Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2007 12:50:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: domača lekarna za dojenčke 3.9.2007 12:53:11
|
|
|
|
livia
|
Mi imamo doma fiziološko raztopino za nos in injekcijo (5ml) s katero tudi pucam nosek, pa Calpol sirup za vročino, pa še svečke za v rito za vročino, pa Canesten za vnetje lulike, kako gazo in to bi bilo to.
|
|
|
|
RE: domača lekarna za dojenčke 3.9.2007 13:42:54
|
|
|
|
arielca
|
Poleg vsega zgoraj naštetega pri nas ne sme manjkati mazilo Bepanthen.
|
|
RE: domača lekarna za dojenčke 3.9.2007 16:24:36
|
|
|
|
rainbow
|
pa ko bo večja še glukoza in elektroliti in borovničev čaj proti driski oziroma bruhanju.
|
|
RE: domača lekarna za dojenčke 3.9.2007 21:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Raje ne povem kaj vse imamo mi... ampak samo zaradii vnete ritke, ki se nikakor ni hotela pozdarviti... Canesten, Daktarin za ritko in Daktarin za sore v ustih (ki jih sploh ni imel ), Bepanten, Pasta di Fissan ž8krema za ritko s cinkom), Garamycin (antibiotična krema za ritko), Kalijev permanganat (da daš v vodo in jo s tem razkužiš),... pa še fiziološko razstopino (za nosek), Calpol sirup (za vročino),...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?