|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   domac zvarek za vneto grlo??
11.7.2005 18:16:35   
dory
..pozna katera? moja mami namrec je ze tretjo rundo razlicnih antibiotikov in nobenga zadeva ne pomaga...zdej pa je dobla direktivo od dohtarce,naj pac sama poskusa blazit bolecine,dokler ne pride na vrsto za otorinonevemkajze :)...torej pozna katera kaj ucinkovitega?

lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.7.2005 18:20:51   
india
Karamelno mleko z dodatkom žajblja!:miska:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2005 18:23:16   
tinatona
Haj!

Žajbljev čaj (mora tri minute vret), pa v Avstriji v lekarni kupi Lemsip max (baje ga majo - samo ne ve za Celovec - jest grem njabrž v petek pa ti lahko povem, ker ga bom zase tud kupla) - men full pomaga, pa sladoled.

LP Tina

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2005 18:26:53   
soncece24
Črno redkev izdolbi in prebodi, tako, da bo skozi ena čisto tanka luknjica, v vdolbino natoči med in vse skupaj nastavi nad lonček, da med priteče skozi luknjico. Najboljše da pustiš čez noč. Potem pa spiješ ta zvarek. Je nagravžno za dol past, pomaga pa.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2005 18:28:11   
dory
a to je siru tina? tale lemsip max?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2005 19:04:21   
Anonimen
Po mojem da ni v siru. Da je sirup. 8)

Jaz pa svetujem vroče mleko z medom in žajbljem. Kaj pa propolis?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2005 19:12:24   
dory
svoje cajte ji je ful pomagal propolis,pol angal zdej pa nc...ampak sem pridno zabelezila vase zvarke in se je prva doza karamele z zajblom ze spila...upam,da mal odleze :)

ja tist je sirup ne sir..p je nekam usel :)8)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2005 19:18:25   
nejcko

Tropotčev sirup in tropotčev čaj. Žajbljev čaj za grgranje, pa prepražen sladkor z mlekom in žajbljem.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2005 19:54:39   
Anonimen
par kapljic (3) 31 (od Justa) v mlačen čaj (1dl) in pogrgrati, nato pogoltniti in ne izpljuniti.

Žlička medu + 5 kapljic Propolisa

Karamelno mleko + žajbelj

Žajbljev čaj za grgranje (ta čaj ni za pitje)

Tople obloge okoli vratu (z likalnikom pogreta brisača). Kdor verjame v zdravilno moč barv - naj bo modra brisača.

Neverjetno, vendar pomaga: sladoled! Ali pa ledena limonada, vendar je treba upoštevat, da se ta metoda uporablja ko je ozračje mrzlo, ko pa je vroče pa je treba grlo zdravit s toplimi zvarki

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2005 21:16:53   
Annny
Antibiotiki madonca. To pa ni kar tako. Veš kaj, da teli brezvezni dohtarji vedno, kadar v kaj niso ziher, predpišejo antibiotike. Moji Naji je šel predpisat antibiotik, ko so ji rasli zobki, mislm!!! Še dobr, da ji ga nisem dala.
Pa :hudicek:, če ne pomaga enkrat, tudi drugič ne bo. Za začetek naj mami flikne stran antibiotike. Zdravniku ni treba vedno verjet na besedo.
Če gre samo za boleče grlo, bo zagotovo pomagal Angal sprej (jaz mam kar zalogo doma, res, ker je tko fajn), pa tudi grgranje žajbljeega čaja.

Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2005 21:23:40   
Pia73
Naribaš čebulo in potem to stisneš, da dobiš sok. Na to dodaš približno 1/2 te količine še medu in to popiješ. Nevzgravžno a preverjeno pomaga.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2005 21:41:17   
spacey
Med in sok limone zmešano skupaj, pa naj bo prijetno mlačno, potem pa naj to počasi požira. Meni je pomagalo. :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2005 22:11:46   
Anonimen
Lahko pa je alergija in takrat ne vem, če kaj od tega prav ne vem kako pomaga. Če pa je psihološkega izvora, bi moralo pomagati pivo. Mene je nekaj časa močno stiskajoče bolelo grlo in še dol po požiralniku. In pomagalo mi je pivo. Saj ne da bi morala zdaj skozi pivo piti, je pa zanimivo. Vsaj dokler ne pogruntajo, za kaj gre. Vsake tolijko časa je prav prijetno, če te ne boli.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2005 0:01:41   
Aleksandrin
- grgranje žajblovega čaja
- sirup iz smrekovih vršičkov, zakon
- neoalgin tablete
LP :sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2005 8:29:35   
petra.horzi
zjutraj takoj ko vsrtane naj grgra z zobno pasto pa čist mal vode
sliš se čudno ampak definitivno pomaga
moj fotr skoz to prakticira, k ga dostkar grlo boli
tud jz tko nardim ko me boli in res ful pomaga
najbolš je trikrat po kakšno minuto
lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?