Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 4.6.2008 17:44:31
|
|
|
|
Majuska
|
Kaj pa, če poskusiš Ašičev čaj za doječe mamice? Že pripravljena mešanica je, kakšnega okusa je, pa ne vem, ker pri meni še ni pravo obdobje - ga pa imam doma
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 4.6.2008 18:04:52
|
|
|
|
kajajaka
|
mi čaje sami nabiramo in sušimo, vsako leto novo malo zalogico. Pijemo pa večinoma mešanico (lipa, bezeg, borovnice, meta, kamilica,...) ampak ne pretiravamo, gre nam bolj pozimi. Odkar sem noseča mi paše komarček (koprc - domači) ali kopriva. Zaradi otekanja naj bi pila čaj iz lask koruze, pa jih nimam - septembra, ko bodo na voljo, pa upam, da ne bom več imela tako otečenih gležnjev...
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 4.6.2008 19:15:19
|
|
|
|
barika
|
>Baje, da pomaga sezam. (skuhan, kot za čaj)...oz. jaz bi si ga naredila tako, da bi za par minut prevrela sezam (npr. 5 minut, pa spila)
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 4.6.2008 21:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Čaj Pri dojenju od Obalnih lekarn. Res je dober, niti sladkati ga ni potrebno, ker ima tak dober okus in še krče nam je pomagal pregnati. Res je ok. Na litre sem ga popila. Zdaj pa kakšno skodelico na dan. Priporočam.
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 15:28:21
|
|
|
|
aleži
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Čaj Pri dojenju od Obalnih lekarn. Res je dober, niti sladkati ga ni potrebno, ker ima tak dober okus in še krče nam je pomagal pregnati. Res je ok. Na litre sem ga popila. Zdaj pa kakšno skodelico na dan. Priporočam. Ta čaj je zakon!!! Tako dober in ga spijem tudi do 1,5 l/dan, brez sladkorja. Delajo ga v koprski lekarni!!!
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 17:34:31
|
|
|
|
Majabo
|
Šment koga naj pa sedaj na obalo pošljem
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 17:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo Šment koga naj pa sedaj na obalo pošljem Samo na Obali se ga dobi ja. Pa v lekarni na Kozini.
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 18:03:27
|
|
|
|
Pia77
|
tianna, aleži - a na embalaži piše, kakšna je sestava tea čaja?
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 18:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia77 tianna, aleži - a na embalaži piše, kakšna je sestava tea čaja? Ja. Ti bom zvečer napisala, zdaj trenutno ne morem. Ok?
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 21:22:55
|
|
|
|
aleži
|
Sestavine: 100 g zdravilnega čaja vsebuje: 16.7 g plodov janeža, 16.7 g plodov kumine, 16.7 g kamilice, 16.7 g plodov navadnega koromača, 16.7 g zeli majarona, 16.7 g cvetov črnega bezga. Tale čaj, se pije tudi v izolski porodnišnici (sladkega ali grenkega)!! S katerga konca Slovenije ste? Lahko se zmenimo, pa vam pošljem po pošti ali pa po kakšnih prijateljih? Jaz trenutno ne grem nič kaj proti LJ? Ima pa znance iz CE, samo ne vem kdaj bodo na Obali! Koliko pa stane res ne vem, ker sem račun vrgla v smeti!
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 5.6.2008 21:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ti je že Aleži odgovorila. Je pa čaj res 1A!
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 6.6.2008 12:01:00
|
|
|
|
Majabo
|
Aleži če v roku 14 dni ne dobim kandidata da bi mi dostavil čaj te kontaktiram. hvala!
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 6.6.2008 22:39:42
|
|
|
|
Naja30
|
Najboljši so čaji od lekarne, pa ni važno katere. Sem probala od celjskih in obalnih, pa ni neke razlike. Sestavine so iste. Probala sem tudi čaj od mam in hipp, ampak se ne more primerjat z lekarniškim.
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 6.6.2008 23:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupila lekarniški čaj od Goriških lekarn in sem naredila samo en požirek in ga zlila stran. Bljak!
|
|
|
|
RE: domači in kupljeni čaji 6.6.2008 23:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Okus ni lih najboljši, se strinjam Ampak če pomaga delat mleko, je dober. Ampak ta od Obalnih lekarn ima božanski okus. No, malo pretiravam , ampak res je dober. In funkcionalen! Dosti mleka + krčke je pregnal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?