|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust za l.2005 in 2006
29.4.2005 14:11:50   
cat
Pozdravljene mamice,

imam eno vprašanje:), vsi govorijo kako jim propade 10 dni letošnega dopusta, če ga ne koristijo...
Mene pa zanima, če je kaj narobe:ups:, če ti delodajalec ta dopust(celoten za l.2005) prenese v naslednje leto po zaključku porodniške v letu 2006 , tako da se ti porodniška podaljša za ves nekoriščen dopust iz leta 2005, pa še tekočega(za l.2006) lahko koristiš, kolikor hočeš?
Ali je kaj narobe če ti gre delodajlec tako na roko?
lep dan še naprej:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dopust za l.2005 in 2006
29.4.2005 14:15:37   
Stefka
Jaz mislim da ne, nisem pa strokovnjakinja s tega podrocja...:zmeden2:
Blagor ti!

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dopust za l.2005 in 2006
29.4.2005 14:20:28   
CatJa
Hvala bogu, če ti to omogoči. Ampak potem, ko ti poteče porodniška se marsikateri zgodi, da je kar naenkrat ful nepogrešljiva in mora takoj na delo. Če si pametna (bolj kot jaz, naprimer:)-), ti naj delodajalec pisno potrdi, da ga boš lahko v celoti koristila po porodniški, če ne, si ga lahko kar nekam ....

Pa en sončen pozdrav!

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dopust za l.2005 in 2006
29.4.2005 16:44:11   
tinatona
Haj!

Po novem zakonu o delovnih razmerjih moraš 10 dni letošnjega dopusta koristiti letos (drugače ti propadejo), ostalo pa lahko preneseš v naslednje leto do konca junija. Se pa moraš zmenit z delodajalcem, če ga lahko koristiš takoj po porodniški.
Preverjeno, ker sem jaz tako ostala brez lanskega dopusta, pa še letošnji mi propade, ker mi konec junija poteče pogodba in bom na cesti... zdaj sem pa na porodniški.

LP Tina

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dopust za l.2005 in 2006
29.4.2005 18:22:46   
Špacka
Nič ni narobe, vse je odvisno od delodajalca, če ti gre toliko na roko, mu je sam za :bravo::bravo:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dopust za l.2005 in 2006
29.4.2005 22:31:23   
Mina1
CAT: evo, meni je propadlo 10 dni za leto 2006. Sem jezna kot ris, pa nič ne morem. Namesto, da bi bila še 14 dni z otročkom, so me .... peljali. Po porodniški bom pač koristila le preostali del iz leta 2006.

Žal.

Sicer je pa res odvisno, kje delaš.

pa-pa Mina1

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dopust za l.2005 in 2006
30.4.2005 15:44:52   
Anonimen
To je res malo rizicno, ce ti ne da pisnega potrdila. Ker se lahko potem sklicuje na zakon, "ustnega dogovora" pa nikoli ni bilo. Saj ne recem, nekateri delodajalci so lahko zelo v redu in grejo na roko. Ponekod delajo tako, da pisejo koriscenje dopusta npr. junija (starega, ki bi potekel), koristis pa ga julija.

Uradno pa je res, da moraš v letu 2005 pridobljen dopust koristiti 10 dni v 2005, ostalo pa moraš do konca junija 2006. Sicer propade.

Res pazi! Če boš rodila julija, potem imaš porodniško od junija 2005-junija 2006. In ti mogoče celo zmanjka dnevov v juniju 06, ko lahko izkoristiš star dopust. IN TI CEL PROPADE!!! To je potem že 2x v nasprotju z zakonom. Upam, da si razumela.

(odgovor članu cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......