lik
|
CAO PUNCE!! Potrebujem vaso pomoc.Zabredla sem v totalno slabo pocutje.Vrti se mi,glavo mi bo dobesedno razneslo,omedlela sem ze,nespecnost me daje,pa se kaj bi se naslo.Prva nosecnost je bila super in brez tezav.Ker mi ni bilo jasno od kje taksni simptomi,sem obiskala splosnega zdravnika.Poslala me je na testiranja za sladkorno,poslala me je tudi na ekg in ultrazvok srca,kri mi je dala pregledat maksimalno kar se da,pretipala mi je celo telo,pa ni nasla drugega razloga za tako slabo pocutje,kot nosecnost samo.Pravi,da imajo nekatere nosecnice se grozlivejse tezave.V bistvu mi je dejala,da potrebujem veliko pocitka(pristala sem na krajsi bolniski stalez)in izogibanje stojecemu polozaju,ker mi pac pride slabo,da se moram usedeti,ali pa padem skupaj. To pa ne gre,ker v sluzbi stojim 8 ur.Sem frizerka v zelo obiskanem salonu,tako da se najveckrat nimam casa odpociti niti 10 minut,se obrok na hitro zmecem v usta.Noseca sem sele 15 tednov,vendar je jasno da svojega dela ne morem opravljati,ker skodujem sebi in otrocku. DR.STRAZARJEVA menda ni radodarna s talanjem bolnisk,zato ne vem kako naj se lotim tega,da ne bo mislila da blefiram,pa se nisem clovek ki bi prav stokal in prosil. Ima katera podobne izkusnje z taksnim pocutjem oz. to ginekologinjo,ker bi resnicno potrebovala njeno priporocilo za bolniski stalez.Moja sluzba je pac taksne,da je problem z bolniskami pa tudi dopusti. P O M O C P R O S I M !!!
|