Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 5.11.2009 13:29:27
|
|
|
|
TRIŠ
|
Jaz ne dvomim vate,meni je to lepa kombinacija,sploh pa zate,ker si suha
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 5.11.2009 13:32:56
|
|
|
|
manna
|
Jaz sem to ful nosila v nosečnosti, ampak ne dolg pulover pač pa take oblekce ko pridejo pletene - kot pulover samo da je mišljeno kot oblekica (nad koleni). To mi je blo tko udobno da druzga sploh nisem mogla več..
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 5.11.2009 13:45:02
|
|
|
|
slomak
|
živjo, če mene vprašaš imam to kombinacijo najraj sedaj v nosečnosti...trenutno nosim tuniko na puli, žabe in škornje...lahko pa zamenjaš žabe za pajkice... men je to ful lepo...
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 5.11.2009 13:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
go for it!
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 5.11.2009 13:47:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem to celo nosečnost nosila...predvsem v zimskem času, ker hlač nisem kupovala, škornji pa so bila tudi edina obutev, ki sem jih lahko nosila...poleg coklov seveda...
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 6.11.2009 22:09:36
|
|
|
|
pika74
|
A to mate zraven škornje z visoko al nizko peto? Dejte kšne fotke nalimat pliiiiiiiiiiiz :)
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 7.11.2009 11:35:01
|
|
|
|
Spiria
|
Men je tole ful luštno:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 22:59:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 8.11.2009 10:12:24
|
|
|
|
Spiria
|
Hmm, jaz sem si ravno kupila eno čist navadno pelteno dolgo oblekico, z dolgimi rokavi in V-izrezom, pride lepo do sredine stegen in mi bo prav prišla tudi za čez kavbojke ali hlače, to mi je ful všeč . Zatakne se mi pri legicah - kaj to so v bistvu pajkice ? Sem jih včeraj ene pomerjala, pa mi je bilo tako smešno brez dolge oblekice zraven in škornjev, da jih potem sploh nisem kupila, joj, LOL. Je vseeno, če imaš zraven ene res debele žabe? Ker te legice morjo bit čist oprijete, a ne, drugače je mal smešno...
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 8.11.2009 10:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je to zelo lepa kombinacija, sam puloverček ne sme bit prekratek tako da ti zadnjica ven gleda.
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 8.11.2009 10:48:17
|
|
|
|
Spiria
|
Ja, v bistvu mora bit res oblekca; jst sm visoka čez 175 cm, pa so mi bli vsi puloverji prekratki za tako kombinacijo in sem pol morala izbirat prav med oblekicami.
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 9.11.2009 16:44:10
|
|
|
|
witch
|
Meni je to tudi ful všeč.. Ampak kaj ko imam kak kg preveč a bi vseeno lahko taka po svetu hodila? Povejte ka menite.. bi bilo grozno če bi to oblekla ne preveč suha in tudi ne predebela punca?
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 9.11.2009 18:47:58
|
|
|
|
gapii27
|
bi te vrjetno bolj podaljšala in naredla elegantno... veš kake strašijo po svetu, zakaj pa si ne bi normalne ženske tege prvošle?
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 11.11.2009 13:53:06
|
|
|
|
vaney
|
Kje bi pa imeli kakšno tako pleteno oblekico? Jaz v našem kraju nič ne najdem, edino en dolg puli do sredine stegen sem včeraj našla, to je pa tudi vse.
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 11.11.2009 18:21:57
|
|
|
|
Spiria
|
Tole, kar sem jaz prilepila, imajo v Promodu - tu je nasploh velika izbira pletenin, takih in drugačnih! Nekaj sem gledala še v Kiku, pa v bistvu imajo to skoraj povsod, tudi v H&M, C&A...
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 15.11.2009 13:28:27
|
|
|
|
muška
|
meni se zdi super. tudi jaz sem nosila pajkice; OK noseča sem bila poleti in so to bile v bistvu te capri pajkice, čez pa majčka. In sem se super počutila.
|
|
|
|
RE: dolg pulover+pajkice+škornji 1.1.2010 19:25:39
|
|
|
|
phelps
|
Nisem še nosečka ampak tudi nosim to kombinacijo. Mi je super. Športno elegantna. Nisem med najbolj suhimi, sem pa velika 175 cm, tko, da še gre
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.