Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dopust v Italiji (Lignano) 27.1.2009 13:38:36
|
|
|
|
rija
|
Mi smo bili pljunek stran, v Bibione, hotel Savoy. Nastanitev sicer vrhunska, vse ostalo pa nam ni bilo vščeč. Ne, da bi ne bilo poskrbljeno za vse, ampak enostavno mi niso všeč te dolge plaže, 50 vrst ležalnikov, rabiš pol ure da prideš sploh do morja.....preveč ljudi na kupu...nobene sence, apartmaji dobesedno v blokih, to so po moje glavni moteči dejavniki na tej obali. Meni je to tako industrijsko V glavnem bili, videli in ne bomo čisto nič zamudili, četudi ne gremo več. Poznam pa kar nekaj ljudi, ki hodijo tja leta zapored in jim je pač to všeč.
|
|
RE: dopust v Italiji (Lignano) 27.1.2009 13:57:15
|
|
|
|
livia
|
Bli večkrat v kampu Lignano Sabbiadoro. Običajno s šotorom, 1x najeli njihovo hišico v kampu. Kamp je lepo urejen, čist, animacija za otroke, bazeni, trgovina, restavracija,... Če se boš odločila povej, imam bon za leto 2009 za ta kamp. Meni je vse ok, razen komarjev. Agencije na rabiš. Pojdi na njihovo stran lignano.it, pa tam vse najdeš. Kampa sta 2, hotelov 100, privat apartmajev pa tudi. Je pa res kar pravi rija. Fajn je bit lociran zraven morja, ker drugače hodiš do plaže 100 let. Fajn je za otroke. Vsi ti njihovi igralni parki. Kolk maš stare otroke?
|
|
|
|
RE: dopust v Italiji (Lignano) 27.1.2009 14:30:12
|
|
|
|
bumerang
|
Gremo vsako leto v začetku julija za par dni, ravno toliko, da odpremo poletno sezono. Vedno na blef, ker je tam toliko hotelov, da zlepa ne zmanjka prostora. Če pa ne ravno v Lignanu pa par 10 km gor ali dol, itak je vse enaka pesem. Meni je fajn, ker je vse družinsko, vsaka plaža ima do potankosti urejeno otroško igrišče, voda je nizka tako da lahko na ležalniku tudi malo poležiš medtem ko otrok divja naokoli. Edino, kar mi gre na jetra, je ta droben pesek, ki ga imaš polno povsod. Vzamemo pa vedno ležalnike v prvi vrsti ker imaš tako občutek, da si skoraj sam, zame je razlika v ceni vredna. Hoteli taki in drugačni, večinoma fajn, če prideš na licu mesta se da ceno tudi fajn scikat, predvsem, če je med tednom. Hrana odlična, še preveč je je in predobra. En tak sproščujoč tinimini dopustek, ni pa to nekaj, kar bi sanjal.
|
|
RE: dopust v Italiji (Lignano) 27.1.2009 14:53:17
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo bili tudi v kampu v Lignanu. Kamp lepo urejen, ful dobri bazeni... V bližini je Gulliverlandia, luštno za otroke, pa nek aquapark...
|
|
RE: dopust v Italiji (Lignano) 27.1.2009 15:37:16
|
|
|
|
binica
|
Ojla, ja, to so kraji, ki jih kar dobro poznam. Bi ti pa priporočala, v kolikor je možno, da se raje odpravite v Lido di Jesolo, ki je malo bolj naprej od Lignana in je neprimerno boljši. V istem stilu kot Lignano, ampak veliko večji. Preživela sem počitnice že v obeh kraji, a se v Jesolo vračam vsako leto vsaj za en teden....in sem ful zadovoljna, za mojo malo je pa to odličen dopust. Če boš potrebovala kaj več informacij, se lahko komot obrneš name. Hotele in app sem ponavadi sama našla na internetu - kar se pa Jesola tiče, se sedaj obračam kar na eno lokalno agencijo, ki mi vedno vse lepo uredi...
|
|
|
|
RE: dopust v Italiji (Lignano) 27.1.2009 15:43:23
|
|
|
|
Dashenka
|
Mi sicer tja ne hodimo na dopust, pač pa skočimo v juniju ali septembru za podaljšan vikend tja z našo barčico. Plaže so meni osebno sicer čista groza, mali otroci pa verjetno v tisti mivki uživajo. Drugače pa se splača poleg Guliverlandije skočit še do živlskega vrta, ki je res lepo urejen in precej bogato naseljen. Absolutno pa ti odsvetujem, da se tja odpravite v glavni sezoni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?