|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dooolgi ciklusi
10.3.2008 14:14:10   
Anonimen
Zadnje pol leta imam cikluse dolge tud 70 dni, prej pa nekje 45. Kaj naj naredim?
Moj menstrualni koledarcek:
Leto 2007: Prvi dan M  28 nov. To je moja zadnja v 2007.  Pred to sem imela nekje od 42 do 48- 50 dolge cikluse.
Leto 2008: Prvi dan zadnje M je bla 23 januarja, trajala pa je 4 dni.

No, s partnerjem se trudiva imetiuser posted image   od maja 2007, pa se vedno nic.
Ginekologinja mi je rekla po "KOMAJ" enoletnem trudu lahko pridem na pregled in preiskave, ker baje takrat "KOMAJ" govorimo o neplodnosti.

Prosim za nasvete:

G. sem klicala, vendar je ni je na dopustu ali nevem kje. 

PS: Delala sem test pa je bil negativen.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dooolgi ciklusi
10.3.2008 14:28:23   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, s partnerjem se trudiva imetiuser posted image   od maja 2007, pa se vedno nic.
Ginekologinja mi je rekla po "KOMAJ" enoletnem trudu lahko pridem na pregled in preiskave, ker baje takrat "KOMAJ" govorimo o neplodnosti.

To je res, vendar v tvojem primeru bi te mogla sprejeti zaradi neurejenih ciklusov, si predstavljam ... kliči, dokler je ne dobiš in razloži situacijo ...
Pa srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 14:33:53   
Olivija
cikluse sem imela od 60-90 dni  in po 22 mes. nama je uspelo zanosit. Ginekologinja nama je dala napotnico za Ginekološko kliniko tudi šele po enem letu, kljub porazni diagnozi.

Zdaj po homeopatskem zdravljenju imam pa ciklus dolg ca. 30 dni - meni se to še vedno zdi čudež. Se še zdaj nisem navadila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 17:57:28   
Naja30
Meni se pa zdi čudno, da imaš tako dolge cikluse.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 18:32:16   
Anonimen
nekje sem citala da lahko izliv(sperma) zaustavi krvavitev. Mogoce imas zaradi tega tako dolge cikluse.user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 18:45:22   
metuLJchy
Ne pusti da te ginekolog odžene z besedami, d se preiskave delajo po 1 letu, če par ne zanosi. Če so ciklusi tako dolgi, morajo že to ugotovit zakaj - jaz sem pred letom dni se znašla v podobni situaciji. Prej sem imela cikluse dolge 21 - 24 dni, potem se je pa perioda kar večala...30...40..50..70...na koncu sem pristala na tromesečnem izostanku M. Vzrok naj bi bil pri meni v hormonskem neravnovesju (ena preiskava in veš kje si) - zato mislim, da to ne smeš pustit da te G. odžene, naj ugotovijo za kaj gre. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 19:05:56   
Anonimen
Metuljchi hvala za odg., si zelo optimisticna. zgleda da bom morala res G. menjat;  ker to je ze res visek da me tak odslovi in me ne vzame na pregled.

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 11:19:06   
pavlyna
ojla
tud jst sm mela probleme z zelooo dolgimi ciklusi.
ko sem jenala kc tablete je blo kul, pol pa spet na 40- 65 dni.
šla sem do ginek, ker mi ni blo jasno kaj bi to blo.
pa mi je nardila uz in ugotovila pco. in to je tudi vzrok za neredne menstre.
PCO je lahko tudi vzrok za teževe pri zanositvi, saj nimaš rednih ovulacij.
midva sva se trudila nekje 8mesecev ob sicer nerednig spolnih odnosih, saj sem bla jst med tednom se v študentu,...
sedaj pa mava 4.mesečno pupiko Lariso

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 22:20:07   
Anonimen
Enako, tudi pri meni so ciklusi tako zelo dolgi, neklje od 33- 53 dni in sem ravno tako šla ravno prejšnji teden an pregled h G in mi je ugotovila, da imam PCO. Mi je pa dala tablete klomifen za vzpodbuditev ovulacij, ker se tudi že dobro leto trudiva.

(odgovor članu pavlyna)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 8:23:06   
*raci*
kaj je PCOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 10:45:47   
little angel
mislim da policisticni jajcniki

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 11:06:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

mislim da policisticni jajcniki
user posted image prav mislišuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?