Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 20:29:44
|
|
|
|
barika
|
Vzemi prijatelje s seboj
|
|
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 21:16:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Vzemi prijatelje s seboj šit ej, da ne veš al rajš doma ostaneš in vsak dan obiske kasiraš, alpa na morju enainiste 10 dni od jutra do večera prenašaš, nikoli več (smo že šli takole ja)... btw...dons nismo imeli obiskov!!! Jeeeej juhej!
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 21:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadar.
|
|
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 21:57:45
|
|
|
|
m_o_i
|
Zadar-Borik lani se v dvoje, naslednje leto v troje
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 22:01:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i Zadar-Borik lani se v dvoje, naslednje leto v troje joj, ne, hvala. Smo pri tadrugi zaprli štacuno.
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 22:11:38
|
|
|
|
štrumfek
|
Biograd na moru
|
|
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 22:24:01
|
|
|
|
23tina
|
zaton pri zadru
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 30.3.2010 23:04:35
|
|
|
|
marijaa
|
vodice pri šibeniku
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 9:08:42
|
|
|
|
ajataja
|
Vse okrog Zadra je fajn smo že vse prehodili ker imamo malo pred zadrom apartma.
|
|
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 9:46:54
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Vzemi prijatelje s seboj niti pod točko razno. takh, kot jih ima TT pa ja ne vlaćiš še na dopust s seboj...jih maš že doma pun kufer....
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 9:48:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Kakšna priporočila za družinico z majhnimi otroci? sicer pa....vsepovsod je lepo....samo v Boriku jaz nisem imela kje vozičkat? razen po parkirišču
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 11:57:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
A je blizu Ninske lagune (Nin) kakšen hotel? Pa v Zatonu tut ne najdem hotela? a sem blesava?
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 18:10:39
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: barika Vzemi prijatelje s seboj niti pod točko razno. takh, kot jih ima TT pa ja ne vlaćiš še na dopust s seboj...jih maš že doma pun kufer.... hja, če jih ima pa tako "rada", naj grejo pa še z njo, drugače ne bodo zdržali brez zastonj hrane in pijače ... prijatelji mislim
|
|
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 20:49:08
|
|
|
|
skuštrana
|
A je blizu Ninske lagune (Nin) kakšen hotel? Pa v Zatonu tut ne najdem hotela?user posted image user posted image a sem blesava?user posted image Nisi blesava, v tn Zaton so apartmaji in kamp. Okoli Nina pa je verjetno kak privat hotel, kakšnih velikih ni.... Kot tale recimo http://www.lekavski.com/hr/about/
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 20:50:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: barika Vzemi prijatelje s seboj niti pod točko razno. takh, kot jih ima TT pa ja ne vlaćiš še na dopust s seboj...jih maš že doma pun kufer.... hja, če jih ima pa tako "rada", naj grejo pa še z njo, drugače ne bodo zdržali brez zastonj hrane in pijače ... prijatelji mislim pa ja... najbolš, da jim kar vsem AI dopust v šarm el šejku častim, tolk jih imam rada..
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 20:51:57
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana A je blizu Ninske lagune (Nin) kakšen hotel? Pa v Zatonu tut ne najdem hotela?user posted image user posted image a sem blesava?user posted image Nisi blesava, v tn Zaton so apartmaji in kamp. Okoli Nina pa je verjetno kak privat hotel, kakšnih velikih ni.... Kot tale recimo http://www.lekavski.com/hr/about/ hvala!
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 21:00:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana http://www.lekavski.com/hr/about/ Cene so pa........
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 21:10:11
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana http://www.lekavski.com/hr/about/ Cene so pa........ Cen pa nisem gledala, mi smo bolj robinzon družina
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 31.3.2010 21:14:33
|
|
|
|
buček
|
otok ugljan pri zadru
|
|
|
|
RE: dopust nekje okoli Zadra/Splita? 1.4.2010 0:05:34
|
|
|
|
Nežka.
|
Primošten.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?