Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
domači piškotki za darilo-kako narditi vizitk... 19.12.2008 9:28:15
|
|
|
|
zita
|
Mi smo se odločili, da bomo letos za božič podarili piškotke, ki jih bomo napekli sami. Dali jim bomo enko ime: npr. SREČKOTI . V celofanovo vrečko jih bomo napakirali, zavezali in zraven dali "deklaracijo" Napisali bomo sestavine: npr. kanček sreče, veselja, ipd Mi lahko kdo pomaga... ko bomo napisali deklaracijo-listek, bi rada ročno gor naredila kakšen okrasek... kakšno smrečico, božička, podkvico... ne bi rada nalepko, kakšno ročno delo, ali pa če bi kje kupila kakšno uštno stvarco... Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: domači piškotki za darilo-kako narditi vi... 19.12.2008 10:47:08
|
|
|
|
kajajaka
|
bel (ali pisan) debelejši papir - karton narežeš na kose 10x7cm, (jaz imam najraje valovitega, rjavega - deluje naravno, kot recikliran)prepogneš (da dobiš 5x7), - zgoraj preluknjaš z luknjačem in imaš vizitkico - skozi luknjico na koncu s trakcem privežeš na vrečko (darilo) Iz zelenega ali zlatega papirja izrežeš smrekico, jo nalepiš na prvo stran vizitkice z luknjačem luknjaj pisan papir, da dobiš pisane krogce (ostanki od luknanja...) nalepi jih na smrekico, da bodo kot bunkice. Notri napiši kakšno lepo misel. Poglej v Google pod verzi... Če znaš piškote spečt, ti tudi to mora uspeti. Kar pogumno in srečno.
|
|
|
|
RE: domači piškotki za darilo-kako narditi vi... 19.12.2008 10:48:16
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
full dobre zamisli obeh
|
|
|
|
RE: domači piškotki za darilo-kako narditi vi... 19.12.2008 11:04:40
|
|
|
|
cmokec
|
Lahko pa uporabite prstne barve in vsa družinica odtisne svoj prstek na vizitko,kar bo dokazovalo, da so piškoti narejeni doma.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?