Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: domači okraski za jelko 22.11.2012 19:03:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem si letos zaželela hoblance. Bomo imeli v natur varijanti. Poceni, ker je zastonj, lepo ker je natur in simpl. Moram še samo tesarja najt, da mi jih nahobli
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 22.11.2012 19:12:36
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem si letos zaželela hoblance. Bomo imeli v natur varijanti. Poceni, ker je zastonj, lepo ker je natur in simpl. Moram še samo tesarja najt, da mi jih nahobli pa ne pihat zraven
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 22.11.2012 19:30:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem si letos zaželela hoblance. Bomo imeli v natur varijanti. Poceni, ker je zastonj, lepo ker je natur in simpl. Moram še samo tesarja najt, da mi jih nahobli pa ne pihat zraven Odvisno kako bo hoblil
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 22.11.2012 21:09:43
|
|
|
|
mateyka
|
no, pa poglejmo: (zlato in srebrno) posprejani/pobarvani makarončki kvačkane zadevce orehi (pobarvani in naravni) posušeni kolutki pomaranč in cimeta (skupi zvežeš z dekorativnim trakom) papirnate zloženke in spenjalke zadevce iz palčk od sladoleda gumbi kot dekorni obesek
< Sporočilo je popravil mateyka -- 22.11.2012 21:14:58 >
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 6:02:47
|
|
|
|
Lunca1
|
tole je naša smreka, v spodnji vrstici so okraski, ki sem jih naredila za smreko, ker so se mi stekleni okraski preveč zasmilili http://www.mojalbum.com/sasapeter/novo-leto Snežaki in krogle so iz stiroporja. krogle so prebarvane z barvami in tekočimi bleščicami. Predzadnja zvezda je narejena s pištolo za vroče lepljenje na steklo in posprejana z zlato.
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 8:37:28
|
|
|
|
Paštetka
|
lunca ta ideja s pištolo, je super. Hvala
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 9:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Men so fajna ideja cofki ... eto taka je bila naša snežena smrečica tisto leto, ko je bila tamala že tolko mobilna, da sem steklene raje pospravila ... beli cofki, bele lučke in zlate pentljice in zvezda na vrhu.
< Sporočilo je popravil Otika -- 23.11.2012 9:59:18 >
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 10:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
super ideje, veliko izvedljivih ... drug tedn štartava :) Sam 1 vprašanje še ... kje naj sušim pomaranče?
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 10:55:34
|
|
|
|
Tasika
|
Lunca1, kako pa si naredila tiste krogle iz vrvi? Se mi strašno dopadejo, jaz bi jih tudi mela Pomaranče pa mi sušimo na servetku na radiatorju.
< Sporočilo je popravil Tasika -- 23.11.2012 10:56:16 >
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 10:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončenk super ideje, veliko izvedljivih ... drug tedn štartava :) Sam 1 vprašanje še ... kje naj sušim pomaranče? V pecici ... Das na trsetko na peki papir, 50 stopinj in ventilacija.
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 12:40:22
|
|
|
|
lenčy
|
mi pa smo lani nabirali majhne storže in želodke. storžke smo samo zahaklali za nitko in obesili, iz želodkovih kapic pa smo limali razne figure. letos bomo pekli slane piškotke...
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 12:43:14
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tasika Lunca1, kako pa si naredila tiste krogle iz vrvi? Se mi strašno dopadejo, jaz bi jih tudi mela Pomaranče pa mi sušimo na servetku na radiatorju. Balon napihneš, oviješ z vrvico, potem pošpreješ vrvico z lakom, lepilom ki trdi, balon preluknjaš, pošprejaš s svetlečim lakom.
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 12:54:31
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka .. pošpreješ vrvico z lakom, lepilom ki trdi, .. ok, kero lepilo pa je to? a lahko kako slikco vidim?
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 13:10:01
|
|
|
|
Tasika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Balon napihneš, oviješ z vrvico, potem pošpreješ vrvico z lakom, lepilom ki trdi, balon preluknjaš, pošprejaš s svetlečim lakom. Meni se bo balon sigurno prilepil zraven Vseeno hvala za navodila.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2012 13:12:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2012 13:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 13:31:07
|
|
|
|
Tasika
|
Voda+moka v razmerju 1:1? A to lepo zlepi papir? Ker nasa2 sta eno risanko gledala kjer so bile pinjate, pa se je tamali odločil da on to mora imet na zabavi za RD . Jaz pa
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 14:12:40
|
|
|
|
ronja
|
Vsaj majčkeno omeji izbor: ali iz naravnih materialov, iz blaga, filca, iz papirja, slanega testa, makaronov,... Ali pa vsaj temo: klasični, novodobni, živali,... Ali pa barve: pisano, monokromatsko,...? Paštetka, veš, da sem najprej prebrala, ad boste meli hobotnice - se mi je zdelo fino, odštekano - hobotnice na jelki:). Potem preberem v NATUR varianti... eeee, to pa ne vem, če bi mela - natur hobotnice gor . Saj vem, da Kitajci vsega vraga sušijo, samo ta vrag potem tudi primerno smrdi . No, hoblanci pa so seveda super, pa še dišijo lepo po lesu
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 14:18:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok..... kaj so hoblanci???? sicer sem ze nabavila peresnike. samo po sprej pa lepilo se moram. hoblanci????
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 14:18:36
|
|
|
|
ronja
|
Tasika, postopek pinjate za tebe:) Lepilo iz moke - razmerje 1:1 je malo gosto, dodajaj vodo po potrebi, jaz dam več vode, ne vem pa na pamet, grem gledat.
< Sporočilo je popravil ronja -- 23.11.2012 14:19:57 >
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 14:19:44
|
|
|
|
metuljčica87
|
Ronja saj vseeno iz česa, ti samo daj čimveč idej hihi Do zdaj so ideje super, jaz sem trdno odločena, da bo letos smrekica "malo drugačna"
|
|
|
|
RE: domači okraski za jelko 23.11.2012 14:20:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja. pa kako se pol teli makaroni skup drzijo? MATEYKA! lepilo? kaksno? nimam pištole. ŠE! pa na neko podlago jih je treba napopat. lahko kartonasti krogci?
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2012 14:37:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?