Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 28.8.2007 11:48:56
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Tukaj imaš njeno št. 041/870-648. Jaz sem bila pri njej zaradi slabosti (bruhanje) v prvih tednih in mi je zelo pomagala. Baje pa tudi pomaga za lažji porod, kar nekaj kolegic je bilo na akup. in jim je pomagalo. Upam, da boš zadovoljna. Lp
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 28.8.2007 12:01:23
|
|
|
|
sonce78
|
Hvala ti, zlata si!
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 28.8.2007 13:57:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Kolikor vem, ne dela več v Celju, ampak na Dobrni. Ampak je prišla mojo svakinjo celo kar v porodnišnico "obdelat" za lažji porod. Nisem pa vedela, da pomaga tudi pri slabosti. Si velja zapomnit, če bo še kdaj takšna situacija.
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 11.12.2008 16:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mene zanima kontaktna številka dr.ocvirk.. ta očitno ne obstaja več ;-( kolikokrat pa moraš na akupunkturo in koliko vse skupaj finančno znese?
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 11.12.2008 22:24:44
|
|
|
|
Dali*
|
041-870-648 telefonska za naročanje, v celju dela ob pon. in četrtkih...
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 12.12.2008 7:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Gospa je trenutno v Italiji, zato jo včeraj nisem dobila na telefon.. drugače pa je telefonska ista, ja. Mogoče samo za info, če bo katera iskala: od 5.1. bo izvajala akupunkturo v celju (prej ne, zaradi odsotnosti) En teden prej, torej 29.12. pa bo delala na Dobrni v zdravilišču. Na samo akupunkturo je priporočljivo iti 5x. Na Dobrni prva akupunktura stane 20 eur, ostale štiri pa 15 eur. V Celju pa stanejo vse po 15 eurov. to je to ;-)
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 16.7.2009 11:12:03
|
|
|
|
Bodoča mamika
|
Mene pa zanima kje u Celju opravljaš akupunkturo? Mogoče u bolnici,ali je kakšna posebej ambulanta namenjena temu? Mogoče ima dr Ocvirkova svojo ambulanto u Celju? Vem samo to da sigurno grem na akupunkturo,saj sm slišala za dve mamiki da jima je to res pomagal in olajšalo hitr porod...... Hvala že vnaprej za odgovor......
|
|
|
|
RE: dr.Ocvirk - akupunktura 24.7.2009 8:06:55
|
|
|
|
3T
|
Jaz sem bila v prvi nosečnosti pri njej in sem se resnično takoj odprla, ne vem ali lahko trdim da je za to zaslužna izključno akupunktura, vendar jaz sem imela v 35T MV dolg še skoraj 4cm, na porodu pa sem se odprla takoj. Tudi v drugo bom šla.... kontakt 03/ 78 08 144 Cena 5 terapij je 76€. Me veseli če sem kateri pomagala. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?