|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust
22.1.2011 15:08:42   
Anonimen
...doslej sem imela 30 dni dopusta,sem nosecka,en mesec  in pol sem v stalezu,nato zacnem delati 1.2,morda po 4 ure,PDP 12.6.2011....MI ZNA KDO POMAGATI koliko dopusta mi pripada'?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust
22.1.2011 15:18:05   
K_a_t_i
Če si zaposlena za nedoločen čas, potem toliko kot ti piše v odločbi za dopust - sklepam, da 30 dni. Ne vem pa koliko imaš še lanskega.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2011 15:23:26   
Anonimen
hvala katy,imas vseeno poln dopust,ceprav ob polletju nastopis porodnisko?ali bolniska kaj vpliva na dolzino dopusta?

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2011 15:36:32   
melanija
Bolniška ne vpliva na dolžino dopusta, razen če ti jo prekinejo prekasno in zato ne moreš izkoristiti celega dopusta. Pripada ti cel dopust, če si zaposlen za nedoločen čas in ga moraš izkoristit do 30.6., če ne ti propade in ga drugo leto ne boš mogla pokoristit. Drugače imaš pa toliko dopusta kolikor ti ga pripada po pogodbi za določen čas.

Meni naprimer bo propadel cel letošnji dopust in še nekaj dni lanskega, ker sem na bolniški in bom do konca (rok pa imam 23.6.). Da pa bi bolniško prekinila in pokoristila dopust, mi pa šefica ne bo pustila oz. mi ne bo šla na roko. Drugo leto pa ga ne bom mogla pokoristit ker imam jaz podaljšano mislim da za 3 mesece zaradi št. otrok  in njihove starosti. Šla bom delat enkrat avgusta ali septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2011 16:05:44   
Anonimen
melanija,oprosti sem neveda v teh stvareh!ali to pomeni,da bom ostala doma dva meseca pred pdp(30 dni dopusta,30 dni porodniske)?se najlepse zahvaljujem!SRECNO

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2011 16:08:42   
kajajaka
Pripada ti cel dopust, bolniška - porodniška nima vpliva.
Ne bo ti propadel, tudi če ga ne izkoristiš letos.
Če imaš PDP 12-6 boš šla v porodniško 15.5.2011.
Naslednje leto, ko prideš 15.5.2012 delat imaš do 30.6.2012 čas, da izkoristiš dopust za leto 2011. pri nas v službi je praksa, da se kar takoj po porodniški koristi, pa potem prideš kasneje delat. in takrat ti bo tudi pripadal še ves dopust za leto 2012...

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2011 18:31:02   
melanija
Se ni treba nič opravičevat, upam da nisem napisala v takem tonu, ker to ni bil moj namen. Sem hotla samo razložit nič drugega. Saj za prvo nosečnost sem bila tudi jaz kot en čuk, nisem imela pojma o ničemur. Sedaj v peto mi je seveda to mala malca. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2011 20:09:00   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Se ni treba nič opravičevat, upam da nisem napisala v takem tonu, ker to ni bil moj namen. Sem hotla samo razložit nič drugega. Saj za prvo nosečnost sem bila tudi jaz kot en čuk, nisem imela pojma o ničemur. Sedaj v peto mi je seveda to mala malca. user posted image

bravo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2011 22:06:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Naslednje leto, ko prideš 15.5.2012 delat imaš do 30.6.2012 čas, da izkoristiš dopust za leto 2011.

Tole ni res. 2 delovna tedna mora izkoristiti v tekočem letu - torej, če je njen delavnik od ponedeljka do petka, mora v 2011 pokoristiti 10 dni. Sicer ji propadejo. Ostalo lahko prenese v leto 2012.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2011 22:10:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Meni naprimer bo propadel cel letošnji dopust in še nekaj dni lanskega, ker sem na bolniški in bom do konca (rok pa imam 23.6.). Da pa bi bolniško prekinila in pokoristila dopust, mi pa šefica ne bo pustila oz. mi ne bo šla na roko. Drugo leto pa ga ne bom mogla pokoristit ker imam jaz podaljšano mislim da za 3 mesece zaradi št. otrok  in njihove starosti. Šla bom delat enkrat avgusta ali septembra.

Tudi tole ni nujno. Namreč preden oddaš vlogo za nego otroka, lahko v njej navedeš, da bosta dopust za nego koristila oba z očkom. Potem ti nego prekineš (torej po prvih 3h mesecih porodniške), vzameš dopust, očka gre tačas na nego in ko ti pokoristiš dopust, se on vrne v službo ti pa na nego. Seveda, če ima on možnost izostati od dela.
Punce, dejte se pozanimat take stvari, no. A ni škoda? In to v PETO!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.1.2011 22:14:46 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2011 19:28:44   
PC Baby
.

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 23.1.2011 19:29:27 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2011 0:31:14   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Naslednje leto, ko prideš 15.5.2012 delat imaš do 30.6.2012 čas, da izkoristiš dopust za leto 2011.

Tole ni res. 2 delovna tedna mora izkoristiti v tekočem letu - torej, če je njen delavnik od ponedeljka do petka, mora v 2011 pokoristiti 10 dni. Sicer ji propadejo. Ostalo lahko prenese v leto 2012.

mislim da nimajo vse firme tako...ene imajo, pr nas vem da je...in če ga ne izkoristim letošnjega 10 dni, mi propade...sem se probala dogovorit drugače pa ne gre. Žalostno user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2011 11:41:53   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

mislim da nimajo vse firme tako...ene imajo, pr nas vem da je...in če ga ne izkoristim letošnjega 10 dni, mi propade...sem se probala dogovorit drugače pa ne gre. Žalostno user posted image

No meni npr. ni propadel (niti 10 dni) in sem ga izkoristila v celoti, čeprav je bilo nekaj dni že po 30-6... Upoštevali so mi celo dva dneva, ko sem imela viška ur iz prejšnjega leta. Glede tega so pri nas očitno fer...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!