|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Miglar
25.6.2008 10:44:49   
Seven*
Sprašujem v imenu prijateljice. Zanima jo, če bi se odločila za osebnega ginekologa dr.miglarja, če bi morala vsaki pregled plačat in koliko je plačilo. Če se ne motim on nima koncesije? Aja, pa ni noseča. user posted image

Kje ima ordinacijo?

Hvala.

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.Miglar
25.6.2008 10:46:21   
rija
ordinacijo ma na smetanovi ulici in ja, vsak pregled je treba plačat. koliko je to zdaj pa ne vem, ker pred dvema letoma se mi zdi da sem plačala z UZjem nekje 20 euruser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2008 11:37:06   
Anonimen
Toplo priporočam dr. Miglarja!user posted image

Dela na Smetanovi 49 v Mariboru.
Telefonska številka: 02/2525016

Konec lanskega leta sem za ginekološki pregled z UZ(nisem bila noseča!) plačala 40 evrov. Tolk približno, da veš, kakšne so cene...

Potrebno se je naročiti- mislim, da se lahk naroči v ponedeljek in četrtek, točne ure nevem. Čekiraj net!

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2008 17:28:32   
pikapoka2
tudi meni je dr.Miglar zakon user posted image

jaz sem za prvi pregled (v začetku leta) plačala 80 EUR
(posvet, bris, UZ, splošni pregled)

Vsak naslednji pregled pa zdaj plačujem po 40 EUR

Naročiš se pa med 16.00 in 18.00 uro (kot piše že zgoraj, vsak pon. in čet.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2008 21:14:10   
frutka_
Ambulanto ima na Smetanovi. Je prijazen in najbrž tudi strokoven pri svojem delu. Ampak jaz na samoplačniški morfi nisem bila glih zadovoljna. Sam pregled je bil OK, ampak nisem dobila nobenega izvida na koncu. To se mi je zdelo malo user posted image .
Naslednjič sem se raje naročila pri Pelkičevi in sem imela 100x boljši filing. Dobila sem 2lista izvidov.
Sicer nisem paničar ampak zaradi težav v nosečnosti sem morala dobiti tisti občutek varnosti in zaupanja in pri njemu tega nisem dobila.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2008 21:25:00   
frutka_
Morfo sem plačala 50eur.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!