Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 18:20:51
|
|
|
|
india
|
Karamelno mleko z dodatkom žajblja!:miska:
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 18:23:16
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Žajbljev čaj (mora tri minute vret), pa v Avstriji v lekarni kupi Lemsip max (baje ga majo - samo ne ve za Celovec - jest grem njabrž v petek pa ti lahko povem, ker ga bom zase tud kupla) - men full pomaga, pa sladoled. LP Tina
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 18:26:53
|
|
|
|
soncece24
|
Črno redkev izdolbi in prebodi, tako, da bo skozi ena čisto tanka luknjica, v vdolbino natoči med in vse skupaj nastavi nad lonček, da med priteče skozi luknjico. Najboljše da pustiš čez noč. Potem pa spiješ ta zvarek. Je nagravžno za dol past, pomaga pa.
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 18:28:11
|
|
|
|
dory
|
a to je siru tina? tale lemsip max?
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 19:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem da ni v siru. Da je sirup. 8) Jaz pa svetujem vroče mleko z medom in žajbljem. Kaj pa propolis?
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 19:12:24
|
|
|
|
dory
|
svoje cajte ji je ful pomagal propolis,pol angal zdej pa nc...ampak sem pridno zabelezila vase zvarke in se je prva doza karamele z zajblom ze spila...upam,da mal odleze :) ja tist je sirup ne sir..p je nekam usel :)8)
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 19:18:25
|
|
|
|
nejcko
|
Tropotčev sirup in tropotčev čaj. Žajbljev čaj za grgranje, pa prepražen sladkor z mlekom in žajbljem.
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 19:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
par kapljic (3) 31 (od Justa) v mlačen čaj (1dl) in pogrgrati, nato pogoltniti in ne izpljuniti. Žlička medu + 5 kapljic Propolisa Karamelno mleko + žajbelj Žajbljev čaj za grgranje (ta čaj ni za pitje) Tople obloge okoli vratu (z likalnikom pogreta brisača). Kdor verjame v zdravilno moč barv - naj bo modra brisača. Neverjetno, vendar pomaga: sladoled! Ali pa ledena limonada, vendar je treba upoštevat, da se ta metoda uporablja ko je ozračje mrzlo, ko pa je vroče pa je treba grlo zdravit s toplimi zvarki
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 21:16:53
|
|
|
|
Annny
|
Antibiotiki madonca. To pa ni kar tako. Veš kaj, da teli brezvezni dohtarji vedno, kadar v kaj niso ziher, predpišejo antibiotike. Moji Naji je šel predpisat antibiotik, ko so ji rasli zobki, mislm!!! Še dobr, da ji ga nisem dala. Pa :hudicek:, če ne pomaga enkrat, tudi drugič ne bo. Za začetek naj mami flikne stran antibiotike. Zdravniku ni treba vedno verjet na besedo. Če gre samo za boleče grlo, bo zagotovo pomagal Angal sprej (jaz mam kar zalogo doma, res, ker je tko fajn), pa tudi grgranje žajbljeega čaja. Lp
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 21:23:40
|
|
|
|
Pia73
|
Naribaš čebulo in potem to stisneš, da dobiš sok. Na to dodaš približno 1/2 te količine še medu in to popiješ. Nevzgravžno a preverjeno pomaga.
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 21:41:17
|
|
|
|
spacey
|
Med in sok limone zmešano skupaj, pa naj bo prijetno mlačno, potem pa naj to počasi požira. Meni je pomagalo. :)
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 11.7.2005 22:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pa je alergija in takrat ne vem, če kaj od tega prav ne vem kako pomaga. Če pa je psihološkega izvora, bi moralo pomagati pivo. Mene je nekaj časa močno stiskajoče bolelo grlo in še dol po požiralniku. In pomagalo mi je pivo. Saj ne da bi morala zdaj skozi pivo piti, je pa zanimivo. Vsaj dokler ne pogruntajo, za kaj gre. Vsake tolijko časa je prav prijetno, če te ne boli.
|
|
|
|
domac zvarek za vneto grlo?? 12.7.2005 0:01:41
|
|
|
|
Aleksandrin
|
- grgranje žajblovega čaja - sirup iz smrekovih vršičkov, zakon - neoalgin tablete LP :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?