Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dostop do zasebnih sporočil 29.1.2009 14:10:05
|
|
|
|
dulcinea
|
Tudi meni se redno tole dogaja. Včasih komaj pridem do zasebnega sporočila.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: dostop do zasebnih sporočil 29.1.2009 14:21:50
|
|
|
|
mika
|
Ja z Zs-i očitno nekaj ne štima, ker sem jaz vse svoje zbrisala, pa mi za prejeta sporočila še vedno piše, da jih imam 733 in imam skoraj poln nabiralnik . Sicer pa pitaj boga, kaj se s tem dogaja. Mene je malo minilo do RR za nekaj časa, ker sem izvedela, da nek moderator moje zs-e sporoča tretji osebi. Dokazov sicer nimam, ampak očitno je možno vse .... sicer pa mi dol visi
< Sporočilo je popravil mika -- 29.1.2009 14:24:49 >
|
|
|
|
RE: dostop do zasebnih sporočil 30.1.2009 15:20:38
|
|
|
|
anajmad
|
Kje pa zdej sploh pogledaš ZS?
|
|
RE: dostop do zasebnih sporočil 30.1.2009 20:15:08
|
|
|
|
Jerneja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ja z Zs-i očitno nekaj ne štima, ker sem jaz vse svoje zbrisala, pa mi za prejeta sporočila še vedno piše, da jih imam 733 in imam skoraj poln nabiralnik . Sicer pa pitaj boga, kaj se s tem dogaja. Mene je malo minilo do RR za nekaj časa, ker sem izvedela, da nek moderator moje zs-e sporoča tretji osebi. Dokazov sicer nimam, ampak očitno je možno vse .... sicer pa mi dol visi Tole pa 100% ne bo držalo! Moderatorji niti slučajno ne moremo do vaših zasebnih sporočil. Sicer pa glede težav ostalim svetujem, da pobrišete piškotke in zgodovino, ker smo vmes prenavljali in si je morda vaš comp zapomnil kakšne piškotke, ki jih ni več. lp Jerneja
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.