|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Naumouski
26.1.2005 15:48:49   
Anonimen
Pozdravljene!

Ker delamo na :duda: in je moja zdajšnja G 300 km oddaljena v domačem kraju, bi rada menjala zdravnika(živim v Portorožu).
Se mi pa še kar mudi, ker me sedaj že nekaj časa nekaj špika v predelu jajčnikov in imam boleče prsi(nisem noseča).Zato bi rada šla na pregled čim prej, še preden zanosim in kasneje ugotovim, da je morda kaj narobe.Ali pa, da ne morem zanositi ravno zato, ker je morda nekaj narobe.
Sem že klicala nekaj G, ki so na boljšem glasu kot dr.Naumouski, pa imajo vsi blazno dolge čakalne dobe (min. 5 mesecev)ali pa sploh ne jemljejo več novih pacientk.
Sem pa bila danes z dvema kolegicama na kavi in imata obe dr.Naumouskega in sta obe zelo zadovoljni.Ena ima 3 leta starega sinka, druga pa je bila pri njemu novembra in mu povedala, da želi prenehati z jemanjem KT in če jo lahko bolj konkretno pregleda in ji je kar takoj naredil ultrazvok, pregledal kri in vodo in vse kar je potrebno in se z njo pogovarjal še 20 minut.Ni bilo nič potrebno eno leto čakati in če ne bo šlo, pa jo bo takrat pregledal.
In sedaj mene zanima, kakšne imate ve izkušnje z njim da izvem še preden ga pokličem.Ker sem do sedaj dobila več popolnoma različnih mnenj-naj sploh ne hodim blizu do tega, da je ful OK.
Hvala za vsa vaša mnenja in izkušnje.

Radi se imejte,Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   dr.Naumouski
26.1.2005 15:54:36   
Sibil_
Sama nimam izkušenj z njim, ima pa zelo slabe izkušnje ena moja bivša sošolka.
Je bila noseča (rok je imela maja lani), pa ji ni ugotovil sladkorne bolezni.Full poredko je imela preglede, potem pa kar naenkrat marca-eno soboto-ni več videla nalit mleko v kavo.Ker jo je panika so jo odpeljali v bolnico in tam ugotovili full visoko sladkorno, punčka je imela dosti prevelike organe, na sploh je bilo kar kritično.Potem je bila cel mesec v bolnici in dobivala inzulin, sredi Aprila pa so ji sprožili porod.Na srečo je inzulin vplival pozitivno in je s punčko vse ok.:duda:
Sama pravi da ga ne pogleda več-kar ji verjamem.
Drugih izkušenj pa nimam, jaz ti ga odsvetujem.
LP,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dr.Naumouski
26.1.2005 15:55:32   
diamantka
pozdravljena srček,
jaz sem imela tega G in nisem bila ravno zadovoljna z njim, to pa zato, ker me je poslal na operacijo, kjer so mi v izoli naredili punkcijo ciste, vendar ni sploh nič pomagalo, ker se mi je z prvo menstruacijo vse skupaj obnovilo in sem mogla iti pravzaprav na laparoskopijo!sedaj imam ginekologinjo v izoli, v zdravstvenem doma, morda poskusi tudi tam!
en lep pozdrav v portorož, jutri pa pridem tja:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dr.Naumouski
26.1.2005 15:59:31   
Anonimen
Ciao diamantka!

Kdo pa je tvoj G v Izoli in če imaš telefonsko lahko poskušam še tam, če bi me vzeli.ker je povsod problem z čakalno dobo!!!

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dr.Naumouski
26.1.2005 16:03:39   
diamantka
moja G.je dr.Rožičeva, telefonska žal nimam, vendar jo lahko najdeš pod zdravstvenim domom v izoli, pač ginekološki oddelek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dr.Naumouski
26.1.2005 17:02:53   
Anonimen
Hojla oba G ki ju omenjate sta zanič.
Jaz sem bila najprej pri Noumouskemu pa sem pobrala karton in šla drugam.Prvič zaradi njegove malomarnosti in nezavzemanja za posameznega pa cienta je pod rušo sošolkina mama.
Rožočeva pa najraje naredi samo obvezne preglede-bris itd.za druge reči se ji ne zdi potrebno obremenjevat,sploh ne posluša,ko ji kaj pojamraš ali pa je odgovor,ah da je normalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   dr.Naumouski
26.1.2005 17:21:58   
Anonimen
Torej po takem ni na celi obali niti enega ginekologa ki bi bil ok in si za svoje paciente vzel čas:zmeden:?Kako pa potem še sploh lahko delajo, če so vsi tako zelo zanič?In kako naj po takem sploh pridem do kakšnega dobrega G, če pa so vsi, ki naj bi bili v redu polno zasedeni in ne sprejemajo več pacientk?Poznate kak trik, da bi pri katerem takšnem prišla na vrsto?
To je že tako, kot da bi živela v peklu!Na celi obali ni dobrega G in tudi Izolska bolnišnica je v k...?
Se opravičujem, ampak počasi me še bolj glava boli kot me je prej, ker mi ni jasno, kako je to mogoče!!!!!

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   dr.Naumouski
26.1.2005 17:31:52   
Anonimen
Ja na žalost je to tako.O saj so nekateri pacienti zelo zadovoljni z obema:zmeden:morda zato ker še niso imeli resnih težev.Jaz sem hodila k Miloševiču..pa lepega dne pridem na rutinski pregleg in:hudicek:ga ni več v ambulanti..na vrat na nos so mi vsilili drugega.Jaz sem v rizični skupini..pred tremi leti sem imela začetek pojavljanja rakastih celic na ustju maternice...Miloševič je takoj ukrepal.

Kaj pa če se ponovi:zmeden:res da me kar na dom pokličejo,da je čas za pregled ampak še vedno dvomim,kakšna bo reakcija zdravnice?ali se bo zavzela in hitro ukrepala ali pa bo odlašala...no ne vem pri čem sem..ne zaupam.

Moja Katja je pobrala karton in šla v Postojno,ker jo Dr.Rožičeva ni hotela poslati v Ljubljano na preiskave in ni hotela priznati diagnoze drugega zdravnika da ima moja hči PCO.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   dr.Naumouski
26.1.2005 17:32:56   
anajmad
Na žalost je tako.Tisti,ki naj bi bili dobri,ne sprejemajo več,tisti ki so pa frej,so pa za en d....:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.
Jst zopet hodim v LJ.Sem vsaj bolj mirna.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dr.Naumouski
26.1.2005 18:08:57   
Anonimen
Spet nadaljujem zadevo....kaj pa, če ja kaj narobe in moraš recimo h G večkrat mesečno, ali pa vsak mesec, ali ni potem predaleč se voziti vsakič v Postojno ali Lj ali kmamorkoli drugam?Saj vem, da je dober G pomemben in ti je vredno ipd....Saj, če greš enkrat letno je že ok.Jaz že vem, ker sem že imela težave in sem hodila po dvakrat mesečno h G(vnetja) in si ne morem predstavljati se tolikokrat tako daleč voziti.Gledano že iz finančnega vidika.In ko zanosiš hodiš takoalitako praktično na 14 dni h G.In seveda bog ne daj, da bi bili kaj narobe, ker greš takrat še pogosteje.In ali hodiš potem tudi v starševsko šolo v kraj kjer imaš G?
Ker kar pa se semega poroda tiče, pa me v Izoli ne vidijo.To pa je enkrat ena.
Saj vem, sedaj sem spet sprožila plaz...sem ena tistih, ki o vsaki stvari tudi praktično razmišlja in imam vedno polno glavo raznih stvari in pol bluzim na RR:)-:)-

Radi se imejte,Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   dr.Naumouski
26.1.2005 18:43:17   
anajmad
tako ti bom povedla:res je,če vse skupaj pogledaš,da se voziš v LJ ali v PO,kr neki nanese.toda,tle so res takšni kreteni,da je kr hudo.Jst sem živ dokaz za to.Hodila sem k dr.Vitezici v KP(da ne bo pomote-je moški).Ta idiot(nimam lepšega izraza zanj)me je poslal v bolnišnico zaradi uruinfekta,v bistvu sem pa imela miome.HALO????Ma kje smo,v kameni dobi.Glej,jst sem hodila isti g.že pred 11 let in tudi sedaj,pa magari če bo treba 2x tedensko.
en lp:morje:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dr.Naumouski
26.1.2005 19:12:05   
KATY&TIMMY
ciao!rajši se vozim in ko sem bila noseča sem se v PO,zdravje nima cene,sploh pa ne na takšnih stvareh.
jaz in enci sva dokaz da je Vitezica za en k*****:hudicek:(pred njo sem pa imela Naumovskega,isti .....:hudicek: ),oprosti izrazu:ups:od večine G,sva dobile izvide oz, potrdilo da imava PCO:(:(( ,ona pa je še vedno trdila da to ni to!!!!:hudicek:
si se vprašala zakaj imajo toliko prostora,da lahko vzamejo nove pacientke?:hudicek::zmeden2:
veliko preveč žensk je bilo že razočaranih:( ,nekatere je stalo celo življenje:( ,nekatere so bile na temu da se jim kaj hudega zgodi na rodilih itd. in to samo zaradi malomarnosti!!!:hudicek: (poznam veliko takšnih)
in tako kot dober glas tudi slab seže v deveto vas:hudicek::hudicek:

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dr.Naumouski
26.1.2005 23:29:38   
belica
Pozdravljena!
Tudi jaz imam istega zdravnika, moram priznat, da sem tudi jaz razmisljala o spremembi zdravnika, ker sem sita njegovega objemanja in posiljanja na razne preglede v sredi poletja, ko dobro ve, da se pregledi ne opravljajo poleti v izolski bolnisnici ze deset let. Plus tega, pa kdor koli me vprasa kdo je moj G, v bolnisnici ali na splosno, se vsi zgrazajo.Problem, pa je, da se z dragim trudiva ze tako dolgo da dobiva :duda: in si ne upam privoscit kar tako zamenjat zdravnika,ker bom morala cakat se najmanj kaksnih pet mesecev, da sploh pridem na vrsto k drugemu G. Tebi pa zelim cim vec srece pri iskanju novega G, tudi, ce je ta v Postojni, pa pisi, ce bos nasla kakega vredu, se priporocam.
Lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dr.Naumouski
26.1.2005 23:32:33   
belica
SAMO SE NEKAJ ME ZANIMA , ZA OSTALE ZENSKE, KI HODITE V POSTOJNO, KOLIKO CASA MORAS CAKAT NA PREGLED, KO SI NA NOVO IN KATEREGA ZDRAVNIKA PRIPOROCATE? HVALA :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dr.Naumouski
27.1.2005 6:45:31   
anajmad
Za PO ne vem,ampak v LJ pokličeš v leonišče,pa prideš zelo hitro na vrsto.Jst sem zadovoljna.Čeprav nekatere zelo pljuvajo po LJ,jst pa pravim,da imajo tam najbolj usposobljen kader.V Lj hvalijo dr.Tomaževiča za zdravljenje neplodnosti.Probaj pri njemu.
en lp:morje:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dr.Naumouski
27.1.2005 9:19:44   
Anonimen
Meni so mi dekleta ful priporočala Dr.Merlota v Postojni.Pa sem klicala in mi je sestra rekla, da naj pokličem spet APRILA, ker naročajo za dva meseca naprej in je do konca MAJA že vse zasedeno!In da še ni nujno, da pridem na vrsto!
In potem sem klicala naslednji ponedeljek (samo ob pon ima ordinacijo) in sem rekla, da me ful jajčniki bolijo in če bi lahko prišla kaj prej na vrsto.Jok brate, je vse polno!
Lahko pa še ti probaš, tel.05 726 42 72 ob pon od 13-14h.Če se ti posreči mi javi in povej, kako ti je uspelo.

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   dr.Naumouski
29.1.2005 13:41:48   
KATY&TIMMY
najboljše je poklicat v porodnišnico lahko kličeš kadarkoli:bravo: in vprašat če lahko govoriš direktno z njim;)

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   dr.Naumouski
1.2.2005 12:04:35   
belica
HVALA ZA PRIPOROCILA, BOM POKLICALA, PA VAM SPOROCIM KAJ SO MI REKLI.

LP!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   dr.Naumouski
1.4.2005 15:19:20   
Elena B
Mislim, da je vse odvisno o izkušnjah. Za mene je dr. Naumovski ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?