|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust
28.7.2005 9:42:37   
soncicaT
Naslednji teden se odpravljam na morje (Hrvaška-Poreč), pa me zanima, kako se kaj parajtat...sem na začetku nosečnosti, na kaj moram kej pazit:racka:

Na kaj ste pozorne, skrbi me če bi se kake krvavitve začele, kaj storit?:zmeden:

Saj veste prvič noseča...nevedna:)-

Hvala, lp:rozica::rozica::morje::rozica::morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dopust
28.7.2005 9:48:17   
nana 27
Pazi na to, da boš veliko popila (res veliko), da ne boš pretiravala s kakšnim športom (razen, če je telo že vajeno večjih naporov), pridno počivaj, pazi, da si ne boš prehladila mehurja, da ne boš jedla uličnih sladoledov...

Glede krvavitev ti pa ne znam svetovati drugega, kot da se čimprej odpraviš domov (drugega ne moreš storiti). Razmišljaj pozitivno, pazi nase pa
bo...črne misli pa preženi!

:rozica::miska::miska:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dopust
28.7.2005 9:49:19   
SašaR
Jaz sem prišla prejšnji teden iz dopusta in sem se pazila malo sonca, a sem vseeno dobila ful peg (malo je to tudi zaradi svetlejše polti), drgač sem takoj ko sem prišla iz morja si preoblekla kopalke, da sem imela na sebi suhe.
Lep dopust!:rozica:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dopust
28.7.2005 9:53:49   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Jst sem bla junija v 13t in sem šla na Korčulo. Med vožnjo sem veliko pila, vodo sem sikupovala na benciski, zato, da je bila vse čas hladna. Na sonček sem hodila šele po 4 uri ali pa zjutraj bo 10,če se mije dalo;) S sabo sem imela vedno kopalke za preoblečt, ker sem mela boljši občutek vsuhih kopalkah. Sem pa zelo uživala jedla kar mi je pasalo, le sladoled sem kupovala vlučkah ali kornetih. Tudi mene je bilo strah krvavitev, pa sem se nekako prepričala, da bo vse vredu in da, če bom uživala, mora bit vse O.K. In je tudi bilo;)

Želim ti lep dopust:rozica:

Tinka

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dopust
28.7.2005 9:54:01   
soncicaT
Hvala!:rozica:

Kaj pa kopanje v morju?

Jaz obožujem morje, hecno, sploh nimam občutka...jaz sem ponavad kar dolgo v morju, ko se enkrat noter odpravim:angel:

Tako da...bomo videli...:sloncek:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dopust
28.7.2005 9:59:12   
tinkamiška
SončicaT meni je zelo pasalo bit v morju, čeprav je bilo takrat še malo bolj mrzlo. Zdravniki pravijo, da je plavat v morju čist vredu;) Delaj tako kot ti bo pasalo, telo ti samo pove kako in kaj;)

Pa-pa,
Tinka

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dopust
28.7.2005 10:19:21   
Anonimen
Pa vzami s sabo kake vaginalete, če infekcijo fašeš. Lahko pa si nabaviš tudi posebne tampone za kopanje.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   dopust
28.7.2005 12:18:23   
rinka
Živjo punce, zanima me kakšni so to posebni tampone za kopanje? a to mislite te navadne tampone ali so še kakšni ki ščitijo proti infekcijam, ker se mi zdi da sem to nekje prebrala.

lep pozdrav

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dopust
28.7.2005 12:34:42   
tinkamiška
Ne, Rinka to so posebni tamponi. Sama jih nisem uporabljala, sem pa zadnjič brala, da jih menda prodajajo v DMju in da je na njih narisana plavalka:zmeden:

LP,
Tinka

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dopust
28.7.2005 17:32:18   
Anonimen
Imajo jih tudi v Mercator hipermarketu (Senta protect). Niso pa najbolj poceni. So posebni tamponi, impregnirani z oljem, tako da voda ne more v nožnico. Glede učinkovitosti pa ti ne morem kaj veliko povedat.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?