|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Japelj
22.3.2005 8:52:41   
pi
Jaz sem naročena 13.4 na NS pri dr.Japlju pa me zanima kako ste bile zadovoljne z njim in če moraš imeti kaseto ali cd s sabo če hočeš da ti ultrazvok posname ? Ti naredi tudi kakšno slikco ?
Najlepša hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dr.Japelj
22.3.2005 8:54:54   
Anonimen
Jaz sem bila zadovoljna, ceprav to kar on dela baje ni prava ns:zmeden:Drugace kaseto moras imet zraven ja, pa slikico tudi dobis.Zraven se vzemi koga od tvojih, bodo prav uzivali!:):sloncek:

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   dr.Japelj
22.3.2005 10:27:02   
Zala01
Oj,jst sem bila pri dr.Japlju prejšnji četrtek na morfologiji.Ja,sem bila kar zadovoljna,je prijazen človek,ki ti skuša odgovorit na vsako vprašanje.Ja,pa imej videokaseto s sabo,pa koga od tvojih.
LP,janja

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.3.2005 10:53:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dr.Japelj
22.3.2005 11:28:07   
Anonimen
Ja dr. japelj nima licence za to, drugace ko sem pa imela jaz pregled pa je zelo prijazen in vse pokaze in pove..fant prvo ni nic vido kje je kaj,pa si je lepo vzel cas za njega-se nama je super zdelo:bravo:9nebesa

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   dr.Japelj
22.3.2005 11:37:38   
pravljica
tudi jaz sem bila že naročena pri dr japlju, pa sem brala, da sicer vse pove kot treba, ampak v zelo kratkem času in ne izračuna tveganja...sem šla raje k dr strahovi, kjer sem dobila psihično vrnjenih 12000 sit (tudi potem na morfologijo k dr miheličevi)
pri dr veingerlu sem bila pa zadnjič na rednem UZ, na katerega me je poslala moja G, ker nečesa ni dobro videla...nisem bila niti 3 minutke pri njem...na koncu ga vprašam, če je vse ok, pa reče "ja, kolikor se lahko na ekranu vidi, to pa itak vemo kako je" :zmeden: halo?!...ko je že vstal sem ga na hitro prosila, če pogleda za spol, ker se pri moji ni videlo, se nagne čez stol na miško in reče "nogice ma skup, ne morem nič rečt" in oddrvi skozi vrata...kaj jaz vem...mene ni glih prepričal, da bi se še samoplačniško vrnila k njemu :(

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dr.Japelj
22.3.2005 11:40:48   
Anonimen
Sama sem bila nad dr. vajngerl-om isto razocarana kot pravljica-me je zakljucil v prej kot 5min, rekel ni nic-sem mogla sama zagnjavit ce je vse okei-je reko je ja, spol sem tudi vprasala in tudi tega ni videl:grrr:

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.3.2005 11:53:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   dr.Japelj
22.3.2005 12:06:01   
Willson
Meni je delal morfologijo Dr Vaingerl, ja on to pogleda zelo na hitro in nič kaj dosti ne govori zraven, je bil pa sicer prijazen. Pol pa sem šla še samoplaniško k DR Japlu in se mi zdi, da je on kar se tiče UZ strokovno največji strokovnjak, saj se je on v SLO prvi začel zares ukvarjati z UZ. Je pa tudi DR. MIGLER ful dober, ga mamice zelo hvalijo, dela sicer v AVSTRIJI ima pa pri nas v MB tudi samoplačniško ambulanto, mislim pa, da on dela UZ vsak četrtek. LP

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dr.Japelj
22.3.2005 12:12:54   
pi
Mislim da bom kar poklicala in preklicala naročilo. Ne vem kaj bom potem tam če niti izvida ne dobiš.
Hvala vsem za informacije.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dr.Japelj
22.3.2005 12:13:14   
pravljica
proti dr strahovi še nisem slišala/brala niti ene pripombe :bravo: (tudi za dr miheličevo ne)
če že plačaš, pričakuješ, da dobiš, vidiš in slišiš vse tisto, kar želiš in ne samo tistega, kar je nujno s strani ginekologov...vsaj pri meni je tako
verjetno se res vidi vse potrebno v 5. minutkah, ampak za 12000 sit meni to ni dovolj, moja G na rednem pregledu pa si to lahko privošči (in si tudi je), pa nimam kaj za govorit :zmeden:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dr.Japelj
22.3.2005 12:14:28   
pravljica
pi, če bi rada videoposnetek, pokliči dr miheličevo v črnuče (dr strahova nima te možnosti)...slikce in prijaznost dobiš pa pri obeh v ogromni meri 9nebesa

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dr.Japelj
22.3.2005 13:51:56   
bambi
Pi, jaz bi pa na tvojem mestu šla k Japlju, saj če ti dela UZ 15 min je to kar dosti.... jaz sem 1. bila pri njemu in si je vzel čas, tudi če nima licence, ti pove kako in kaj, normalno da pa ti izid (tveganje) ne more dati pisno, ker nima licence..... Ti pa vse lepo razloži in če bi bilo kakšno tveganje bi te poslal naprej..... Izmeri ti svetlino na zatilju pikice in to je v bistvu to kar delajo tudi ostali G..... Jaz sem bila pri njem dosti bolj zadovoljna kot v MB porodnišnici, kjer vsi nekam hitijo....
Poleg tega pa dela Japelj UZ-je tudi v MB porodnišnici, kjer pa imajo licenco za merjenje nuhalne svetline, samo žal ne samoplačniško.

LP Bambi:rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dr.Japelj
22.3.2005 16:56:40   
Made
Meni je dr. Japlja priporočila moja gin., kateri zelo zaupam. Pa tudi sicer sem o njem slišala same pozitivne stvari. Tole z licenco pa je itak bolj tak tak... Baje je finta v tem, da bi jo morali obnavljati in plačevati (ne me za besedo držat), pa se za to pač ne odločijo... No ne vem, vsekakor ima dr. Japelj dolgoletno prakso na tem področju in tudi dober ugled, kar mi vsekakor več pomeni kot ta licenca...

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dr.Japelj
23.3.2005 10:58:39   
Miškolinka*
Avtor: Stanko Pušenjak
Datum: 01-09-04 22:13

Spoštovani,

menim, da izvid kolega dr. Japlja ne potrebuje mojega komentarja, ker smo se skoraj vsi, ki trenutno v Sloveniji opravljamo UZ, učili prav od njega ali kvečjemu hkrati z njim že ob samih začetkih UZ dobe pred več kot 30 leti. Izvidu lahko torej povsem zaupate in z vašim plodom je glede na zapisano vse v redu.

Kopiram Stankov odgovor iz ginekologije in porodništva na MONu.
Ni kaj dodati.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?