Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dostavne službe - izkušnje? 24.6.2008 23:11:15
|
|
|
|
karmy
|
A mi lahko katera pove kakšne izkušnje imate z dostavnimi službami ala dhl, ups, dhd, .... ? Namreč par stvari bi si rada v anglijo poslala, in se mi zdi dhd še najcenejša varianta, ampak kot pravijo; malo dnarja, malo muzke, me zanima ali je res tako, namreč sem slišala veliko pritožb čez to podjetje, da dostavljalci kar podpisujejo prevzeme, puščajo pakete pred vrati, in tej paketi čudežno izginejo da dobijo stvari prelomljene na pol, čeprav so jih pravilno zapakirali...
|
|
RE: dostavne službe - izkušnje? 24.6.2008 23:44:49
|
|
|
|
AinB
|
Jih bom rangirala po svojih izkušnjah od najboljše do najslabše; GLS-tako cena, kot ustrežljivost zaposlenih UPS-cena tko tko, ustrežljivost OK DHL-cena , pa bog ne daj imeti kakšno reklamacijo, ker nikamor ne prideš DPD-ŠTALA! Še sami ne vedo zakaj so tam. Upam, da sem ti kaj pomagala. Aja, pa še to, ... če je kaj polomljeno poglej takoj ob prevzemu. Kar pa se kao podpisovanja kurirjev tiče, se mi zdi sila nemogoče, saj mora biti tudi ime prevzemnika na dokumentu navedeno. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?