|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Pusenjak
3.12.2004 12:28:00   
dory
Bom kar tukej vprasala,ker pogosteje obiskujete ginekologe kot sicer..torej katera ima dr.Pusenjaka kot izbranega ginekologa?

lp,teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dr.Pusenjak
3.12.2004 12:54:48   
Janika
baje je eden najbolšjih ginekologov v Sloveniji. Zal pa ni moj izbran G. se teko pride do njega.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:01:55   
Lidija
Pušenjak sicer ni moj G, vendar pa hodim občasno tudi k njemu. Pri njemu sem imela NS, pa še dogovorjena sva, da če bom imela CR, da mi ga bo on naredil. Jaz sem z njem izredno zadovoljna. Pokličem ga lahko kadarkoli hočem (ko me kaj muči), je izredno prijazen, pa res je eden najboljših ginekologov v Sloveniji.
Lahko pa za mnenje vprašaš še malo majo, ki je tudi že bila pri njemu.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:06:03   
dory
Za izbranega ginekologa bi ga verjetno tezko dobila, kaj pa privat? Katera kaj ve?
Ja tudi meni je res dober, ze veckrat sem se obrnila nanj in vedno mi je prav svetoval...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:13:17   
petja
Pozdrav vsem.
Jaz sem kontaktirala sestro, ki naroča k njemu in mi je sporočila, da bi morala pri vsakem pregledu doplačati 4.400 SIT, kar se mi ne zdi tako zelo grozno veliko, saj ne greš vsak dan na pregled.

Tako da jaz sem bom naslednjič naročila k njemu. Si ful želim otroka, tako da mi ni škoda denarja ...

Lp, Urša

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:13:56   
Janika
hm..na kaksen nacin pa se lahko obrnes na drugega G kot na svojega izbranega???

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:17:08   
dory
Moja izbrana ginekologinja je zaradi svoje nepazljivosti skoraj povzrocila smrt otrocka,poleg tega pa bi zaradi neprimernega zdravljenja kmalu zasustrala se mene..torej ne vidim druge izbirem,kot da se obrnem na drugega ginekologa..

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:19:45   
Janika
hmmm

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dr.Pusenjak
3.12.2004 13:20:25   
Janika
ima katera dr. Lukanoviča za izbranega G?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dr.Pusenjak
3.12.2004 14:09:52   
Dari
Kaj pa dr: Strazar iz Šk. Loke?
Pa še to - a katera ve kako je s placilom ultrazvoka - a se ga placuje, oziroma koliko UZ pregledov ti pripada brezplacno? :zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dr.Pusenjak
3.12.2004 14:10:23   
dory
Moja je dr. Strazarjeva..upam,da ne vec dolgo..

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dr.Pusenjak
3.12.2004 14:32:54   
Dari

Teja zdaj si me pa cist zastrasila :(( S moja je ze kar nekaj casa in za tiste vsakoletne preglede se mi je zdela v redu, sem pa ze slisala da do noseck pa ni najboljsa. :zmeden: Kaj pravis, naj se tud jaz prepisem drugam?
V sredo imam prvi pregled - v osmem tednu bom. Mislis da mi bo pokazala :duda: na UZ?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dr.Pusenjak
3.12.2004 15:38:00   
TARA in MAJ
Res da DR.Stražarjovo nekateri kritizirajo vendar moje osebno mnenje je pozitivno ,kajti če nebi bilo nje nebi bilo mojega:duda:,kajti moja nosečnost je bila zelo kritična in z njeno pomočjo sem speljala do konca in res hvala DR. Stražerjevi.
lp.:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dr.Pusenjak
3.12.2004 16:03:08   
dory
Ko je zasustrala mene in skoraj moje dete,sem slisala veliko kritik...zelo fina je,ce je z zensko vse ok..ko pa se pojavijo tezave velikokrat zataji...ne vem,tezko svetujem, vem pa,ce bi bila jaz ponovno noseca,definitivno ne bi sla vec k njej...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dr.Pusenjak
3.12.2004 16:30:24   
Bejba
Jaz sem bila med nosečnostjo parkrat pri dr. Pušenjaku na pregledu in delal mi je tudi carski rez. Je res odličen. Tudi šiv mi je naredil perfekten. Vsak, ki ga je videl (od moje G do "sostanovalk" v porodnišnici) je rekel, da je odlično naredil, saj se ga skoraj ne vidi. Res se potrudi in tudi zna ti razložiti stvari na tebi razumljiv način.
Res kapo dol pred njim.

LP; Bejba

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dr.Pusenjak
3.12.2004 17:26:44   
tempel
Hojla :nosecka: !

In kje se nahaja ta odlični dr. Pušenjak?

LP :sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   dr.Pusenjak
4.12.2004 10:49:39   
pravljica
dr pušenjak dela v dravljah (ljubljana)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   dr.Pusenjak
4.12.2004 14:05:06   
Bejba
V Dravljah ima privat predvsem nuhalno svetlino, drugače dela v ljubljanski porodnišnici.

LP

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   dr.Pusenjak
5.12.2004 20:47:28   
SILVA
Jaz imam Dr.Pušenjaka,super,super zdravnik.Ne morem ga prehvalit.Opraljal mi je NS,ZO in CR.Nato pa sem se odločila zanj.
Pri vsakem pregledu moram plačati 4.400 sit,kar mi ni težko.Za recepte ni potrebno plačati nič in še za kar nekaj stvari ampak to točno pove njegova sestra.
Tako,da teja.jaz bi se na tvojem mestu odločila zanj.
Hodim pa k njemu v Leonišče.
lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   dr.Pusenjak
6.12.2004 8:05:24   
Janika
se vedno ne vem , ce ima katera dr. Lukanoviča, Leonišče.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?