|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Štolfa
12.2.2009 14:03:16   
Anonimen
Živjo!

Mene pa zanima,če imate kakšne izkušnje z njo? Kako se da zmenit z njo glede bolniške v nosečnosti?Ti prisluhne?

Hvala in lep sončen dan vam želim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.Štolfa
12.2.2009 17:48:45   
Anonimen
Zelo v redu zdravnica. Same pohvale user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 19:15:42   
kajajaka
No, jaz ne bom anonimna, da jo skritiziram user posted image

Je bila dežurna med mojim porodom v P Lj in lahko rečem le PODEN OD BABE...

med popadki mi je težila in me nadirala, ker sem se 18 kg zredila med nosečnostjo - to so bile res spodbudne besede, ko sem prvič rojevala, imela močne popadke, se sekirala kaj je z otročkom (so mi sprožili porod zaradi suma na zaostal razvoj otroka)... krasno user posted image ... Ker je bil moj prvi porod in sem bila tiho in prestrašena, pa partner me je miril, da nisem vanjo skočila... če ne bi ji povedala svoje...
Če jo še kdaj srečam, ji bom toplo priporočila tečaj odnosov z bolnikom, ker jih definitivno ne pozna... Prasi**

Kot G je ne poznam in tako glede bolniške ne vem - ti samo čuvaj, da se ne zrediš več kot 2 kg v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2009 7:25:56   
KATAM
Ja očitno je alergična na kakšno kilo preveč, drugače pa je meni bila kot zdravnica zelo uredu, samo problem je ko je nikoli v svoji ambulanti, očitno je tako zelo obremenjena. Vsakič ko sem prišla na pregled sem dobila živčni zlom, ker sem vedno čakala celo dopoldne. Naročene smo bile že od 8 ure naprej, nje pa nikoli ni bilo v ordinacijo pred 10.30 uro. Ko je končno prišla, se je pa kar zgrozila ko je vidla polno čakalnico trebuščov, potem smo pa letele ven pa not kar po tekočem traku. Vsak mesec, ko sem bila na pregled sem sklenila,da ne bom več hodila tja, pa sem vseeno kar vtrajala do konca nosečnosti. Sicer je pa cel sistem v leonišču totalno zgrešen, tako da si moraš kar dopust vzet takrat ko imaš pregled.No potem na koncu ko je pa še ctg takrat pa znoriš, ker lahko prideš že prejšni dan stat v vrsto, da sploh opraviš ctg preden greš k zdravnici,prej moraš pa še v laboratorij, tam pa spet čakaš, skratka Zdravnica je uredu, sistem pa totalno "zblojen". Jaz sem šla zdaj ko nisem več noseča kar privat. Saj drugače če nisi noseča moraš tudi v leonišču vse plačat, halo tudi prvi pregled po porodu, halo zakaj že? Saj nas skubejo vsak mesec za to, pa še dodatno zavarovanje itd,itd. No to je zdaj že druga zgodba. No to so moje izkušnje. ker sta moji dve nosečnosti potekali hvalabogu brez problemov, zgodba tistih, ki pa so imele kakšne probleme že z zanositvijo in samo nosečnostjo, je pa verjetno malo drugačna in takrat si pripravljen storiti in potrpeti pa marsikaj.

Skratka lep pozdrav, pa srečno vsem nosečkam in mamicam! 

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2009 11:46:18   
Čebel@
ola!
jaz sem imela celo nosečnost srahovo in ker se pač nisem odločila da grem z njo,so me premestili k štolfi.......ravno včeraj sem imela ctg in pregled(imam vsak teden) in moram rečt da mi je ok......sem bila pri njej v ordinaciji skoraj pol ure,naredila mi je UZ,je pa bila včeraj res presenetljivo dobre volje....ker sprašuješ za bolniško i moram povedat,da ko je enkrat na začetku moje nosečnosti menjala strahovo,me je dobesedno poslala na morje......rekla je da mi je slabo zato ker moram menjati okolje in da naj grem za 2 tedna na dopust-to mi je tudi napisala na bolniški list-ampak nisem šla,ker pač bruhaš tuki ali pa v portorožu

no to je z moje strani vseuser posted image lepo nosečnost vsem

(odgovor članu KATAM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 11:54:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2009 12:01:28   
emaa
Carmy ja zdaj je vse samoplačniško, če ostaneš pr Strahovi, ni dobila koncesije, mogoče jeseni. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2009 11:29:32   
Anonimen
Tudi jaz ne bom anonimna da povem:

PODEN OD PODNA OD BABE!!

Moja zgodba je malce daljsa, pa jo ne bom pisala. Ampak samo to bi se pokomentirala ona je res pravi " model" da bi lahko kritizirala vsako, ki ima malce prevec kil. Res ne vem ce ima ta zenska kako ogledalo doma??

In res se obesi na vsak kilogram v mojem primeru ko sem imela stik z njo so jo tudi motili kilogrami, ker sem imela takrat na 170 cm 85 kg naj bi bila po njenem mnenju neplodnost posledica moje debelosti...in hvala Bogu mi je mal bolj pameten G od nje kasneje ugotovil pregrado, poslal na OP in sem zanosila v 4 mesecih in to se z 10 kg vec...

Ce bi bila pri njej bi svojo neplodnost do menopavze zdravila z shujsevalno dieto...

In se in se bi pisala, pa pravim da je prevec za napisat zato zakljucujem da ji tako kot je ona zgoraj napisala kak tecaj o medsebojnih odnosih in odnosih na relaciji zdravnik - pacient ne bi skodil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

previjanje
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in previja dojenčka?

da, skoraj vedno (30%)

da, pogosto (35%)

le izjemoma (28%)

nikoli (8%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!