključno pri dr. Hanđarju in v prvo sem bila šokirana nad njegovo aroganco in neprijaznostjo, me je čisto ponižal in sem kar nekaj časa prejokala. Ko sem šla drugič na PCT in zopet zagledala njega me je kar stisnilo, a je bil sedaj bolj prijazen in o aroganci ne duha ne sluha. ko pa sem imela pred 10 leti za pest verliko cisto in me je on sprejel na dežurni je bil tako zlat, da sem mu še sedaj hvaležna. Pri pregledu (ko se še ni vedelo kaj je) je bil zelo previden in skrben, v bolnici me je celo noč  hodil gledat, če sem v redu,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2006 7:37:10   
Olivija
Je tudi moj ginekolog in moram rečt, da sem zelo zadovoljna. Nekaj let prej sem imela eno drugo zdravnico v KR in je bila živa groza, tako da sem šla v študentski zdravstveni dom. Zdaj sem pa že več kot eno leto pri Urhu. Je pa tako, da se mu vedno mal mudi in zelo hitro razlaga stvari. To za bolniško mi je pa čudno, ker meni jo je ponudil že samo zaradi tega, ker se vozim v LJ, kar se meni ni zdel zadosten razlog. 

Sem pa jaz osebno imela čisto nekomplicirano nosečnost, tako da ne znam oceniti njegovo strokovnost.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2006 8:09:21   
cmokec
Meni je d. Urh moral povedati za IMN, pa carski rez mi je delal on. Jaz imam zelo dobre izkušnje. Zelo veliko pove in razlaga. Pred CR se je predstavil, se vsedel zraven mene na klop, pa sva malo debatirala. Če me je kaj strah, če je prvi otrok, ... in sem v njega takrat, kljb njegovi mladosti, dobila zaupanje. Ker si je dobesedno vzel čas zame.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2006 8:15:58   
tintin
Da pojasnim zakaj se zdi meni Urh neizkušen...oz. tudi mojemu možu. Imela sem IMN in sem ležala v bolnici 1 teden, ne da bi sploh kaj ukrepal...ko mi je 2-krat delal UZ sploh ni nic videl, potem pa je poklical Riznerja (ki je res mal "čudaka", ampak odličen diagnostik!) ki je vsaj kaj videl....in potem tudi ukrepal. Pa ja, je furjast, prehitro razlaga in bolj na pol. Ne bom rekla, da je Rantova edina, ki je v redu. Je pa precej izkušena (splišni, v 5 letih dobiš izkušnje...) in kar je meni pomembno - je prijazna in zna pokazat sočutje. Pri težavah kot je IMN ali pa npr. SS je to za žensko ogromnega pomena, saj si takrat  precej na tleh. Moški pogosto nimajo ravno teh spretnosti....

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2006 8:29:33   
cmokec
Meni je pa Urh pri IMN pokazal obilico sočutja.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2006 12:43:21   
cicido
S tem, da je neizkusen, se pa jaz ne bi strinjala, saj dela cisto na vseh podrocjih v porodnisnici. In ze kar lep cas. Pri moji nosecnosti sem bila samo pri njem, od UZ do operacije-cerclage.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2006 12:48:52   
Anonimen
Ja, Tintin, saj pred 5 leti je morala dr. Rantova biti res še čisto sveža, glede na to, da je bila še zelo mlada in z majhnimi dvojčki doma. Čeprav nastop je imela pa zelo suveren, malo preveč za moje pojme. Nobenega sočutja ali tolažbe ob bolečinah od nikjer. No, upam, da je tudi tovrstne izkušnje dobila.

(odgovor članu cicido)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?