Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 16:14:23
|
|
|
|
Gina
|
MOgoče koga zanima - tale domač pralni prašek je odličen za odstranjevat zažganine na posodi, lahko tudi prastare, ki jih ne morete z ničimer spucat. Naribajte malo marsejskega mila v posodo (kot če bi v posodi delali pralni prašek), dodajte toplo vodo, pokrijte s pokrovko, pustite 12 ur, premešajte, pustite še 12 ur, malo podrgnite in čudež je tu! Spucano.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 16:53:33
|
|
|
|
Adelina
|
Ej Gina, a ti zdaj uporabljaš milo iz Eurospina, ne? A se ti zdi bolšji kot iz DM ali zakaj si prešaltala? A sodo tudi še vedno dobiš v Eurospinu, jaz sem že dvema naročila (sama namreč ne hodim v Spina), pa sta rekli, da jo nista našli.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 21:20:58
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina Ej Gina, a ti zdaj uporabljaš milo iz Eurospina, ne? A se ti zdi bolšji kot iz DM ali zakaj si prešaltala? A sodo tudi še vedno dobiš v Eurospinu, jaz sem že dvema naročila (sama namreč ne hodim v Spina), pa sta rekli, da jo nista našli. Prešaltala sem, ker je mnogo večje in mnogo cenejše in še dva sta v pakungi in če mene vprašaš še malo boljše opere, v bistvu je prodajano kot pralno milo, ne za roke umivat in bistvo- nimam alergije nanj niti noben drug od mojih. Sode sploh ne dam več notri. NI nuje po tem. Dam pa malo več praška v boben, saj veš, s časom pridobiš toliko izkušenj, da ti je vse jasno kaj naredit, da bo ql. Sodo uporabljam za pucanje vseh sort drugih reči. KOpalnica pa to. V spinu je soda v večji pakungi, taka kvadrasta škatla je, cca 10x 20cm ali malo nižja. Je belo modre barve - ma naj vpraša kje imajo to, saj imajo prodajalce tam.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 21:57:00
|
|
|
|
Adelina
|
Hvala, bom probala še s tem.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 27.7.2010 6:28:57
|
|
|
|
poli*
|
V evrospinu imajo sodo tam nekje pri sladkorju n pudingih. Pol kilogramska škatla stane samo 0,49€!! Katero milo kupujete tam? mislim, kako se imenuje? hvala
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 31.7.2010 10:13:40
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* V evrospinu imajo sodo tam nekje pri sladkorju n pudingih. Pol kilogramska škatla stane samo 0,49€!! Katero milo kupujete tam? mislim, kako se imenuje? hvala Dexal
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 17.8.2010 20:53:34
|
|
|
|
poli*
|
Hvala Gina- pred tem sem si ga že ogledovala, pa nisem upala kupit, da mi ne bo potem stalo doma. Naslednje kuhanje pralnega sredstva bo s tem milom
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 7.9.2010 15:02:07
|
|
|
|
JEJ
|
Sem nova na tem področju in zadeve šele raziskujem. Ravno sem porabila "trgovinska čistila" in se odločila, da probam s kisom in sodo. Zanima me, kako naredite to zadevo za pranje perila in kako dozirate? Direkt v boben ali kako?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko stane poroka v Sloveniji?Ker se je začela sezona porok in če o tem koraku razmišljata, preverita, koliko stane povprečna slovenska poroka in kate...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?